LG G2 Kullanıcıları Kulübü

vetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar balistic kılıf kullanan varmı? Görüşlerinizi paylaşırmısınız..

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar telefonun üst sağ tarafı veya sol tarafından işaret parmağınızla biraz sert bir şekilde vurursanız sanki içerde bir vidanın tam yerine oturmadığını deliğinde sallandığını duyacaksınız :D eğer telefonu cok hızlı sallarsan aşırı hızlı yani tık tık ses geliyor evet ve bu genel sanırım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler g2 aldim :P
G2 Launcherı portladım. Bence arayüze haksızlık ediliyor. Tamam simgeler premium havalı simgeler değil ama gayet güzel yani klasör şekli rengi ayarlama ikon değiştirme kendi ikonunu oluşturma falan. Ki bu port, g2de bunun alası vardır. Kısa g2 incelememden hatırladığım kadarıyla geçiş ayarlama vs de vardı. :) ss koyacaktımda net aşırı yavaş yüklenmiyor.
Yalnız tek kötü yani şu temaları kullanamıyorum port olduğu için :S

Ben bir tema buldum ve onu kullanıyorum nerdeyse telefondaki tüm uygulamaların ikonları değişik durumda.

Konumun linki: http://forum.shiftdelete.net/lg/370313-lg-g2-icin-bir-birinden-guzel-temalar.html

Bir kaç resim (Ekran parlaklığım otomatikte biraz kararık ekranım idare ediver :D) :

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bir bilgilendirme yapmak istiyorum: kitkattan önce D802TR romuna sahip telefonunuzla farklı roma geçiş yaptıysanız ve suan kitkat varsa güncelleme olarak sakın yükseltme hatalarını gider yapmayın. çünkü orjinal stock türkiye romuna geçiş yapıyor ve flashtool ile 20d almanya romu filan kurulmuyor. kitkat güncellemesi ile farklı bir güvenlik prosedürü var sanırım. telefonu rootladım. twrp ile custom rom yükledim. almanya 10e romunu flashtool ile yükledim ve suan almanya 20d romunu yüklüyorum :) aklınızda olsun çok uğraştırıyor artık LG :) ama her zaman bizde çözüm var @OxyGEN

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Benimde tam tersine 4.2.2 de sapıtıyordu 4.4.2 de düzeldi nerdeyse nokta atışı buluyor.

Hem internet üzerinden konum hemde gerçek gps î açtınız mi ?

4.2.2.de bir sorunum yoktu, 4.4.2ye geçince hissettirdi özellikle hava durumu programlarında sinir bozucu oluyor.

Evet benim de telefonumdaki tek sorun bu sanırım. acaba bu telefonun sorunu mu yoksa biz mi bir yerde yanlış yapıyoruz bilemiyorum. Ama telefon konumu bulana kadar ben zaten gideceğim yeri buluyorum.

Ben bir sorun yaşıyorsam LG bunu ciddiye almalı. Benim telefonda bile sorun çıkıyorsa durum çok ciddi demektir. :P

bu fiyatda bir telefonda böylesine bir hata olmaması lazım..

Yerinizi bulmak istediğiniz zaman gps le beraber Wifi yıda açın. Olmazsa tekrar yazın.

Olmadı :) Zaten o şekilde kullanıyorum :) birde bende GPS seceneklerde yazmıyor Yer yazıyor onun yerine ama ?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
20d 20 c felan nereden yukluyoruz

20D Almanya ve yazdığım ülkelere geldi
Türkiye 1ay sonra verir Lg 20C umarım şu Sorunları çözerek daha iyi olur Bu telefon önemli 4.4.3 versinler rahatlıyak
Kameraya iyileştirme şart Lg Türkiye hergün 1 email sizde atın Boşuna maaş almasınlar :@

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
20D Almanya ve yazdığım ülkelere geldi
Türkiye 1ay sonra verir Lg 20C umarım şu Sorunları çözerek daha iyi olur Bu telefon önemli 4.4.3 versinler rahatlıyak
Kameraya iyileştirme şart Lg Türkiye hergün 1 email sizde atın Boşuna maaş almasınlar :@
Pekii turkiyeye gelirse nereden yukliyecez ??
Birde nereye email atalim :)

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3 un gorselinde hoparlör telefonun arkasinda görünüyor, eger boyle birsey yaparsa LG bastan piyasaya 1-0 yenik baslar bence...

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Navigasyon programi olarak kullanilislı bir program önerecek var mı arkadaşlar ?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
G3 un gorselinde hoparlör telefonun arkasinda görünüyor, eger boyle birsey yaparsa LG bastan piyasaya 1-0 yenik baslar bence...

Eğer hoparlörü kasasındaysa, bu LG için eksi değil artıdır. Hoparlörü aşağıda olunca oyun oynarken orayı kapatıp sesin gelmemesi durumu var. O yüzden bu artıdır.

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer hoparlörü kasasındaysa, bu LG için eksi değil artıdır. Hoparlörü aşağıda olunca oyun oynarken orayı kapatıp sesin gelmemesi durumu var. O yüzden bu artıdır.

Telefon masanin uzerinde dururken biri aradi mi ses duyulmuyor. Babamin telefonu oyle ve hic memnun değiliz.

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arattirinca gelen 1. Mi 2. Mi?

7u9u3ape.jpg

Üstteki.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Knock code ile sifreleme yapilinca knock on kilit ekraninda pasif hale geliyor. Bu sadece bende mi boyle?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Öyle olmazsa knock code u giremeden kilit ekranı açılır.

Gpro2 port romda boyle degildi yanlis hatirlamiyorsam. Ben sevdim bu ozelligi :) kendimi daha bi guvende hissettim. Dangir dungur whatsapp ve galeriye giremeyecekler artik :P

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gpro2 port romda boyle degildi yanlis hatirlamiyorsam. Ben sevdim bu ozelligi :) kendimi daha bi guvende hissettim. Dangir dungur whatsapp ve galeriye giremeyecekler artik :P

Sorma ya gpro2 de ekran kapalıyken yapamıyosun. Yaparken ekran açılıyo :D