Sucrofe
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 677
Wipe ne onu bilmiyosun daha full wipe daha temiz diyosun,tuna abi mantigini anlatmis full wipe yaparak gereksiz zahmete giriyorsunuz,her durumda full wipe gerekli degil sadece cahceler ayni gorevi goruyor,sen vikingsin videolarini izle dikkat et sonunda tuvalete gidebilir ama,daha da post mu kasiyosan napiyosan yap,su klupte adam gibi adam kalmadi be,insanin yardim edesi gelmiyor be,vikings ustaniz sahip ciksin size hadi eyvallah.
Sen benden uzak Allah'a yakın ol kardeşim. Sen mi anlamıyorsun ben mi anlatamıyorum? Veya anlamak istemiyorsun, laf sokup beğeni alma çabalarındasın sanırım. Hadi eyvallah.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
''Vikings'in yalakalığını mı yapıyorsun'' diyorsun yoksa ben mi yanlış anladım? Eğer doğru anladıysam benim mod olma gibi bir amacım yok. Bu bir. İkincisi ben Vikings'in yalakalığını yapmıyorum, şahsi fikrimi söylüyorum.Vikingsi tanımam etmem bi sıkıntım yok baştan söyliyim. Şuanki tartışma wipe tan ibaret değil, bir birikmişliğin patlak vermesidir. Ayrıca şu moderatör konusu ile ilgili birşey söylicem. Diğer modların yalakalığını yaparak Mod olacaksanız hiç olmayın kardeşim.