LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Wipe ne onu bilmiyosun daha full wipe daha temiz diyosun,tuna abi mantigini anlatmis full wipe yaparak gereksiz zahmete giriyorsunuz,her durumda full wipe gerekli degil sadece cahceler ayni gorevi goruyor,sen vikingsin videolarini izle dikkat et sonunda tuvalete gidebilir ama,daha da post mu kasiyosan napiyosan yap,su klupte adam gibi adam kalmadi be,insanin yardim edesi gelmiyor be,vikings ustaniz sahip ciksin size hadi eyvallah.

Sen benden uzak Allah'a yakın ol kardeşim. Sen mi anlamıyorsun ben mi anlatamıyorum? Veya anlamak istemiyorsun, laf sokup beğeni alma çabalarındasın sanırım. Hadi eyvallah.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Vikingsi tanımam etmem bi sıkıntım yok baştan söyliyim. Şuanki tartışma wipe tan ibaret değil, bir birikmişliğin patlak vermesidir. Ayrıca şu moderatör konusu ile ilgili birşey söylicem. Diğer modların yalakalığını yaparak Mod olacaksanız hiç olmayın kardeşim.
''Vikings'in yalakalığını mı yapıyorsun'' diyorsun yoksa ben mi yanlış anladım? Eğer doğru anladıysam benim mod olma gibi bir amacım yok. Bu bir. İkincisi ben Vikings'in yalakalığını yapmıyorum, şahsi fikrimi söylüyorum.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sen benden uzak Allah'a yakın ol kardeşim. Hadi selametle. Sen mi anlamıyorsun ben mi anlatamıyorum? Veya anlamak istemiyorsun, laf sokup beğeni alma çabalarındasın. Hadi eyvallah.

''Vikings'in yalakalığını mı yapıyorsun'' diyorsun yoksa ben mi yanlış anladım? Eğer doğru anladıysam benim mod olma gibi bir amacım yok. Bu bir. İkincisi ben Vikings'in yalakalığını yapmıyorum, şahsi fikrimi söylüyorum.
Şu uyduruk wipe dediğin için seni alıntıladım. Seninle ilgili bir itham yok o mesajda.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar lütfen tartışmayı hada fazla uzatmayalım, herkes istediği yöntemi kullansın lütfen.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bu tartismalar boyle uzamaya devam ederse kulup de gider hakaret icerikli konusan arkadaslarda su forum kurallarini öğrenin artik

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Kardeşim muhattabım değilsin artık, seni hiçbir şekilde kadeye almıyorum, almayacağım da. Şu forumda LittleMonster arkadaş haricinde herkesle anlaşırım. Ama sen başka bir yerinle mi anlamaya çalışıyorsun, anlamıyorum. Sağlıcakla kal.
Yine biri bana taş atmış :lol:

dgknbgs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar android marketle ilgili bi sorun var ama anlayamadım gitti resimde gösterdiğim şekilde oluyor ve yükleme yapmıyor kalıyor uygulamaların resimleri açılmıyor sizce neden olmus olabilir saygılar
VpobMB.png

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
arkadaşlar android marketle ilgili bi sorun var ama anlayamadım gitti resimde gösterdiğim şekilde oluyor ve yükleme yapmıyor kalıyor uygulamaların resimleri açılmıyor sizce neden olmus olabilir saygılar
VpobMB.png
Forumda konusu mevcut su an link veremiyorum ama orada cevaplamistik çözüm dns degistirme

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
VpobMB.png

DNS değiştirerek sorun ortadan kalkıyor.

8.8.8.8
8.8.4.4 Google dnsleridir bunları kullanabilirsin.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
VpobMB.png

Modemin DNS ayarlarını değiştir. 8.8.8.8 yap. Eğer işe yaramazsa diğer Google DNS'sini yap. Şuan aklımda değil diğer DNS.

dgknbgs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Modemin DNS ayarlarını değiştir. 8.8.8.8 yap. Eğer işe yaramazsa diğer Google DNS'sini yap. Şuan aklımda değil diğer DNS.

değiştirdim ama bi değişim olmadı

DNS değiştirerek sorun ortadan kalkıyor.

