LG G2 Kullanıcıları Kulübü

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tabii ki paylaşırım hayırlısı ile bir gelsin bakalım seninde hayırlı olsun

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Şimdi satın aldım bakalım 30.48 TL ye geldi inşallah beklediğim gibi olur görünümü falan bakalım Aliminium olanından aldım çok güzel duruyor , inşallah ilerde çıkardığımda telefonun yüzeyi soyulmaz :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın kdv ve kargo dahil 30.48 tl ucuz Stiker yapıştırma telefonun kendisinde iz bırakırmı bilemem ama şekli süper :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Slim armorun fiyatı ne kadar sipariş eden bir bilgi verirmi?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun güle güle kullanın kdv ve kargo dahil 30.48 tl ucuz Stiker yapıştırma telefonun kendisinde iz bırakırmı bilemem ama şekli süper :)

Slim armorun fiyatı ne kadar sipariş eden bir bilgi verirmi?

Eyvallah reis sağol. 😀

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler, şu arama sırasında telefonu kulağa getirince otomatik cevaplama özelliği bende çalışmıyor yahu aktifleştirdiğim halde, neden olabilir acaba?

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla 2-3 kere denedim ama titreşimli telefonu kulağımda tutarak beklemek çok absürd göründüğünden sonuç alamayınca uzatmadım :D

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler, şu arama sırasında telefonu kulağa getirince otomatik cevaplama özelliği bende çalışmıyor yahu aktifleştirdiğim halde, neden olabilir acaba?

Orjinal QuickWindow kılıf kullanıyor musunuz? O kılıf kapalı iken çalışmıyor çünkü bu özellik.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Şimdi çalışıyor telefonu sevdim :)

Silikon kılıf ile drop test yaptım telefon sağlam 3 kez düşürdüm G2 sağlam :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
G3 gold cok basarili olmus :) heyecan sardı dört bir yanı :P

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Şimdi çalışıyor telefonu sevdim :)

Silikon kılıf ile drop test yaptım telefon sağlam 3 kez düşürdüm G2 sağlam :)

Reis nasıl kıydın ya ben yatağın üstüne atmaya kıyamıyorum. :)

G3 gold cok basarili olmus :) heyecan sardı dört bir yanı :P
Gerçekten şuana kadar gördüğüm en karizma telefon olmus G3 Black ile Gold , ikiside harika duruyor :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar laptop donanımında iyi anlayan var mı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
re7y5upa.jpg

Laptopta bu parça eksik. Bunu önceki laptoptan söktüm. Bu parça ne işe yarar ve uyar mı?
Bu arada iki laptop da acer. Parçayı söktüğüm, şuan eksik olan laptopın bi düşük modeli.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] hocam sen anlarsın bu işlerden bi bakar mısın :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
re7y5upa.jpg

Laptopta bu parça eksik. Bunu önceki laptoptan söktüm. Bu parça ne işe yarar ve uyar mı?
Bu arada iki laptop da acer. Parçayı söktüğüm, şuan eksik olan laptopın bi düşük modeli.

turbo memory dedikleri şey monster da kullanıyor o olabilir arkası nasıl gözüküyor? 4gb filan olabilir ve sadece windows ile çalışıyor windows vista,7 ve 8 için ready boost gibi bişey yapıyor tabi daha hızlısı.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
turbo memory dedikleri şey monster da kullanıyor o olabilir arkası nasıl gözüküyor? 4gb filan olabilir ve sadece windows ile çalışıyor windows vista,7 ve 8 için ready boost gibi bişey yapıyor tabi daha hızlısı.

aqy9umus.jpg

Arkası böyle. Wifi ile alakalı bir şey olabilir mi peki? Gerçi önceki laptopta ekran kartının üstündeydi bu. Elimdeki laptopta ayrı bi yerde.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
uyar mini pci-express kart olması gerek wifi modülü ile aynı sokete uyar ssd gibi readyboost için o..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
uyar mini pci-express kart olması gerek wifi modülü ile aynı sokete uyar ssd gibi readyboost için o..

Bunu eski parçaladığım laptoptan söktüm. Şuan önümdeki daha önce garantiye gitmiş bir laptop. İçinden bu parçayı sökmüşler ve takmamışlar. Ne yapıcaz artık bilmiyorum. Alırken kasayı da mı söktürelim anlamadım ki.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
heju5yte.jpg

Bu da eski hdd'in içindeki disk. Sanırım ölmüş. Şu ortadaki çember onu gösteriyor değil mi?

bunu nasıl başarmış? diski kazımış kazıyan parçadan beklenmedik şey servise söyle o parça nerde aygıt yöneticisinde depolama birimi olarak gözüküyordu niye söktünüz de acer merkeze şikayet et o şey bedava değil çünkü.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bunu eski parçaladığım laptoptan söktüm. Şuan önümdeki daha önce garantiye gitmiş bir laptop. İçinden bu parçayı sökmüşler ve takmamışlar. Ne yapıcaz artık bilmiyorum. Alırken kasayı da mı söktürelim anlamadım ki.

Bro geçmiş olsun tam problemin ne anlayamadım ama bilgisayarına bişiler yapmışlar sanırım :P ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
bunu nasıl başarmış? diski kazımış kazıyan parçadan beklenmedik şey servise söyle o parça nerde aygıt yöneticisinde depolama birimi olarak gözüküyordu niye söktünüz de acer merkeze şikayet et o şey bedava değil çünkü.

Üzerinden 2,5 yıl geçti hocam daha yeni açtım hdd bozulunca. Daha yeni farkediyorum yani. Bu saatten sonra bir işe yaramaz ama servise yine de gidip yüzlerine vuracağım.

Bro geçmiş olsun tam problemin ne anlayamadım ama bilgisayarına bişiler yapmışlar sanırım :P ?

Acer teknik servis içinden turbo memory kartını çalmış. neyse yaa bize ahirette günah yükleyecek adam lazım :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
gene hesabını sormalısın ben olsam yıkardım orayı başlarına.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sen söktün derler. Ben de ha söktür ordan derim çıkarım artık..

Bro dava aç mahkemeye git. Sonuçta kendin kazandığın paran ile aldığın bilgisayardan hırsızlık yapıyorlar. Para kazanmak öyle kolay bişi değilki. Bence hakkının emeğinin arkasında dur git bağır çağır dava aç bişi yap hakkını kazan bunlar insanları aptal yerine koyuyorlar galiba.