LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bugun sarj costuruyor sanki
y9yra4a5.jpg

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] bu arada güncelleme gelmedi, şakaydı. Bir anlık olsa da sevindirmek istedim. :D

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bişi soraacam şimdi benim cihazda rom-twrp recovery yüklü . mesela ben lg g3 romu yada yine lg g2 romu yüklesem ama bşka atıyorm tr10c yüklesem. bunu twrp üzrinden nasıl yapabilirim. sadece oyun yedekleerini almak istiyorum onu dışında hiçbir kırıntı kalmasn mesala . twrp ile romu attıktan sonrada yedek yüklim nasıl olur mümkünmü

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bence Birleşik Arap Emirlik'lerinin hala güncelleme yollamamasınının sebebi olağanüstü bir şey üstünde çalışmalarındandır. Güncelleme gelince telefon canlanacak ve bizim istediğimiz her şeyi yapacak. Siz çatlayın, benle [MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] güncelleme bekleyeceğiz. Olağanüstü şeyler olacak. :D

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence Birleşik Arap Emirlik'lerinin hala güncelleme yollamamasınının sebebi olağanüstü bir şey üstünde çalışmalarındandır. Güncelleme gelince telefon canlanacak ve bizim istediğimiz her şeyi yapacak. Siz çatlayın, benle @SahabMert güncelleme bekleyeceğiz. Olağanüstü şeyler olacak. :D
kardeşim bişi soracam senin tel kaç gb bide . program versıonunda ne yazıyor .

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bence Birleşik Arap Emirlik'lerinin hala güncelleme yollamamasınının sebebi olağanüstü bir şey üstünde çalışmalarındandır. Güncelleme gelince telefon canlanacak ve bizim istediğimiz her şeyi yapacak. Siz çatlayın, benle [MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] güncelleme bekleyeceğiz. Olağanüstü şeyler olacak. :D
yav he he,alt ustu buglari giderip yollicaklar senin mantikla lg tr suan dunyanin en iyi lg stock romunu vermesi lazimdi;) guncelleme bekliyosan sızlanma artık ya da kurdur birine 20Dyi twden:)

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bişi soraacam şimdi benim cihazda rom-twrp recovery yüklü . mesela ben lg g3 romu yada yine lg g2 romu yüklesem ama bşka atıyorm tr10c yüklesem. bunu twrp üzrinden nasıl yapabilirim. sadece oyun yedekleerini almak istiyorum onu dışında hiçbir kırıntı kalmasn mesala . twrp ile romu attıktan sonrada yedek yüklim nasıl olur mümkünmü

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
yav he he,alt ustu buglari giderip yollicaklar senin mantikla lg tr suan dunyanin en iyi lg stock romunu vermesi lazimdi;) guncelleme bekliyosan sızlanma artık ya da kurdur birine 20Dyi twden:)
Görürsün. Birleşik Arap Emirlikleri güncelleme yolladıktan sonra herkes Birleşik Arap Emirlikleri ROM'u atacak telefonuna. :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ohoo siz daha a da mısınız biz d yi bekliyok:) o güncellemeden bisi olmaz c den sonra düzelir problemler
Ülkelere göre değişiyor harfler. Zaten KitKat kullanıyorum ve KitKat'tan sonra sadece düzeltme güncellemesi yollandı. ROM falan atıyorsun ama daha bunu mu bilmiyorsun? Kapiş. [emoji6]

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ohoo siz daha a da mısınız biz d yi bekliyok:) o güncellemeden bisi olmaz c den sonra düzelir problemler
Pardon yanlış anlamışım. :D Bu arada düzeltme güncellemesi bu. KitKat kullanıyorum zaten. Tabi ki düzelecek. Belki Birleşik Arap Emirlikleri ikisini aynı anda yollayacak. Bu yüzden bu kadar geç kaldı. Tabi ya. :D

