LG G2 Kullanıcıları Kulübü

dgknbgs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uygulama açıkken ekran kararmasını nasıl kapatıyoruz aradım taradım yok

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abi bu sefer yeniden başlattım 3. maddeden sonra, oldu. Eyvallah abi.

y7u9ame9.jpg

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ya stock rom da kırmızı ile belirttiğim yerde noktalama işaretleri olurdu şimdi G3 rom ve yok
pypuby5y.jpg

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yok kapatma değil de noktalama işaretleri koyamıyormuyum kullanışlı oluyor

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Rom atmaya çalışıyorum yardım edecek var mı ?

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Forumda fazla aktif değilim. Herkes banlanmış, bir sorun mu var?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Biraz önce cevap veremedim özel mesaj yolluyordum, özel mesaj at yardım etmeye çalışıcam.

Tamam cem teşekkür ederim hallettim. Basit bir yöntem miş :D Sadece bir yerde hata yapıyormuşum. Onuda hallettim optimus g3'lendik :D

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Millet size birşey soracm bnm tel stocktayken isinma yapıyordu şimdi 2 gündür g3 rom kullanıyorum öylesine 1.5 saattir asphalt 8 oynadım sıcaklık tam 38 oldu nasıldır yorumlar alayım 😊

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Millet size birşey soracm bnm tel stocktayken isinma yapıyordu şimdi 2 gündür g3 rom kullanıyorum öylesine 1.5 saattir asphalt 8 oynadım sıcaklık tam 38 oldu nasıldır yorumlar alayım 😊
G3 romunu boyle gelistirilmeye devam edilirse bence stock tan daha iyi konuma gelecek. Sarj konusunda da azi yok fazlasi var bence bayagi iyi.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Millet size birşey soracm bnm tel stocktayken isinma yapıyordu şimdi 2 gündür g3 rom kullanıyorum öylesine 1.5 saattir asphalt 8 oynadım sıcaklık tam 38 oldu nasıldır yorumlar alayım 

1.5 saatlik asphalt 8 oynadıktan sonra 38 derece olması gayet iyi birşey yani hiç endişe edilicek durum değil.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dahada geliştirilirse şu g3 romu cidden stock rom falan kalmayacak gibi. Geçen biri ekran süresine atmıştı 8 saat küsür ekran süresi almış ve bu çok iyi custom roma göre. Şarjı iyi gidiyor stock gibi, ısınma sorunuda arkadaşın dediğine göre gayet normal, kamerasıda gayet iyi ama gece ışıklı ortamlarda çekim yapmadım eğer yapan arkadaşlar varsa stockta olduğu gibi kasma sorunları oluyormu? olmuyorsa cidden bir numara rom galiba :)

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1.5 saatlik asphalt 8 oynadıktan sonra 38 derece olması gayet iyi birşey yani hiç endişe edilicek durum değil.

Dahada geliştirilirse şu g3 romu cidden stock rom falan kalmayacak gibi. Geçen biri ekran süresine atmıştı 8 saat küsür ekran süresi almış ve bu çok iyi custom roma göre. Şarjı iyi gidiyor stock gibi, ısınma sorunuda arkadaşın dediğine göre gayet normal, kamerasıda gayet iyi ama gece ışıklı ortamlarda çekim yapmadım eğer yapan arkadaşlar varsa stockta olduğu gibi kasma sorunları oluyormu? olmuyorsa cidden bir numara rom galiba :)
Ekran suresini atan bendim :D sarj konusunda gercekten cok iyi ve kattigi gorsellikte cabasi,ben stock romda 7 saati zor geciyodum ekran suresi olarak g3 romda 8 buvuk saat gordum ilk denemede :D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Beyler LG G3 ün orijinal boot animasyonu varmı optimus g3 kullanıyom androidin boot animasyonu var çok sevemedim değişiklik olsun diye G2 ninkisinide istemiom internetten bulamadım yardım edermisiniz biraz gereksiz bişe istiyorum ama değişikliği seviyorum

cabbarus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben 4.4.2 den 4.2.2 ye gecicem bu nedir boyle 2 günde bitmeyen sarj 1 günde bitiyor bana biraz yardımcı olur musunuz?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar ben 4.4.2 den 4.2.2 ye gecicem bu nedir boyle 2 günde bitmeyen sarj 1 günde bitiyor bana biraz yardımcı olur musunuz?

Almanya 20D sürümünü kullanın Şarj iyileştirmesi yapılmış en iyi romdur bence.

cabbarus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Almanya 20D sürümünü kullanın Şarj iyileştirmesi yapılmış en iyi romdur bence.

samsung olsa hersey tamam ama bu LG de rom yükleme islemlerini anlayamadım.32 gb 405 modeli var bende ama arastırdıgım kadarıyla rom yüklendiginde 32 yerine 16 gösteriyomus Sivastayım serviste yok burda veriyim geri cevirsinler.kendim yapmam için iyice bilgilenmem gerekiyor kısaca anlatırsanz sevinirim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
samsung olsa hersey tamam ama bu LG de rom yükleme islemlerini anlayamadım.32 gb 405 modeli var bende ama arastırdıgım kadarıyla rom yüklendiginde 32 yerine 16 gösteriyomus Sivastayım serviste yok burda veriyim geri cevirsinler.kendim yapmam için iyice bilgilenmem gerekiyor kısaca anlatırsanz sevinirim.

Merhaba,

Rom yükleme işlemlerine başlamadan önce hata almamak için burdaki anlattıklarımı yapın: http://forum.shiftdelete.net/lg/375...rom-yuklerken-aldiginiz-hatalarin-cozumu.html

LG G2 için Stock rom yükleme videomu izleyebilirsiniz: https://www.facebook.com/photo.php?v=653240598103278&set=vb.598943253533013&type=3&theater

İsterseniz burdanda Tuna abimizin [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] konusundanda yazılı olarak yapabilirsiniz. Emin olun yazılı anlatım daha kolaydır, video izleyerek geri al ileri al tekrar tekrar dinle çok zor olabiliyor açıkçası: http://forum.shiftdelete.net/lg/362407-[rehber]-lg-g2-4-4-2-kitkat-surum-yukleme.html

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

32GB romlar rehberimde mevcut. [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]'in son verdiği linkte.

Italya 20F : http://lg-phone-firmware.com/tool.php?idclick=10174

Bu rom da yeni yayınlandı. Geliştirmeler mevcut. Bunu da kurabilirsiniz.

henryerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. G2'de flaş açıkken fotoğraf çekeceğim zaman odaklama için ekrana bi kez dokunduğumda flaş yanmıyor. Sadece fotoğrafı çektiği anda yanıyor flaş. Eski telefonumda odaklarken yanıyordu flaş ve nereyi çekeceğimi görebiliyordum. Bu tüm g2'lerde mi böyle yoksa benim telefonumda mı sorun var?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. G2'de flaş açıkken fotoğraf çekeceğim zaman odaklama için ekrana bi kez dokunduğumda flaş yanmıyor. Sadece fotoğrafı çektiği anda yanıyor flaş. Eski telefonumda odaklarken yanıyordu flaş ve nereyi çekeceğimi görebiliyordum. Bu tüm g2'lerde mi böyle yoksa benim telefonumda mı sorun var?
Hepsinde böyle ayarı var mı bilmiyorum bilen varsa cevaplar :)