- Reaksiyon puanı
- 344
Bugun sarj costuruyor sanki

Clash of Clans oynamıyorsun ya, ondandır.Bugun sarj costuruyor sanki![]()
Parlaklik yuzde 30Clash of Clans oynamıyorsun ya, ondandır.Parlaklık?
En azından benim gibi yoğun oynamıyorsundur.Parlaklik yuzde 30![]()
Valla reis yemek yedim telefon içerideydi gelince en son yazdığını gördüm yani heyecanlanmadım maalesef.[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] bu arada güncelleme gelmedi, şakaydı. Bir anlık olsa da sevindirmek istedim.![]()
at almanya 20d yi telefonda rahatlasin sende rahatla be kardesim[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] bu arada güncelleme gelmedi, şakaydı. Bir anlık olsa da sevindirmek istedim.![]()
kardeşim bişi soracam senin tel kaç gb bide . program versıonunda ne yazıyor .Bence Birleşik Arap Emirlik'lerinin hala güncelleme yollamamasınının sebebi olağanüstü bir şey üstünde çalışmalarındandır. Güncelleme gelince telefon canlanacak ve bizim istediğimiz her şeyi yapacak. Siz çatlayın, benle @SahabMert güncelleme bekleyeceğiz. Olağanüstü şeyler olacak.![]()
32 GB.kardeşim bişi soracam senin tel kaç gb bide . program versıonunda ne yazıyor .
burdan hangisidir acaba seninki http://i.hizliresim.com/9XyQM8.png
yav he he,alt ustu buglari giderip yollicaklar senin mantikla lg tr suan dunyanin en iyi lg stock romunu vermesi lazimdiBence Birleşik Arap Emirlik'lerinin hala güncelleme yollamamasınının sebebi olağanüstü bir şey üstünde çalışmalarındandır. Güncelleme gelince telefon canlanacak ve bizim istediğimiz her şeyi yapacak. Siz çatlayın, benle [MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] güncelleme bekleyeceğiz. Olağanüstü şeyler olacak.![]()
Görürsün. Birleşik Arap Emirlikleri güncelleme yolladıktan sonra herkes Birleşik Arap Emirlikleri ROM'u atacak telefonuna.yav he he,alt ustu buglari giderip yollicaklar senin mantikla lg tr suan dunyanin en iyi lg stock romunu vermesi lazimdiguncelleme bekliyosan sızlanma artık ya da kurdur birine 20Dyi twden
![]()
Ülkelere göre değişiyor harfler. Zaten KitKat kullanıyorum ve KitKat'tan sonra sadece düzeltme güncellemesi yollandı. ROM falan atıyorsun ama daha bunu mu bilmiyorsun? Kapiş. [emoji6]Ohoo siz daha a da mısınız biz d yi bekliyoko güncellemeden bisi olmaz c den sonra düzelir problemler
yav he he...Görürsün. Birleşik Arap Emirlikleri güncelleme yolladıktan sonra herkes Birleşik Arap Emirlikleri ROM'u atacak telefonuna.![]()
Pardon yanlış anlamışım.Ohoo siz daha a da mısınız biz d yi bekliyoko güncellemeden bisi olmaz c den sonra düzelir problemler
Reis Polyana gibisin maşallah bu iyimserlik valla güldürdün helal hala beklemedeyiz AME hadi be.Pardon yanlış anlamışım.Bu arada düzeltme güncellemesi bu. KitKat kullanıyorum zaten. Tabi ki düzelecek. Belki Birleşik Arap Emirlikleri ikisini aynı anda yollayacak. Bu yüzden bu kadar geç kaldı. Tabi ya.
![]()
Kardeş TV'de nereden buldun bu Miracast'ı? Belki bizde de vardır diye bakacağım,Bu arada Miracast özelliği harika ya Tv de Asphalt 8 , Fifa 14 ve GTA SA oynuyorum konsol gibi ama aşırı şarj sömürüyor normal oyun oynadığım da gideceğinin 2 katı götürüyor ama çok iyi takılma falan olmuyor modem yakın diye heralde. 😀
LG ise kumandadan Smart tuşu tıkla menüde Screen Share veya Miracast yazar oraya gir bu arada tv ile telefon aynı ağa bağlı olmalı girdikten sonra G2 den Miracast acip tv bulunca bağlan bu kadar inşallah açıklayıcı olmuşturKardeş TV'de nereden buldun bu Miracast'ı? Belki bizde de vardır diye bakacağım,
Eyvallah. LG değil Philips ama denerim aklıma gelince. Şu an TV müsait değil.LG ise kumandadan Smart tuşu tıkla menüde Screen Share veya Miracast yazar oraya gir bu arada tv ile telefon aynı ağa bağlı olmalı girdikten sonra G2 den Miracast acip tv bulunca bağlan bu kadar inşallah açıklayıcı olmuştur
beyler telefon rootluda ya ben misal clash of clans oynuyorum cıkınca direk uygulamayı durdursun telefon acılınca tango felan otomatik arka planda calısmasını istemiyorum buna uygun güzel bi uygulama varmı
beyler telefon rootluda ya ben misal clash of clans oynuyorum cıkınca direk uygulamayı durdursun telefon acılınca tango felan otomatik arka planda calısmasını istemiyorum buna uygun güzel bi uygulama varmı