Beyler g2 aldim![]()
G2 Launcherı portladım. Bence arayüze haksızlık ediliyor. Tamam simgeler premium havalı simgeler değil ama gayet güzel yani klasör şekli rengi ayarlama ikon değiştirme kendi ikonunu oluşturma falan. Ki bu port, g2de bunun alası vardır. Kısa g2 incelememden hatırladığım kadarıyla geçiş ayarlama vs de vardı.ss koyacaktımda net aşırı yavaş yüklenmiyor.
Yalnız tek kötü yani şu temaları kullanamıyorum port olduğu için :S
Benimde tam tersine 4.2.2 de sapıtıyordu 4.4.2 de düzeldi nerdeyse nokta atışı buluyor.
Hem internet üzerinden konum hemde gerçek gps î açtınız mi ?
Evet benim de telefonumdaki tek sorun bu sanırım. acaba bu telefonun sorunu mu yoksa biz mi bir yerde yanlış yapıyoruz bilemiyorum. Ama telefon konumu bulana kadar ben zaten gideceğim yeri buluyorum.
Ben bir sorun yaşıyorsam LG bunu ciddiye almalı. Benim telefonda bile sorun çıkıyorsa durum çok ciddi demektir.![]()
Yerinizi bulmak istediğiniz zaman gps le beraber Wifi yıda açın. Olmazsa tekrar yazın.
20d 20 c felan nereden yukluyoruz
Pekii turkiyeye gelirse nereden yukliyecez ??20D Almanya ve yazdığım ülkelere geldi
Türkiye 1ay sonra verir Lg 20C umarım şu Sorunları çözerek daha iyi olur Bu telefon önemli 4.4.3 versinler rahatlıyak
Kameraya iyileştirme şart Lg Türkiye hergün 1 email sizde atın Boşuna maaş almasınlar![]()
G3 un gorselinde hoparlör telefonun arkasinda görünüyor, eger boyle birsey yaparsa LG bastan piyasaya 1-0 yenik baslar bence...
Eğer hoparlörü kasasındaysa, bu LG için eksi değil artıdır. Hoparlörü aşağıda olunca oyun oynarken orayı kapatıp sesin gelmemesi durumu var. O yüzden bu artıdır.
Eğer hoparlörü kasasındaysa, bu LG için eksi değil artıdır. Hoparlörü aşağıda olunca oyun oynarken orayı kapatıp sesin gelmemesi durumu var. O yüzden bu artıdır.
Telefon masanin uzerinde dururken biri aradi mi ses duyulmuyor. Babamin telefonu oyle ve hic memnun değiliz.
Adam hakli beyler....Telefon masanin uzerinde dururken biri aradi mi ses duyulmuyor. Babamin telefonu oyle ve hic memnun değiliz.
Navigasyon programi olarak kullanilislı bir program önerecek var mı arkadaşlar ?
Adam hakli beyler....
Knock code ile sifreleme yapilinca knock on kilit ekraninda pasif hale geliyor. Bu sadece bende mi boyle?
Knock code ile sifreleme yapilinca knock on kilit ekraninda pasif hale geliyor. Bu sadece bende mi boyle?
Öyle olmazsa knock code u giremeden kilit ekranı açılır.
Almanya 20d yukledim![]()
Gpro2 port romda boyle degildi yanlis hatirlamiyorsam. Ben sevdim bu ozelligikendimi daha bi guvende hissettim. Dangir dungur whatsapp ve galeriye giremeyecekler artik
![]()
Yav arkadas bunlari nereden buluyorsunuz nasil yapiyorsunuz ?
Kendimi ezik hissediyorum![]()
Sorma ya gpro2 de ekran kapalıyken yapamıyosun. Yaparken ekran açılıyo![]()
Yav arkadas bunlari nereden buluyorsunuz nasil yapiyorsunuz ?
Kendimi ezik hissediyorum![]()
Ilk geldiğimde bende öyle hissediyodum. Şuan ki durum cihazım root lu gprp2 romu yüklü![]()
Yapmak istersen kocaman bir konu var![]()
Hehe gpro2 dandik ya. Kablosuz depolama bile yok![]()
Ee nereden ogrendiniz bende istiyooommm![]()
Ee nereden ogrendiniz bende istiyooommm![]()