LG G2 Kullanıcıları Kulübü

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Pc suite ile yedek alınmaz, twrp recoveryden backup'a girilip yedeği alırsın tekrar twrpye girip restoreye girersin ordan yüklersin.
Cem yanlış telaffuz ettim. Ben simkart ile mesaj yedeginden bahsediyorum. Diğer sistem yedeği değil. 😀

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Dayanamayp cm11 kurdum ama bu google asistan launcher de simgeleri nasl küçültcez ya çok büyük

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben cm11 de kullandım optimus g3 de kullandım ama bana en güzel gelen aokp oldu. Sanal tuşların boyutlarını ve diğer herşeyi rom kontrol den ayarlayabiliyosunuz. Bir de bişey sormak istiyorum, bu mGerrit uygulaması xposed gibi birşey mi ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Aklıma gelmedi bilsem sim yedegini telefona yapardım  bakalım bir yol bulmaya çalışacağım. Olmadı destek ile görüşürüm. Bi numara çekerim 

Ben ilk cloudy'i duyunca yükledim ve tüm rehberim gitti iyi ki yedek almışım, geriye döndüm numaralarımı bir belge olarak kayıt yaptım böyle dosya gibi bir şey oldu sonra romu kurunca o dosyayı telefona okuttum hepsi geri geldi.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ben cm11 de kullandım optimus g3 de kullandım ama bana en güzel gelen aokp oldu. Sanal tuşların boyutlarını ve diğer herşeyi rom kontrol den ayarlayabiliyosunuz. Bir de bişey sormak istiyorum, bu mGerrit uygulaması xposed gibi birşey mi ?

Bende aokp u çok beğennmiştim ama onda da sensör çalışmıyor oyunlarda

tahirozgun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar cloudyg3 1.2 romunda ne yaptıysam smart notice stabil çalıştıramadım. Ayrıca smart notice widget ında hava durumunu illa yer açık olarak kendisi buluyor elle giremiyordum. Bir de kilit ekranında hava olaylarını göster durumu da aynı şekilde hatalı bence çünkü onu ayarlarken de illa kendisi konumdan bulması gerekiyor aksi halde elle eklemeye çalıştığınız zaman zaten mevcut diyor. Bu iki hata yüzünden smartnotice ve kilit ekranında hava durumu göstermenin elle ayarlanamaması yüzünden stock 20c ye döndüm

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar cloudyg3 1.2 romunda ne yaptıysam smart notice stabil çalıştıramadım. Ayrıca smart notice widget ında hava durumunu illa yer açık olarak kendisi buluyor elle giremiyordum. Bir de kilit ekranında hava olaylarını göster durumu da aynı şekilde hatalı bence çünkü onu ayarlarken de illa kendisi konumdan bulması gerekiyor aksi halde elle eklemeye çalıştığınız zaman zaten mevcut diyor. Bu iki hata yüzünden smartnotice ve kilit ekranında hava durumu göstermenin elle ayarlanamaması yüzünden stock 20c ye döndüm

Optimus v1.1 de bu tarz hatalara rastlamadım, optimus'u deneyin.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] Bilader bi sorun var da, şimdi aokp kullanıyorum herhangi bir rom atmak için twrp'ye girdim, installdan zipi seçicem ama etc system gibi dosyaları görüyor. Zipi bulamıyorum. Sorun nedir?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Vikings Bilader bi sorun var da, şimdi aokp kullanıyorum herhangi bir rom atmak için twrp'ye girdim, installdan zipi seçicem ama etc system gibi dosyaları görüyor. Zipi bulamıyorum. Sorun nedir?

.zip olarak attığına emin ol, telefonun klasörlerine değilde direk içine at twrpden install'a gir en aşağıya inince dosyalar çıkar.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
.zip olarak attığına emin ol, telefonun klasörlerine değilde direk içine at twrpden install'a gir en aşağıya inince dosyalar çıkar.

Zip olarak attım. Direk içine attım gözükmüyor. Sadece root tarafındaki klasörleri görüyorum system etc leri falan. Olmadı USB bağlayıp deneyeceğim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Zip olarak attım. Direk içine attım gözükmüyor. Sadece root tarafındaki klasörleri görüyorum system etc leri falan. Olmadı USB bağlayıp deneyeceğim.

Çok enteresan, diğer .zip dosyalarını görüyormu? şimdi her hangi bir .zip dosyası at eğer gözüküyorsa sorun o dosyadadır eğer gözükmüyorsa, stock romu kur twrpyi tekrar yükle.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok enteresan, diğer .zip dosyalarını görüyormu? şimdi her hangi bir .zip dosyası at eğer gözüküyorsa sorun o dosyadadır eğer gözükmüyorsa, stock romu kur twrpyi tekrar yükle.

Diger bi zip de gozukmuyor. İlk defa boyle oldu. Usb denicem olmadi stock aticam. Saol yardimlarin icin.

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selamlar Lg 2nin sesli mesaj okumada dil desteği türkce yok bunu nsıl ayarlayabiliriz varmıdır bi caresi? :)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Etc filan geliyorsa sdcard ı seç :)

Internal Stroge var bide OTG/USB var sd kartı görmüyo.

Edit : Beyler nasıl olduysa bi daha girdim, bu sefer gözüktü. Yalnız quick boot uygulamasından giriyordum gözükmüyodu. Bu sefer yeniden başlatma sekmesinden recoveriye girdim sorun çözüldü.