LG G2 Kullanıcıları Kulübü

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=380082]The Originals[/MENTION] aga konu açmamak için burdan söylicem root yapıcamda telefona bu islemci ısısında felan bıktım artık ve bosa fazla calısıyo bana wifi yada 2g acık facebook whatsaap girse yeter yani ben rootlayıp bunu işlemciyi ayarlamak istiyorum root dosyası varmı böyle sağlam yani ama bide ben bu rootu geri cevirmek icin yani unroot icin hard reset atıp tekrar attığım romu atsam rootsuz olurmu düzelirmi

sabri6006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar pil %10'a kadar düştü, şarja taktım 4.5 saat oldu %93 e ancak geldi. bu uzun bir süre mi?, kendi şarj aleti ile değil de samsung telefon şarj aleti ile yaptım bundan kaynaklanıyor olabilir mi? Tel yeni, bu 2. şarjı.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar pil %10'a kadar düştü, şarja taktım 4.5 saat oldu %93 e ancak geldi. bu uzun bir süre mi?, kendi şarj aleti ile değil de samsung telefon şarj aleti ile yaptım bundan kaynaklanıyor olabilir mi? Tel yeni, bu 2. şarjı.

Normalde 1.5 saatte falan full oluyor,ben de yaşadım aynısını yalnızca kendi şarj aleti ile şarj edin o zaman problem olmuyor ayrıca G2 de pil lityum polimer olduğu için kendi şarj aleti ile şarj olmazsa patlama riski var.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen kendi sarj aletiyle sarj olması gerek ve pili de bozabilirsin ve sarj ederken ucus modun alırsan daha kısa sürede dolar ama kendi sarj aletiyle olması gerek

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Telefona asla başka şarj aletiyle şarj etmeyin. Asla..

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefona asla başka şarj aletiyle şarj etmeyin. Asla..
aga konu açmamak için burdan söylicem root yapıcamda telefona bu islemci ısısında felan bıktım artık ve bosa fazla calısıyo bana wifi yada 2g acık facebook whatsaap girse yeter yani ben rootlayıp bunu işlemciyi ayarlamak istiyorum root dosyası varmı böyle sağlam yani ama bide ben bu rootu geri cevirmek icin yani unroot icin hard reset atıp tekrar attığım romu atsam rootsuz olurmu düzelirmi ?

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Sadece kendi orijinal sarj aletinden sarj edin

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
aga konu açmamak için burdan söylicem root yapıcamda telefona bu islemci ısısında felan bıktım artık ve bosa fazla calısıyo bana wifi yada 2g acık facebook whatsaap girse yeter yani ben rootlayıp bunu işlemciyi ayarlamak istiyorum root dosyası varmı böyle sağlam yani ama bide ben bu rootu geri cevirmek icin yani unroot icin hard reset atıp tekrar attığım romu atsam rootsuz olurmu düzelirmi ?

Telefon wifi ile nasıl ısınıyor ki? Cihaza yüklediklerinizi gözden geçirin. Benim telefon 3G ile dahi ısınmıyor. Anca DT 2 falan oynarsam ısınıyor.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon wifi ile nasıl ısınıyor ki? Cihaza yüklediklerinizi gözden geçirin. Benim telefon 3G ile dahi ısınmıyor. Anca DT 2 falan oynarsam ısınıyor.
3g hic acmıyorum zaten onu actığım an sarjı cekiyo biliyosundur ve internette gezindiğimde felan ısınmaya baslıyo baya ve sunu gördüm 2g daha az sarj yiyio wifiden wifinin batarya tasarrufu acıkken :D test ettim bunu

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben 2 gündür logitech sarj aletiyle sarj ediyordum bisey olmadı gerci artık yok g2 m

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Resimdeki isaretli alan'a hafifce bastirinca dalgalanma oluyor. Siyah renkte daha belirgin. ileride sorun cikarirmi sizce, ne gibi onlemler alabilirim? dalgalanma sirasinda dokunmatik algilamamasi olmuyor.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
qqJgo5.png

Flood icin uzgunum.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
G3 Polikarbondan yapılmış evleaks dan gelen haber Metal değil çok şükür :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Valla iyi hos guzel metalde arkadasin dedigi gibi eli cok fena yapicak sogmasida uzun surer. Bakalim ne gelicek

