Kuvvetmira
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 38
Paralel alırız 1 hafta da sorun çıkarsa veririz çıksa çıkar zaten 1 haftada 

Paralel alırız 1 hafta da sorun çıkarsa veririz çıksa çıkar zaten 1 haftada![]()
Şu polislik mülakatını geçeyim tmmdırHayırlı olsun o zaman, kazasız belasız kullanırsınız umarım.
Bu da benim kılıfım. Daha önce paylaşmıştım ama görmemişsindirKılıfları beyaz almayacağım anlaşıldı kırmızı ya da mavi alayım onlar güzel durmuş quickwindow orijinal lgnin mi?
Bu da benim kılıfım. Daha önce paylaşmıştım ama görmemişsindir
![]()
Bu hangisi güzel durmuş tapatalk sorunsuz bu arada su an
0.4mm ince kılıf bu. Zor bulunur sadece.![]()
0.2 mmlik alacağım ben![]()
0.4 , 0.2 aynı şey. Kimisi öyle diyor kimisi böyle. Ölçme imkanım olmadı![]()
O da doğru bakalım cmt geliyor telefon gelsin de hele bir![]()
Geliyor geliyor.
hangisi geliyür faydası nedirbilgi sağlam yerden mi ?
Kit kat ile video çeken oldu mu? İnsan yüzleri biraz flu bulanık çekiyor. Sizde de aynı sorun varmı 
yok 4.2.2 de o sorun canımı çok sıkıyordu ama gelen güncellemeyle sıkıntı giderildi diyebilirim flu yapsada hemen odaklıyor oda göze çarpmıyor bile
Anladim.rootla olanda var ama benim dediğim olay gizli menüye erişip orda ayrıyetten ses ayarları var + - olarak yapabiliyorduk ama çok aradımda bulamadım o siteyi
rootla olanda var ama benim dediğim olay gizli menüye erişip orda ayrıyetten ses ayarları var + - olarak yapabiliyorduk ama çok aradımda bulamadım o siteyi
Merabalar.. Arkadaslar telefonda wifi için 802.11 ac desteği var ama bunu kullanamıyorum sanırım modem arayüzünden ayarlanıyor bunu çözersek wifi hızı 5 katına cıkar varmı bir bilen muhteremler![]()
Hmmss ama benim modem arayüzünde 802.1 die bir ibare var biraz kurcaladım yanındaki kutucu boştu doldurdum falan ama beceremedim ya desteklemiyor yada ben ayarlayamadım modem tp-link td854w bilgisi olan varmı bu modem destekliormuHenüz onu destekleyen modem bile çok azbunun için önce modemin desteklemesi lazım.
Hmmss ama benim modem arayüzünde 802.1 die bir ibare var biraz kurcaladım yanındaki kutucu boştu doldurdum falan ama beceremedim ya desteklemiyor yada ben ayarlayamadım modem tp-link td854w bilgisi olan varmı bu modem destekliormu![]()
Haha suan JB tr yuklukafam rahat. 20d gelsin de kitkata geceriz insallah
![]()
10G yükleseydin bari, sarjda efsane diyorlar.
10g yoktu ki
İngilteredr var 10G,JBnin kralı diyolar merak ediyorum ben de.