LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaslar g3 keyboard g2 icin rootsuz var mi direk yukleme seklinde

Maalesef.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

https://www.dropbox.com/s/62ubuular9cn2tm/Kernel-Dorimanx-V4.7-KK.zip

bu dosyayı indiriyoruz
bide markette quick boot diye bi program var onuda indirin recoverye girerken kolaylık olur.
zipli dosyayı flaslayıp aynı yerden wipe cache yapıyorsunuz. sonra reboot diyosunuz birde bakıyorsunuz ki knock code ilk günki gibi :)

@Vikings dene bakıyım nolcak :P

Şimdi TWRP yükledikten sonra Karneli flashlıyorum ardından Wipeye girip advanced wipeye girip ordan cacheyi işaretleyip aşağıdaki mavi dalga metreyi kaydırıyorum sorna oluyor diyosun?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dün gece telefonu şarj edip kapattım sabah açtım hiç olmadığı kadar 3 dk boyunca kastı sonra gecti ama şimdide bildirim çubuğuna 2 kere tıkladığınızda ekran kitlenmesi gerekirken bişey olmuyor ayrıca ekran kapatma efekti de çalışmıyor ne oldu durduk yere çözümü bilen varmı?

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Maalesef.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şimdi TWRP yükledikten sonra Karneli flashlıyorum ardından Wipeye girip advanced wipeye girip ordan cacheyi işaretleyip aşağıdaki mavi dalga metreyi kaydırıyorum sorna oluyor diyosun?

hayır dostum wipe a girmiyosun dosyayı flasla yuvarlak yeri kaydırarar o yuvarlak yerin üstünde wipe cache/dalvik gibi bişey yazacak flasladıktan sonra soldaki kutucuk ona gir onuda kaydır reboot de çık yani sayfa değiştirme karneli flasladığın yerden wipe cache yapcaksın

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
hayır dostum wipe a girmiyosun dosyayı flasla yuvarlak yeri kaydırarar o yuvarlak yerin üstünde wipe cache/dalvik gibi bişey yazacak flasladıktan sonra soldaki kutucuk ona gir onuda kaydır reboot de çık yani sayfa değiştirme karneli flasladığın yerden wipe cache yapcaksın

TWRPYi gözüm gibi biliyorum bu kadar detaylı anlatmana gerek yoktu :D Dosyayı flashladıktan sonra cıkan seçeneklerden Cache dalvik yap reboot de deseydin yeterdi :P Tamam bro şimdi deneyecem umarım olur. :D

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
TWRPYi gözüm gibi biliyorum bu kadar detaylı anlatmana gerek yoktu :D Dosyayı flashladıktan sonra cıkan seçeneklerden Cache dalvik yap reboot de deseydin yeterdi :P Tamam bro şimdi deneyecem umarım olur. :D

ne oldu şimdi ben detaylı anlatınca sen anlamadın mı iyilik yapanda suç :D
he tamam sen çok biliyon en iyisi sensin :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Brendee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
https://www.dropbox.com/s/62ubuular9cn2tm/Kernel-Dorimanx-V4.7-KK.zip

bu dosyayı indiriyoruz
bide markette quick boot diye bi program var onuda indirin recoverye girerken kolaylık olur.
zipli dosyayı flaslayıp aynı yerden wipe cache yapıyorsunuz. sonra reboot diyosunuz birde bakıyorsunuz ki knock code ilk günki gibi :)

[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] dene bakıyım nolcak :P

Herhangi bi veri kaybı oluyormu bunu yaparken?. Bide bende g pro 2 romu var, onda da işe yarar mı acaba? ..

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Herhangi bi veri kaybı oluyormu bunu yaparken?. Bide bende g pro 2 romu var, onda da işe yarar mı acaba? ..

Kernelde G2 yazmıyor aksine KK yazıyor yani Kit kat için olduğu belli. Bi dene bakıyım ama sorun çıkartacağını sanmıyorum.

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
geqemany.jpg

Slimport lar geldi evdeki hdmi kablom arizalanmis yarin yada cuma hdmi cablo gelecek deneyip isteyenlere göndereceğim. .

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
30 tl + kargo (ptt kargo 7 tl aliyor ) yada isteyene istedigibkargo ile..

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Toplam 5 tane var (#eserdaldal- #oocinn_ - #nikesteell ) kullanicilari yanib3 kisi istedi 2 tanesi bosta düşünen varsa ozelden mesaj atsin ben kendim calisip calismadigini kontrol edip göndereceğim sıkıntı çıkmasın sonra..

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bi sorum var sarj kablom bozuldu samsung ara kablosu alsam sarj farkedermi batryaya zarar olurmu

theqb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler benim g2 nin sol siyah cercevesi yukaridan asagiya dogru inceliyor,sag cerceve ise yukaridan asagiya dogru kalinlasiyor bunun icin servise versem ekrani degistirirlermi sonucta imalat hatasi

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Beyler benim g2 nin sol siyah cercevesi yukaridan asagiya dogru inceliyor,sag cerceve ise yukaridan asagiya dogru kalinlasiyor bunun icin servise versem ekrani degistirirlermi sonucta imalat hatasi

Evet bence gönderin. Simetrik bit telefon sonuçta. Yada ilk önce lg destek hattını arayın söyleyin durumu. Onlar gönderin derler büyük ihtimal. Demezler ise yine gönderin.

Brendee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Bence imkanın varsa yenisini iste. Yenisini vermiyorlarsa ekranı değişsinler. Sonucta sökülüp takilacak. Ekran değişim videolarini izledim de telefona hic iyi davranmıyorlar. Sen imkanin varsa yenisini talep et. Vermezlerse eğer ekrani o zaman değişsinler. Bence....

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
peki hocam en iyi lg servisi hangisi

En iyi demek bence sonuçsuz bir bekleyiş olur. Çalışan kişilerin ustalığına bağlı.

Bence imkanın varsa yenisini iste. Yenisini vermiyorlarsa ekranı değişsinler. Sonucta sökülüp takilacak. Ekran değişim videolarini izledim de telefona hic iyi davranmıyorlar. Sen imkanin varsa yenisini talep et. Vermezlerse eğer ekrani o zaman değişsinler. Bence....

Inş. sıfır ile değiştirirler. Olmaz ise ölçüsüz kullanmaktan iyidir

Brendee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Illaki. Göze carptikca sinir bozar. Benim telde de ekran camı alt köşeden one doğru açılıyor. Biraz ceksem telin içi görünüyor. O halde kullaniyorum. Her elime aldığımda aklımı kurcalıyor sinir oluyorum. Servise gondericem ama cok uzun zaman gelmiyor diyorlar. O arada telefonsuz kalamiyorum. Iyice acilsin o zaman yollarim diyorum.

theqb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En iyi demek bence sonuçsuz bir bekleyiş olur. Çalışan kişilerin ustalığına bağlı.

şu bütünlemeler bitsin göndericem hocam yenisini talep edicem zaten yoksa ekranı değiştirsinler böle olmaz sağ alt neredeyse sağ yukarının 2 katı geniş çok saçma yapmışlar

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Wipe cash falan diyoruz ya hani. Veri kaybi falan oluyormu telde. Herhangi birsey siliniyormu? Dosya resim vs.

Hayır herhangi bir veri kaybı olmaz ama flasladığın sayfadan yaparsan olmaz ana menüden yaparsan silinir hepsi dosyayı flasla aynı sayfadanda wipe cache yap