Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327

Bu şekilde 10 saati geçer ekran süresi.

Telefonunu Türkiyeden veya farklı bir Ülkeden satın almışsan o ülkenin romu yoksa güncelleme gelmez. Anca kendin indirip yüklemen gerekiyor farklı rom kullanıyosan.
![]()
![]()
Bu şekilde 10 saati geçer ekran süresi.![]()
Senin sarj cok iyi gidiyomus ya bendemi 20D kursam![]()
Paralel ithalatsa bekleme bence kur.![]()
Knock code güncellemesiyle ilgili bilginiz var mı?
Paralel ithalat nasil kuracagimi ozelden anlatirsan super olur
Cihazin son durumu bu cok kotu degil aslinda az daha gitse super olurdu![]()
![]()
Arkadaşlar G2 elime geçince KitKat güncellemesi yapayım mı? Elime aldığım an güncelleme yapayım mı? Eğer "yap" diyorsanız telefona hiçbir şey yüklemeden hemen güncelleme yaparım. Sonra da hard reset atarım. Ama sizce KitKat'a geçeyim mi? "Geç" diyorsanız da ilk günden güncelledikten sonra hard reset atayım mı?
Güncelleme yapma daha sorunlar duzeltilmedi. Düzeltme gelene kadar 4.2 kullan. Ben geçtiğime pişman oldum gibiyim 😊
Ama benim sipariş ettiğim G2, paralel ithalat. Belki düzeltme gelmiştir. Ama en iyisi TR'nin düzeltme güncellemesini beklemek. TR güncelleme yayınladıktan sonra diğer ülkelerde de kesin güncellemeler bitmiş demektir.
Ama benim sipariş ettiğim G2, paralel ithalat. Belki düzeltme gelmiştir. Ama en iyisi TR'nin düzeltme güncellemesini beklemek. TR güncelleme yayınladıktan sonra diğer ülkelerde de kesin güncellemeler bitmiş demektir.
Valla ben jb ye dönim dedim ama sıkıldım 1 hafta snra kitkata geri döndüm illaki güncellicen![]()
KitKat ile Jelly Bean arasındaki farklar neler? Mesela sanal tuşlar oyunlarda kayboluyor mu KitKat'ta?
KitKat ile Jelly Bean arasındaki farklar neler? Mesela sanal tuşlar oyunlarda kayboluyor mu KitKat'ta?
Alman 20D kur geldiğinde. Hard resete gerek yok. Ben 20B'nin üstüne kurdum. Hiçbir kişisel veri silinmedi, değişmedi. Ama sorunlar düzeldi.
Root, rom anlamam ben ya. Telefonu risk ediyoruz sonuçta root falan yaparken. Korkudan Recovery menüsüne bile girmem.İnşallah benim G2 Almanya'ya kayıtlıdır.
Sana rootla demedimki. Almanya 20D kur dedim.root gerektirmez.
![]()
![]()
Bunları yapın G2'yi daha çok seveceksiniz.
5x değil .5x yani 0.5x
![]()
![]()
Bunları yapın G2'yi daha çok seveceksiniz.
5x değil .5x yani 0.5x
@Bloother birşey diyorsa sorgusuz yapın abi![]()
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] birşey diyorsa sorgusuz yapın abi![]()
Geçen bana dediki bir bardak su alıp g2yi suyun içine 6 saatliğine bırakıyoruz. Sabah kalktığımızda telefonumuz bozuluyormuş. xda falan plaket vermiş böyle bişi bulduğu için.çok komiğim lanet gelsin evime ateşler salsın ya sıkıntıdan neler konusuyoruz
![]()
![]()
Geçen bana dediki bir bardak su alıp g2yi suyun içine 6 saatliğine bırakıyoruz. Sabah kalktığımızda telefonumuz bozuluyormuş. xda falan plaket vermiş böyle bişi bulduğu için.çok komiğim lanet gelsin evime ateşler salsın ya sıkıntıdan neler konusuyoruz
![]()
![]()
Benim yaşadığım kafayı yaşayan varmı diye merak ediyordum sende bendensin Hahaha![]()