kaydetmesi için en üste şifreyi tekrar girmeniz gerek.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
daha iyismart notice verilerini sil.
Çok kral adamsınız beee eyvallah kardeşlerim abilerimm![]()
kaydetmesi için en üste şifreyi tekrar girmeniz gerek.
Çok kral adamsınız beee eyvallah kardeşlerim abilerimm![]()
Cunku g3 romundaki klavye g2 dekinden farkli.orda kelime tahminleri oluyo istersen kapatabilirsinYa stock rom da kırmızı ile belirttiğim yerde noktalama işaretleri olurdu şimdi G3 rom ve yok
![]()
Sanirim olmuyor dostum.Yok kapatma değil de noktalama işaretleri koyamıyormuyum kullanışlı oluyor
Keşke olsaydı niye kaldırmışlar ki.neyse bilgilendirdiğin sağolSanirim olmuyor dostum.
Eger yapabilen varsa alintilar zaten.onemli degil dostumKeşke olsaydı niye kaldırmışlar ki.neyse bilgilendirdiğin sağol
Tartisma oldu biraz sanirim ondan.Forumda fazla aktif değilim. Herkes banlanmış, bir sorun mu var?
Rom atmaya çalışıyorum yardım edecek var mı ?
Biraz önce cevap veremedim özel mesaj yolluyordum, özel mesaj at yardım etmeye çalışıcam.
Tamam cem teşekkür ederim hallettim. Basit bir yöntem mişSadece bir yerde hata yapıyormuşum. Onuda hallettim optimus g3'lendik
![]()
G3 romunu boyle gelistirilmeye devam edilirse bence stock tan daha iyi konuma gelecek. Sarj konusunda da azi yok fazlasi var bence bayagi iyi.Millet size birşey soracm bnm tel stocktayken isinma yapıyordu şimdi 2 gündür g3 rom kullanıyorum öylesine 1.5 saattir asphalt 8 oynadım sıcaklık tam 38 oldu nasıldır yorumlar alayım 😊
Millet size birşey soracm bnm tel stocktayken isinma yapıyordu şimdi 2 gündür g3 rom kullanıyorum öylesine 1.5 saattir asphalt 8 oynadım sıcaklık tam 38 oldu nasıldır yorumlar alayım 
Ekran suresini atan bendim1.5 saatlik asphalt 8 oynadıktan sonra 38 derece olması gayet iyi birşey yani hiç endişe edilicek durum değil.
Dahada geliştirilirse şu g3 romu cidden stock rom falan kalmayacak gibi. Geçen biri ekran süresine atmıştı 8 saat küsür ekran süresi almış ve bu çok iyi custom roma göre. Şarjı iyi gidiyor stock gibi, ısınma sorunuda arkadaşın dediğine göre gayet normal, kamerasıda gayet iyi ama gece ışıklı ortamlarda çekim yapmadım eğer yapan arkadaşlar varsa stockta olduğu gibi kasma sorunları oluyormu? olmuyorsa cidden bir numara rom galiba![]()
arkadaşlar ben 4.4.2 den 4.2.2 ye gecicem bu nedir boyle 2 günde bitmeyen sarj 1 günde bitiyor bana biraz yardımcı olur musunuz?
Almanya 20D sürümünü kullanın Şarj iyileştirmesi yapılmış en iyi romdur bence.
samsung olsa hersey tamam ama bu LG de rom yükleme islemlerini anlayamadım.32 gb 405 modeli var bende ama arastırdıgım kadarıyla rom yüklendiginde 32 yerine 16 gösteriyomus Sivastayım serviste yok burda veriyim geri cevirsinler.kendim yapmam için iyice bilgilenmem gerekiyor kısaca anlatırsanz sevinirim.
samsung olsa hersey tamam ama bu LG de rom yükleme islemlerini anlayamadım.32 gb 405 modeli var bende ama arastırdıgım kadarıyla rom yüklendiginde 32 yerine 16 gösteriyomus Sivastayım serviste yok burda veriyim geri cevirsinler.kendim yapmam için iyice bilgilenmem gerekiyor kısaca anlatırsanz sevinirim.
almanya 20f de gelebilir onu bekleyeblirim32GB romlar rehberimde mevcut. @Vikings'in son verdiği linkte.
Italya 20F : http://lg-phone-firmware.com/tool.php?idclick=10174
Bu rom da yeni yayınlandı. Geliştirmeler mevcut. Bunu da kurabilirsiniz.
Hepsinde böyle ayarı var mı bilmiyorum bilen varsa cevaplarHerkese iyi akşamlar arkadaşlar. G2'de flaş açıkken fotoğraf çekeceğim zaman odaklama için ekrana bi kez dokunduğumda flaş yanmıyor. Sadece fotoğrafı çektiği anda yanıyor flaş. Eski telefonumda odaklarken yanıyordu flaş ve nereyi çekeceğimi görebiliyordum. Bu tüm g2'lerde mi böyle yoksa benim telefonumda mı sorun var?