- Reaksiyon puanı
- 91
Tamam da bu ISnma deli edecek beni şarj da düştü 1 gün anca gider oldu bu ısınma bi sorun çıkarırım ki
Tek çağre bilgisayar bulup yapmak.
Tamam da bu ISnma deli edecek beni şarj da düştü 1 gün anca gider oldu bu ısınma bi sorun çıkarırım ki
Çağre derkenTek çağre bilgisayar bulup yapmak.
Sırada ne var4.4.4 mü L mi?
Cem yanlış telaffuz ettim. Ben simkart ile mesaj yedeginden bahsediyorum. Diğer sistem yedeği değil. 😀Pc suite ile yedek alınmaz, twrp recoveryden backup'a girilip yedeği alırsın tekrar twrpye girip restoreye girersin ordan yüklersin.
Aklıma gelmedi bilsem sim yedegini telefona yapardım 😀 bakalım bir yol bulmaya çalışacağım. Olmadı destek ile görüşürüm. Bi numara çekerim 😀Maalesef bu konuda bir bilgim yok :/
Aklıma gelmedi bilsem sim yedegini telefona yapardım  bakalım bir yol bulmaya çalışacağım. Olmadı destek ile görüşürüm. Bi numara çekerim 
Ben cm11 de kullandım optimus g3 de kullandım ama bana en güzel gelen aokp oldu. Sanal tuşların boyutlarını ve diğer herşeyi rom kontrol den ayarlayabiliyosunuz. Bir de bişey sormak istiyorum, bu mGerrit uygulaması xposed gibi birşey mi ?
Lg g2 nin.klavye boyutu ayarlanabikiyormu?
Hatalari ger yukleme yaptim ama hala ayniBu sorunu çok kişi yaşadı yaşıyor da emin olunyhgy yapın olmadı el ile almanya 20d atın sorun ortadan kalkar.
Bende aokp u çok beğennmiştim ama onda da sensör çalışmıyor oyunlarda
Sensörler şuanda gayet iyi çalışıyor bi sorun yok.
arkadaşlar cloudyg3 1.2 romunda ne yaptıysam smart notice stabil çalıştıramadım. Ayrıca smart notice widget ında hava durumunu illa yer açık olarak kendisi buluyor elle giremiyordum. Bir de kilit ekranında hava olaylarını göster durumu da aynı şekilde hatalı bence çünkü onu ayarlarken de illa kendisi konumdan bulması gerekiyor aksi halde elle eklemeye çalıştığınız zaman zaten mevcut diyor. Bu iki hata yüzünden smartnotice ve kilit ekranında hava durumu göstermenin elle ayarlanamaması yüzünden stock 20c ye döndüm
@Vikings Bilader bi sorun var da, şimdi aokp kullanıyorum herhangi bir rom atmak için twrp'ye girdim, installdan zipi seçicem ama etc system gibi dosyaları görüyor. Zipi bulamıyorum. Sorun nedir?
.zip olarak attığına emin ol, telefonun klasörlerine değilde direk içine at twrpden install'a gir en aşağıya inince dosyalar çıkar.
Zip olarak attım. Direk içine attım gözükmüyor. Sadece root tarafındaki klasörleri görüyorum system etc leri falan. Olmadı USB bağlayıp deneyeceğim.
Çok enteresan, diğer .zip dosyalarını görüyormu? şimdi her hangi bir .zip dosyası at eğer gözüküyorsa sorun o dosyadadır eğer gözükmüyorsa, stock romu kur twrpyi tekrar yükle.
Diger bi zip de gozukmuyor. İlk defa boyle oldu. Usb denicem olmadi stock aticam. Saol yardimlarin icin.
Ayni sorun bndede var optimus 1.1 kullaniyorum illa konumdqn yer bulacak elle girince mevcuttur diyorOptimus v1.1 de bu tarz hatalara rastlamadım, optimus'u deneyin.
Diger bi zip de gozukmuyor. İlk defa boyle oldu. Usb denicem olmadi stock aticam. Saol yardimlarin icin.
Etc filan geliyorsa sdcard ı seç![]()
Internal Stroge var bide OTG/USB var sd kartı görmüyo.