8.8.8.8
8.8.4.4 Google dnsleridir bunları kullanabilirsin.

pcden girip değiştirdim düzelmedi zaten telefonda dns programı kullanmıyorum neden böyle acaba ??

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu tartismalar boyle uzamaya devam ederse kulup de gider hakaret icerikli konusan arkadaslarda su forum kurallarini öğrenin artik

ikili tartışmalar hakaret olmadığı sürece istediği kadar uzayabilir. tartışmak sadece kavga etmek değildir. fikir alışverişi de bir tartışmadır. bazı arkadaşların artık bazı şeylere sabrı tükendiği için içlerini döktüler. ortada bir hakaret de göremiyorum. buna sebep olanlar atılmalı forumdan, içini dökenler değil.

pcden girip değiştirdim düzelmedi zaten telefonda dns programı kullanmıyorum neden böyle acaba ??

ttnet kullananlarda oluyor bu sorun sanırım.

dgknbgs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ikili tartışmalar hakaret olmadığı sürece istediği kadar uzayabilir. tartışmak sadece kavga etmek değildir. fikir alışverişi de bir tartışmadır. bazı arkadaşların artık bazı şeylere sabrı tükendiği için içlerini döktüler. ortada bir hakaret de göremiyorum. buna sebep olanlar atılmalı forumdan, içini dökenler değil.

ttnet kullananlarda oluyor bu sorun sanırım.

ttnet le bi alakası olabilir mi türkiyede herkes ttnet alt yapısı kullanıyor ayrıca düne kadar çalışıyordu ama son güncellemeden sonra girmemeye başladı bugün 50 kere hard reset bile attım neler yaptım tık yok 3310 dan farkı yok telin birtek alo diyor

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
ttnet le bi alakası olabilir mi türkiyede herkes ttnet alt yapısı kullanıyor ayrıca düne kadar çalışıyordu ama son güncellemeden sonra girmemeye başladı bugün 50 kere hard reset bile attım neler yaptım tık yok 3310 dan farkı yok telin birtek alo diyor

DNS değiştirmeyi deneyin lütfen.

arbede59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

• Wifi ağına bağlanın.
  • Parmağınızı ağın üstüne kısa bir süre basılı tutun.
  • “Şebekeyi Düzenle”ye tıklayın.
  • Menüden “Gelişmiş Seçenekleri Göster” kısmına tıklayın.
  • DHCP'yi “Statik” olarak değiştirin.
  • 2 satırlık DNS kısımlarına istediğiniz DNS adreslerini yazın.
  • Kaydete basın.
  • Wifi ağını kapatıp tekrar açın.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
LG Türkiye sayfası paylaştı LG Bluetooth kulaklık ödülü var kendi Knock Code unuzu Facebook uygulaması üstünden yapın eşsiz yani başka kimse yapmazsa ödülü kazanacaksınız :)

http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./TKKnockCode

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Beyler G3 v1.1 ROM'u kurmuştum. Dili ingilizce yapınca Smart Notice çalışmıştı. Sorunlar çıktı, (kendim yarattım ROM'da sorun yok) bir daha attım ROM'u. Bu sefer Smart Notice çalışmadı. Başka yöntemi var mı?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Beyler G3 v1.1 ROM'u kurmuştum. Dili ingilizce yapınca Smart Notice çalışmıştı. Sorunlar çıktı, (kendim yarattım ROM'da sorun yok) bir daha attım ROM'u. Bu sefer Smart Notice çalışmadı. Başka yöntemi var mı?

Büyük ihtimal buga falan girmiştir romun, Tekrar dene bu sefer olabilir.

byspy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben kararsız kaldım g2 saglam degil diyorlar zaten saglamlık testinden basarılı sonuclar vermedi kararsızım g2 mi discovery elite mi ?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben kararsız kaldım g2 saglam degil diyorlar zaten saglamlık testinden basarılı sonuclar vermedi kararsızım g2 mi discovery elite mi ?
Alma G2 git Xperia Z serisi al tank gibi telefon sanki savaşa gideceksiniz sağlamlık tabii ki önemli ama büyük ekranlı telefonları özenle kullanmadıktan sonra hepsi sağlam değil.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Takarsın spigen slim armor keyfine bakarsın. Çerçeveleri ince olduğu için dayanıksız. Kalın olsa biraz daha dayanıklı olurdu ama ekranı tam kullanamazdık. :) Çerçeveleri o kadar inceki spigen slim armor olmadan kullanamıyorum. Ciddiyim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
2 kere denedim olmadı. Widgeti kaldırıp ekledim kaldırıp ekledim çalıştı. :D

