RoketLiSaVasTReni
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,549
......
Tartışmaya varacaksa siliyoruz demişsin bence varınca silsen daha iyi olur arkadaşlar yanlış bişey yazmadı sonuçtaOlayın boyutu tartışmaya varacaksa biz de o mesajları siliyoruz . Sonra neden banlandım oluyor. Muhabbet yapılabilir ama bu konu farklı bir olay . Bunun dışında bir şikayetin varsa bizim üstümüzdekilere iletebilirsin .
Degerli arkadasim bazen testi kirilmadan onlemini almak gerekiyor bilmem anlatabildim miTartışmaya varacaksa siliyoruz demişsin bence varınca silsen daha iyi olur arkadaşlar yanlış bişey yazmadı sonuçta
Merhaba,
Sağlam kılıflar ama cabuk çizildiklerini duymuştum, tak çıkart yaparken telefona zarar veriyor demişlerdi.
Nasıl takıldığı konusunda bir fikrim yok ama bu belki zarar vermeden takılan bir modelidir.
Spigen slim armor almak daha mantıklı diye düşünüyorum, hem daha ucuz.
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION]La noldu yine?
Suan g2 ile uğraşıyorum ve bazı şeyler silinmeye baslandi hic hosuma gitmiyor sizde de oluyormu bunlar?? G2 den beklemiyordum![]()
arkadaşlar ben de az önce yükseltme hatalarını geri yükle yaptım ve yaparkenhata verdi telefon kapandı ve bi daha açılmıyor reset tuşuna bastığımda bile LG logosu geliyor tekrar gidiyor ekran ne yapmalıyım çok acil yardımcı olur musunuz?
peki bu işlemle tüm bilgilerimi silinmeden tekrar elde edebilir miyim ? bir de bu işlemle telefon garantiden çıkar mı?
peki bu işlemle tüm bilgilerimi silinmeden tekrar elde edebilir miyim ? bir de bu işlemle telefon garantiden çıkar mı?
umarım yapabilirim çok teşekkürler
Ses kısma ve Power tuşlarına aynı anda basın.
LG logosu gelince Ses kısma ve Güç tuşunu bırakıp tekrar basın (İlk ses kısma sonra güç'e basın).
Ekranda Factory Reset isteyip istemediğinizi soracak, onaylamak için Güç tuşuna iki kere basınız.
Arkadaşlar bana görev yöneticisini upload edebilecek biri varmı?
Arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim, verilerini kaybetmeden telefonu açmak istiyor ama siz hard reset attırıyorsunuz
Sakın hard reset atmayın telefonunuzda hiç bir şey kalmaz, verdiğim konuda ki anlatım ile romu kurun verilerinizi yedekleyin ondan sonra arkadaşın anlattığı hard reset işlemini uygulayın.
Malesef yuklenemedi hatasi verdi neyse upload ettiğin için saol büyük ihtimal Cloudy de çalışmıyor buBuyrun inş. sorun olmaz link http://www.dosya.tc/server32/nmFsbM/LGTaskManager.rar.html
Pardon ! Bende yardım etmeye çalışıyorum cem. Sorun olduysam affola![]()
Arkadaşlar bana görev yöneticisini upload edebilecek biri varmı?
Malesef yuklenemedi hatasi verdi neyse upload ettiğin için saol büyük ihtimal Cloudy de çalışmıyor bu
Buyrun inş. sorun olmaz link http://www.dosya.tc/server32/nmFsbM/LGTaskManager.rar.html
Pardon ! Bende yardım etmeye çalışıyorum cem. Sorun olduysam affola![]()
Malesef yuklenemedi hatasi verdi neyse upload ettiğin için saol büyük ihtimal Cloudy de çalışmıyor bu
Dosya yoneticisi degil laYok canım lafı olmaz
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Google p.s dan dosya yöneticisi indirebilirsin illa stock olmasına gerek yok![]()