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@The Originals aga konu açmamak için burdan söylicem root yapıcamda telefona bu islemci ısısında felan bıktım artık ve bosa fazla calısıyo bana wifi yada 2g acık facebook whatsaap girse yeter yani ben rootlayıp bunu işlemciyi ayarlamak istiyorum root dosyası varmı böyle sağlam yani ama bide ben bu rootu geri cevirmek icin yani unroot icin hard reset atıp tekrar attığım romu atsam rootsuz olurmu düzelirmi

Dediklerini tam olarak anlayamadım. Wifi açıkken face whats vs telefonun ısınması anormal bir durum. Normal olarak elbette ısınıcak sonuçta telefonumuzun işlemcisinde Fan yok ama el acıtıcak kadar ısınıyorsa bir problem vardır garantiye verilmesi gerekilir. Rootlayıp telefonunun ısısınla ayarlarınla oynamak yanlış aman diyim böyle bişiye kalkışma.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Plastik üzerine metal görünümlü yada hem metal kasali çıkartırsa süpriz olur Lg G3 beklentim yok Qualcom 805 ve 810 işlemcileri bastı yanlız telefon üreticileri daha telefonlara koymadı buna az maliyet çok iş diyoruz firmalar kar yapıyor.
Tüketici olarak iyi tüketiyoruz Teknolojinin Önüne hiç bir zaman geçilemez.
G3 alırsın 1 sene sonra yenisi çıkar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lg G2 güncellemeleri Türkiye verilmesi gerek diğer ülkelere göre ülkeme ayrımcılık yapılmasına tahammül edemiyorum.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dediklerini tam olarak anlayamadım. Wifi açıkken face whats vs telefonun ısınması anormal bir durum. Normal olarak elbette ısınıcak sonuçta telefonumuzun işlemcisinde Fan yok ama el acıtıcak kadar ısınıyorsa bir problem vardır garantiye verilmesi gerekilir. Rootlayıp telefonunun ısısınla ayarlarınla oynamak yanlış aman diyim böyle bişiye kalkışma.
Bu yanıtı yazarken 3g açık ve doğal olarak isiniyo su an ama o kadar el yakacak şekilde değil tabi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
3g hic acmıyorum zaten onu actığım an sarjı cekiyo biliyosundur ve internette gezindiğimde felan ısınmaya baslıyo baya ve sunu gördüm 2g daha az sarj yiyio wifiden wifinin batarya tasarrufu acıkken :D test ettim bunu

Arkadaşım sen en iyisi telefonu sat, başka telefon al. :) çok takıntı yaptın sen bu cihazı aklında. Demedi deme

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Android icin pc de internet download manager gibi videolari falan indirebilecegimiz program var.mi? Bilgisi olan

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kardeş bunu nasıl satın alıyoruz fazla bilgim yokta yardımcı olabilirmisin birde bilgi verebilirmisin ?

Turkiyeye gonderim yok ama cok hizlilar g3 cikmadan kasasi cikmis carbon kaplama galiba
Ben ebay üyeyim ama hiç alışveriş yapmadım Türkiye 'ye gönderim var yazıyor alsam mı karar veremedım guvenli mi ?

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Kardeş bunu nasıl satın alıyoruz fazla bilgim yokta yardımcı olabilirmisin birde bilgi verebilirmisin ?

Ben ebay üyeyim ama hiç alışveriş yapmadım Türkiye 'ye gönderim var yazıyor alsam mı karar veremedım guvenli mi ?

Ben aliexpres diye bir siteden yaptim ürünleri cinden gonderdiler ve sorun cikmadi tek sikinti 1 hafta ile 15 gun arasi sürmesi geminin gelişine bağlı

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Şimdi satın aldım bakalım 30.48 TL ye geldi inşallah beklediğim gibi olur görünümü falan bakalım Aliminium olanından aldım çok güzel duruyor , inşallah ilerde çıkardığımda telefonun yüzeyi soyulmaz :)

Turkiyeye gonderim varmi emin oldun mu gorustunmu kisi ile birde kargo ucreti var dimi 30.48 in icinde