LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
14.75tl ye gelıyor fiyatı Tr de en uygun 35tl 70-80tlye olan mağazalarda var tabi şık tasarıma benziyor keskin hatlı ve sağlam kılıflar hoşuma gitmiştir hep nasip olurda gelirse deneyimlerimi paylaşmak isterim

Hangi kılıf o?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157

pyjy4upy.jpg

Ben buni kilifi.kullaniyorum ekranida koruyor masada kaymiyor. Elindende ayni sekilde telefonun ekranin kirilmasinim imkansiz duz zemine bi kac kez dusurdum. Buyuk sikintidan kurtardi beni valla kullanisli.

Rufet

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tapatalkdan konu nasil acilir bilen varsa soylesin lutfen

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
9Xgrl9.jpg
[/URL][/IMG]

Bu Kardeşim Spigen Slim Armor Sipariş ettiğim kılıf

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada fiyatı konusunda azıcık abartmışım orjinal sitesinden fiyatı 59.90

Evet o civarlarda fiyatı Türkiyede. Cok iyi demiyimde mükkemmel daha uygun olur :) Aşırı iyi koruyor telefonu öyle böyle değil. Benim gibi kılıf fobisi olanlar için üzücü bişi :D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Aslına bakarsan önce kulaksız denedim ama sonra kulaklıksız çalışmayabilir diye düşündüm :-) ama öyle de çalışmadı. Yalnız iphone kulaklığını taktım zannetmiyorum ama onunla bir oalakası olabilir mi ki?

Alakası yoktur bence ama denemek lazım,ilginç gerçekten,309 da her türlü çalışması lazım.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
9Xgrl9.jpg
[/URL][/IMG]

Bu Kardeşim Spigen Slim Armor Sipariş ettiğim kılıf

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada fiyatı konusunda azıcık abartmışım orjinal sitesinden fiyatı 59.90

Spigen cok kalin bende var ve kullanmiyorum :)

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evvelsi gün Kitkata geçiş yaptım 20d , şimdiye kadar gözlemyebildiğim eksiler

-- bildirim simgelerinin maviden beyaza dönüşmesi
--antutu bencmark testinde 35.000 den 30.bine gerilemesi
--Ram hc bir uygulama calısmadığı halde 500 mb bos görünmesi

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12

Benchmarkı salla hileli o testler yalan hep,telefon daha akıcımı ona bak,ram kullanımıiyidir androidde, kastırmayacak kadar kalsın yeter problem yok.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Antutudan 40000 alsan ne olacak?
Bildirim simgeleri bence beyaz daha guzel oldu
Ram 500 gorunse de herhangi bir kasma mevcutmu?

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Antutudan 40000 alsan ne olacak?
Bildirim simgeleri bence beyaz daha guzel oldu
Ram 500 gorunse de herhangi bir kasma mevcutmu?

Elbetteki testlerle yola cıkmak doğru olmaz ve kasma falanda yok , lakin Jb'da cihazı üst sıralarda görürken kitkatta neden bu sekilde olduğunu merak edior ve hafifte tüh ya... diyorum :D
ve 2GB Ram cihaz bomboşken 500mb boş diorsa yoğun kullanımda( wifi blutut oyun vs) kac gösterir onuda denemedim gerci
simgelerin rengi tabiki görecelidir ama bana eski hali daha güzeldi :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Elbetteki testlerle yola cıkmak doğru olmaz ve kasma falanda yok , lakin Jb'da cihazı üst sıralarda görürken kitkatta neden bu sekilde olduğunu merak edior ve hafifte tüh ya... diyorum :D
ve 2GB Ram cihaz bomboşken 500mb boş diorsa yoğun kullanımda( wifi blutut oyun vs) kac gösterir onuda denemedim gerci
simgelerin rengi tabiki görecelidir ama bana eski hali daha güzeldi :)

Ben az 340 falan gördüm, en az 6-7 uygulama açıktı.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar LG G2 alma ihtimalim var. Arkadaşlarıma göre en küçük el bende. Sizce kullanırken sorun yaşar mıyım? Büyük ihtimalle alırsam Hepsiburada'dan alacağım. Güvenim tam, bir sürü alışveriş yaptık oradan. Ama sadece paralel ithalat var. Paralel ithalat alırsam ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? Bilgilendirirseniz sevinirim.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar LG G2 alma ihtimalim var. Arkadaşlarıma göre en küçük el bende. Sizce kullanırken sorun yaşar mıyım? Büyük ihtimalle alırsam Hepsiburada'dan alacağım. Güvenim tam, bir sürü alışveriş yaptık oradan. Ama sadece paralel ithalat var. Paralel ithalat alırsam ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Hic bi sorunla karsilasmassin bende paralel ithalat kullaniyorum.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Peki garanti ile ilgili bir sorun çıkabilir mi?

Çıkabilir malesef,paralelin avantajları:radyo+erken güncelleme ama garanti sorun yaşamanız yüksek ihtimal,en basitinden en ufak arızaya kullanıcı hatası diyip paranızı alırlar,orjinal parça takmazlar ruhunuz duymaz,benim tavsiyem lg türkiye garantili alıp rom atmayı öğrenmeniz:)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Çıkabilir malesef,paralelin avantajları:radyo+erken güncelleme ama garanti sorun yaşamanız yüksek ihtimal,en basitinden en ufak arızaya kullanıcı hatası diyip paranızı alırlar,orjinal parça takmazlar ruhunuz duymaz,benim tavsiyem lg türkiye garantili alıp rom atmayı öğrenmeniz:)

O riskli işlere hayatta bulaşmam. Root moot anlamam ben. Artık güncelleme beklerim ben de. Zaten alacağım da kesin değil. Daha telefonu almadan düşünmeye başladım güncellemeyi. :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
O riskli işlere hayatta bulaşmam. Root moot anlamam ben. Artık güncelleme beklerim ben de. Zaten alacağım da kesin değil. Daha telefonu almadan düşünmeye başladım güncellemeyi. :)

Aslında riskli değil lg orjinal romlarıyla yaparsanız ama neyse:)insanları illegale yönlerdirmeyelim değil mi:)