Smart notice çalıştırmak için
1. widget'ı kaldır
2. uygulama yöneticisinden smart notice'in verilerini sil.
3. dili ingilizce yap.
4. ana ekrana widget'ı tekrar ekle.
5. ilk çıkan 2 bildirimi kapat ve çalışmasını bekle.
6. çalışınca dili Türkçe yap.
telefonu yeniden başlatmana gerek kalmaz. eğer çalışmamakta çok direnirse, 3. maddeden sonra yeniden başlatıp 4. maddeye geç.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Smart notice çalıştırmak için
1. widget'ı kaldır
2. uygulama yöneticisinden smart notice'in verilerini sil.
3. dili ingilizce yap.
4. ana ekrana widget'ı tekrar ekle.
5. ilk çıkan 2 bildirimi kapat ve çalışmasını bekle.
6. çalışınca dili Türkçe yap.
telefonu yeniden başlatmana gerek kalmaz. eğer çalışmamakta çok direnirse, 3. maddeden sonra yeniden başlatıp 4. maddeye geç.
Abi ROM'u ilk kurduğumda ve Smart Notice'yi çalıştırdığımda 2 tane bildirim vermişti. Benim oluşturduğum sorundan dolayı ROM'u yeniden kurdum. Çalıştırdım Smart Notice'yi. "Smart Notice'e hoş geldiniz!" yazıyor. Ama bu sefer o 2 bildirim gelmedi. Ve daha hiç almadım Smart Notice'den bildirim. Çalışıyor mu sence? Birde ilk kurduğum ROM'da 500 mb civarı boş RAM varken şimdi 800-1000 mb arasında. Normal mi sence?

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yükle. Ben de yarın ilk defa ROM yüklemeye çalışacağım. İnşallah beceririm.
Yaa bem kesin yaparim bi keresinde htc one x cihaz almistim hemde teknik serviste calisan cocuktan rootlamislar ama rom olmamis cok.kotuydu servise verdim yapamadilar.sonunda.kendim yaptim hemde servisin.olmaz.bu cihaz cop demelerine.ragmen ama.suan stock.rom ile mutluyum bilmiom ugrasmaya deger mi :))

dgknbgs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

• Wifi ağına bağlanın.
  • Parmağınızı ağın üstüne kısa bir süre basılı tutun.
  • “Şebekeyi Düzenle”ye tıklayın.
  • Menüden “Gelişmiş Seçenekleri Göster” kısmına tıklayın.
  • DHCP'yi “Statik” olarak değiştirin.
  • 2 satırlık DNS kısımlarına istediğiniz DNS adreslerini yazın.
  • Kaydete basın.
  • Wifi ağını kapatıp tekrar açın.

Kaydet tuşuna basılmıyor gri yanıyor

Google play sorunu yaşayıp düzelten arkadaşlar yardımcı olabilir mi ya

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kaydet tuşuna basılmıyor gri yanıyor

Google play sorunu yaşayıp düzelten arkadaşlar yardımcı olabilir mi ya

kaydetmesi için en üste şifreyi tekrar girmeniz gerek.

Abi ROM'u ilk kurduğumda ve Smart Notice'yi çalıştırdığımda 2 tane bildirim vermişti. Benim oluşturduğum sorundan dolayı ROM'u yeniden kurdum. Çalıştırdım Smart Notice'yi. "Smart Notice'e hoş geldiniz!" yazıyor. Ama bu sefer o 2 bildirim gelmedi. Ve daha hiç almadım Smart Notice'den bildirim. Çalışıyor mu sence? Birde ilk kurduğum ROM'da 500 mb civarı boş RAM varken şimdi 800-1000 mb arasında. Normal mi sence?

daha iyi :) smart notice verilerini sil.