LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bro dava aç mahkemeye git. Sonuçta kendin kazandığın paran ile aldığın bilgisayardan hırsızlık yapıyorlar. Para kazanmak öyle kolay bişi değilki. Bence hakkının emeğinin arkasında dur git bağır çağır dava aç bişi yap hakkını kazan bunlar insanları aptal yerine koyuyorlar galiba.

Dostum iyi de kanıtım yok? Sonuçta garanti bandı var. Ne yollarken açıp bakabiliyoruz ne de garantiden dönünce açıp bakabiliyoruz. içinden sökmüşler. Biz açıp bakmadıkça asla anlayamayız. Adam sen söktün der, başkası sökmüştür der. Delilim yok.

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı olsun güle güle kullanın kdv ve kargo dahil 30.48 tl ucuz Stiker yapıştırma telefonun kendisinde iz bırakırmı bilemem ama şekli süper :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Slim armorun fiyatı ne kadar sipariş eden bir bilgi verirmi?

6.60 usd kargo dahil buyuk ihtimal yarın kavusabilecegim

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugün dışarıda ufak bir kamera testi yaptık arkadaşlarla aynı ışık koşullarında saat 21.30 da dışarıda az ışıkta denemelerimizi yaptık.Ben g2 ile çektim diğer arkadaş iphone 4 ile diğeride s4le beyaz arka aydınlatmalı kırmızıyla yazılmış marketin ismini aynı uzaklıktan çektik sonuç hüsran s4 ve iphone 4te kırmızı yazı çok net çıktı benim telefon tamamen bembeyaz çıkardı yazı netliğini bırak yazı bile görünmedi.İlk önce dedik beyaz ışıktan dolayı ama sonra yakınlaştırma yapınca diğerlerinde yazı çıktı bunda bembeyaz gerçekten artık ciddi ciddi diyorumki acaba benim telefon g2 görünümlü başka telefon mu acaba diye :)

etaskiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g2 için tavsiye edebileceğiniz bir navigasyon sürümü varmı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kaça olur elden alış veriş olursa düşündüğün fiyat nedir

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=355330]mu86[/MENTION] Slimarmor için link verebilirmisin ?

Scarface28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siyah 32 GB G2 mi satmayı düşünüyorum bende teknosa'dan aldım aralık sonu gibi.ilgilenen var mı

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugün dışarıda ufak bir kamera testi yaptık arkadaşlarla aynı ışık koşullarında saat 21.30 da dışarıda az ışıkta denemelerimizi yaptık.Ben g2 ile çektim diğer arkadaş iphone 4 ile diğeride s4le beyaz arka aydınlatmalı kırmızıyla yazılmış marketin ismini aynı uzaklıktan çektik sonuç hüsran s4 ve iphone 4te kırmızı yazı çok net çıktı benim telefon tamamen bembeyaz çıkardı yazı netliğini bırak yazı bile görünmedi.İlk önce dedik beyaz ışıktan dolayı ama sonra yakınlaştırma yapınca diğerlerinde yazı çıktı bunda bembeyaz gerçekten artık ciddi ciddi diyorumki acaba benim telefon g2 görünümlü başka telefon mu acaba diye :)
moralimi bozdun yaa valla :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Slim armor telefonun inceliğini bozuyo mu çok kaba kılıf sevmiyorm kullanan biri yardmcı olablr mi☺

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Navigasyon programı diyecektiniz heralde :) Sygic i öneririm gayet güzel program

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yahu g2 yeni cıktı az bekleyin kullanın hemen g3 ü alıp samsunga cevirmeyin şu şirketi ben s3 aldım sıkıntılar dolayısıyla 1.5 yıl sonra sattım daha 6 ay dahi olmamıs bazı arkadaslar olalı yapmayın etmeyin :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Yahu g2 yeni cıktı az bekleyin kullanın hemen g3 ü alıp samsunga cevirmeyin şu şirketi ben s3 aldım sıkıntılar dolayısıyla 1.5 yıl sonra sattım daha 6 ay dahi olmamıs bazı arkadaslar olalı yapmayın etmeyin :)

Aynen daha yeni aldm g2 yi g3 çıkcak diyolar bence g2 ile çok farkı yok g2 nin tasarım bana daha güzel geliyo ne yalan sölim g3 ün arka taraf hoşuma gitmedi :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Aynen daha yeni aldm g2 yi g3 çıkcak diyolar bence g2 ile çok farkı yok g2 nin tasarım bana daha güzel geliyo ne yalan sölim g3 ün arka taraf hoşuma gitmedi :)

Emin ol G3 ün tüm özelliklerini öğrendim ama paylaşmam yasak. G2 ile aralarında aşırı derecede bir fark yok. Elbette g3 daha iyi olucak ama tasarım olarak g2 halen en iyisi diyebilirim. Performans bakımından G2 de donmuyor G3 te. Gözle görülür bir performans artışı malesef yok.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Aynen 2k ekranlı telefon kullanmadım ama full hd olsa daha güzel olurdu s800ac+3 veya 4 gb ram + daha uzun pil ömrü desin 2000 TL desin almazsam şerefsiz çocuğuyum :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Aynen 2k ekranlı telefon kullanmadım ama full hd olsa daha güzel olurdu s800ac+3 veya 4 gb ram + daha uzun pil ömrü desin 2000 TL desin almazsam şerefsiz çocuğuyum :)

2200 ile 2500 TL arası olucağını söylediler. Daha önceden de flex için 2600 tl tl olcağını söylemişlerdi o kadara satışa sunuldu.

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Emin ol G3 ün tüm özelliklerini öğrendim ama paylaşmam yasak. G2 ile aralarında aşırı derecede bir fark yok. Elbette g3 daha iyi olucak ama tasarım olarak g2 halen en iyisi diyebilirim. Performans bakımından G2 de donmuyor G3 te. Gözle görülür bir performans artışı malesef yok.
gizlilik diye birşey yok ki evleaks açık açık yazdı herşeyi sdn de öyle :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ona o kadar para vermeye gerek yok ikiside aşağı yukarı aynı donanıma sahip :)

G3 donanım olarak cok yeterli olucak. Flexin + sı büyük ekran ve kavisli olması. Ben olsam Flex alırdım. Sonuç olarak iki telefonda yıllarca götürücektir hem Flexin tasarımına aşık oldum. Kimine göre berbat kimine göre cok güzel.