Cm de stok kamera uygulaması yok, bu mod da stok için olduğuna göre kuramazsınız.Cm11 xdabbeb 4K modu destekler mi ? Yuklesem bi sıkıntı çıkmaz demi ? Bi yerde stock romlar için yapılmış diye okumuştum.
Forumda konusu vardi ben cloudyg3 v1.2 kurdum gayet stabil onu yükleArkadaşlar g2 yi g3 e çeviren ROM varmış yada ne yükleniyor bilen varmı birinde gördüm çok iyiydi birde sorun çıkıyor deniyor nasıl olacak ?
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] rom root yuklemeyi videolu olarak anlatmıştı sana sayfanin linkini atsinda onu izleyerek yaparsinpeki nasıl kuraağım dahaönce romlu değildi
Optimus G3 v1.1 ROM'una göre ne artısı var? Optimus G3 v1.1 ROM'undan Cloudly G3 v1.2 ROM'u atmak uğraşmaya değer mi?Forumda konusu vardi ben cloudyg3 v1.2 kurdum gayet stabil onu yükle
Bana daha iyi geldi cloudyg3 v1.2 stabiliteside gayet iyi ben memnunum şuanOptimus G3 v1.1 ROM'una göre ne artısı var? Optimus G3 v1.1 ROM'undan Cloudly G3 v1.2 ROM'u atmak uğraşmaya değer mi?
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] cevabın yok muCevap yazın yahu
Dosyaları yedek almam lazım önerdiğin bir program var miBende cızırdama problemi yok, cloudy G3 v1.2 ye geçin yada optimusu tekrardan kurun '' full wipe yaptıktan sonra ''
Lg backup düşünüyorum daDosyaları yedek almam lazım önerdiğin bir program var mi
Benim telefonda cızırdama Stock'ta da vardı ve Optimus G3 v1.1 ROM'unda da var. Bir sonraki sürümü çıkınca Internal S. dahil Full Wipe mı yapmalıyım? Smart Notice'yle de problem yaşıyorum. Bu yüzden normal hava durumu Widget kullanıyorum.Bende cızırdama problemi yok, cloudy G3 v1.2 ye geçin yada optimusu tekrardan kurun '' full wipe yaptıktan sonra ''
Smart notice için tel ayarlarindan dili ıngilizce(united) olanı seçip teli yeniden başlat sonra açılınca türkçe yapBenim telefonda cızırdama Stock'ta da vardı ve Optimus G3 v1.1 ROM'unda da var. Bir sonraki sürümü çıkınca Internal S. dahil Full Wipe mı yapmalıyım? Smart Notice'yle de problem yaşıyorum. Bu yüzden normal hava durumu Widget kullanıyorum.
Kaç kere yaptım onu. Biraz zaman geçtikçe tosluyor. Bir daha yapmam gerekiyor. Sıkıldım artık. Fazla da önemli değil.Smart notice için tel ayarlarindan dili ıngilizce(united) olanı seçip teli yeniden başlat sonra açılınca türkçe yapcızırdama bn de de var
Bnde öyle yapıyorum dostum ara ara yapmak gerekiyor şimdilik en iyisi çıkana kadar idare etcezKaç kere yaptım onu. Biraz zaman geçtikçe tosluyor. Bir daha yapmam gerekiyor. Sıkıldım artık. Fazla da önemli değil.
Yukseltme hatalarini geri yukle yapmayi denedin mi ?
Duruyor ben yaptim daha oncebunu yapınca telefonun içindekiler duruyo mu acaba yoksa siliniyor mu ?
bunu yapınca telefonun içindekiler duruyo mu acaba yoksa siliniyor mu ?
teşekkürler bi deniyim bakıyım.yoksa bu telefon kafayı yedirtecek bana.o kadar sorun yazmıştım eski mesajda şimdide kendi kendine gündüzleri sesini yarıdan aşağıya düşürmeye başladı.gece tamamen sessize geçiyor otomatik.gündüzleride sesini azaltıyor.
Bu sorunu çok kişi yaşadı yaşıyor da emin olunyhgy yapın olmadı el ile almanya 20d atın sorun ortadan kalkar.
Bu konu altından konuşalım gelSonunda![]()
Bu konu altından konuşalım gelSen ne aldın telefon ?