LG G2 Kullanıcıları Kulübü

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cm11 xdabbeb 4K modu destekler mi ? Yuklesem bi sıkıntı çıkmaz demi ? Bi yerde stock romlar için yapılmış diye okumuştum.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Cm11 xdabbeb 4K modu destekler mi ? Yuklesem bi sıkıntı çıkmaz demi ? Bi yerde stock romlar için yapılmış diye okumuştum.
Cm de stok kamera uygulaması yok, bu mod da stok için olduğuna göre kuramazsınız.

dgknbgs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar g2 yi g3 e çeviren ROM varmış yada ne yükleniyor bilen varmı birinde gördüm çok iyiydi birde sorun çıkıyor deniyor nasıl olacak ?

dgknbgs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hala nasıl kuracağımı bulamadım ya resimli anlatım da uygun bi dille anlatacak olan var mı

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu g2 hoparlör cızırtı sorunu sadece bndemi var ya nasıl düzelecek optimusg3 1.1 yüklü

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bende cızırdama problemi yok, cloudy G3 v1.2 ye geçin yada optimusu tekrardan kurun '' full wipe yaptıktan sonra ''

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bende cızırdama problemi yok, cloudy G3 v1.2 ye geçin yada optimusu tekrardan kurun '' full wipe yaptıktan sonra ''
Benim telefonda cızırdama Stock'ta da vardı ve Optimus G3 v1.1 ROM'unda da var. Bir sonraki sürümü çıkınca Internal S. dahil Full Wipe mı yapmalıyım? Smart Notice'yle de problem yaşıyorum. Bu yüzden normal hava durumu Widget kullanıyorum.

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Benim telefonda cızırdama Stock'ta da vardı ve Optimus G3 v1.1 ROM'unda da var. Bir sonraki sürümü çıkınca Internal S. dahil Full Wipe mı yapmalıyım? Smart Notice'yle de problem yaşıyorum. Bu yüzden normal hava durumu Widget kullanıyorum.
Smart notice için tel ayarlarindan dili ıngilizce(united) olanı seçip teli yeniden başlat sonra açılınca türkçe yap :) cızırdama bn de de var

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Smart notice için tel ayarlarindan dili ıngilizce(united) olanı seçip teli yeniden başlat sonra açılınca türkçe yap :) cızırdama bn de de var
Kaç kere yaptım onu. Biraz zaman geçtikçe tosluyor. Bir daha yapmam gerekiyor. Sıkıldım artık. Fazla da önemli değil.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] cem pc suit ile yedek aldım ama bunu nasıl atacağız 😀

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] Cloudy mi Optimus mu önerirsin?? Birbirlerine göre büyük artı ve eksileri var mı?? Şimdiden teşekkürler.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
bunu yapınca telefonun içindekiler duruyo mu acaba yoksa siliniyor mu ?

Merhaba,

Yükseltme hatalarını yapınca olan romun üzerine yeni romu kuruyor veya aynısını vs, ya her şey kalıyor yada sadece uygulamalar gidiyor google play storeden indiriyoruz sanırım. '' genelde yükseltme h.g.y yerine el ile kurduğum için böyle oluyor benim ''

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
teşekkürler bi deniyim bakıyım.yoksa bu telefon kafayı yedirtecek bana.o kadar sorun yazmıştım eski mesajda şimdide kendi kendine gündüzleri sesini yarıdan aşağıya düşürmeye başladı.gece tamamen sessize geçiyor otomatik.gündüzleride sesini azaltıyor.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
teşekkürler bi deniyim bakıyım.yoksa bu telefon kafayı yedirtecek bana.o kadar sorun yazmıştım eski mesajda şimdide kendi kendine gündüzleri sesini yarıdan aşağıya düşürmeye başladı.gece tamamen sessize geçiyor otomatik.gündüzleride sesini azaltıyor.

Bu sorunu çok kişi yaşadı yaşıyor da emin olun :) yhgy yapın olmadı el ile almanya 20d atın sorun ortadan kalkar.

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Bu sorunu çok kişi yaşadı yaşıyor da emin olun :) yhgy yapın olmadı el ile almanya 20d atın sorun ortadan kalkar.

lg suiti indiriyorum şuan.bi deniyimde sonuçları yazarım yine.güncellemeyle tel mahvoldu ya.daha kullanasım yok hiç bu telefonu.rom olayınıda garantiden dolayı pek kullanmak istemiyorum.yanlış bişey yaparsam daha açılmazsa o zaman bela olur diye pek yaklaşmakta istemiyorum :mellow:

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
hataları düzeltmeyi yaptım.bir gün boyunca kullanalım bakalım hatalar düzelmiş mi ne alemde.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende G2 aldım.3 ay oldu.Ban yediğim için yazamadım tabi foruma :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu konu altından konuşalım gel :D Sen ne aldın telefon ?

Ben nexus almaya giitim nexus kalmamış o kadar yol geldik bari g2 alalım dedim.Yani benim iş biraz değişik oldu