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Pardon yanlış anlamışım. :D Bu arada düzeltme güncellemesi bu. KitKat kullanıyorum zaten. Tabi ki düzelecek. Belki Birleşik Arap Emirlikleri ikisini aynı anda yollayacak. Bu yüzden bu kadar geç kaldı. Tabi ya. :D
Reis Polyana gibisin maşallah bu iyimserlik valla güldürdün helal hala beklemedeyiz AME hadi be. :)

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu arada Miracast özelliği harika ya Tv de Asphalt 8 , Fifa 14 ve GTA SA oynuyorum konsol gibi ama aşırı şarj sömürüyor normal oyun oynadığım da gideceğinin 2 katı götürüyor ama çok iyi takılma falan olmuyor modem yakın diye heralde. 😀

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bu arada Miracast özelliği harika ya Tv de Asphalt 8 , Fifa 14 ve GTA SA oynuyorum konsol gibi ama aşırı şarj sömürüyor normal oyun oynadığım da gideceğinin 2 katı götürüyor ama çok iyi takılma falan olmuyor modem yakın diye heralde. 😀
Kardeş TV'de nereden buldun bu Miracast'ı? Belki bizde de vardır diye bakacağım,

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kardeş TV'de nereden buldun bu Miracast'ı? Belki bizde de vardır diye bakacağım,
LG ise kumandadan Smart tuşu tıkla menüde Screen Share veya Miracast yazar oraya gir bu arada tv ile telefon aynı ağa bağlı olmalı girdikten sonra G2 den Miracast acip tv bulunca bağlan bu kadar inşallah açıklayıcı olmuştur

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
LG ise kumandadan Smart tuşu tıkla menüde Screen Share veya Miracast yazar oraya gir bu arada tv ile telefon aynı ağa bağlı olmalı girdikten sonra G2 den Miracast acip tv bulunca bağlan bu kadar inşallah açıklayıcı olmuştur
Eyvallah. LG değil Philips ama denerim aklıma gelince. Şu an TV müsait değil.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Her Roma aynı güncelleme gelir. Almanyaya gelenin aynısı AMEye de gelicek vs vs. Hiç bir Rom diğer romdan daha üstün özelliklere sahip olmayacak veya sadece belirli ülkeye bu özellikler verilmeyecek :) o yüzden kimse heveslenmesin :) Almanya 20D ne ise AMEye gelince aynısı olucak :P TRyede 20c geldi oda hemen hemen almanya 20d'ye denk :)

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler telefon rootluda ya ben misal clash of clans oynuyorum cıkınca direk uygulamayı durdursun telefon acılınca tango felan otomatik arka planda calısmasını istemiyorum buna uygun güzel bi uygulama varmı

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
beyler telefon rootluda ya ben misal clash of clans oynuyorum cıkınca direk uygulamayı durdursun telefon acılınca tango felan otomatik arka planda calısmasını istemiyorum buna uygun güzel bi uygulama varmı

Kendi görev yöneticisinde var zaten görev yöneticisine gir ayarlara gir hizmetleri durdur var buradan durdurmasını istediğin uygulamayı seç

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Sanal tuşlardaki ev simgeli ana menü tuşuna basılı tut ve sonra görev yöneticisine tıkla. Sonra geri tuşu ve ev tuşu değil de diğer tuşa bas ve sonra ayarlara bas. Orada görürsün zaten.

Ev tuşuna basılı tut<görev yöneticisine bas<ev ve geri tuşu değil de diğerine bas<ayarlara bas<hizmetleri durdura bas ve istediğin uygulamaları durdur.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tesekkürler :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] aga acebooka felan giremiyorumda bu xposedle degistirmistin ya seyi navigatiyon bar i bana linki atarmisin video nun faceye giremiyorum

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Almanya 4.4.4 Kitkat verilecekmiş inşallah yaza kadar verilir Türkiye 5 ay sonra gelir orası kesin.