LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Nasıl aklına geldi de sallayıp dinledin :)

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende dün aldım teli bi sallayım dedim benim makinadanda geldi :D o ses microcd kart yuvasından gelebilirmi?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Benden de ses gelmiyor. Çok sallamayın ois'i bozarsınız :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bende denedim ses geliyo ama nasıl bulmuşlar bunu merak ettim :)

Hangouts'u kapattım ben haberin olsun. Resmen şarjı içti. Daha da açmam. Şarj tüketme oranı %41 hemen ardından ekran %26 ile geliyor. Hangouts kullanan varsa haberiniz olsun şarjı içiyor.

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar daha önce paylasıldımı bilmiyorum sabrım yoktu bakmaya bakmadım geçmiş sayfalara k.bakmayın, 4.4.2 ye geçtigimden beri GPS de bir sorun var yerimi bulmada sorun yasıyor hatta bir çok zaman bulamıyor, çok sacma alakasız illere götürdügüde oldu, böyle bir sorun yasayan var mı ? yada çözüm önerisi sunabilecek olan?

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar daha önce paylasıldımı bilmiyorum sabrım yoktu bakmaya bakmadım geçmiş sayfalara k.bakmayın, 4.4.2 ye geçtigimden beri GPS de bir sorun var yerimi bulmada sorun yasıyor hatta bir çok zaman bulamıyor, çok sacma alakasız illere götürdügüde oldu, böyle bir sorun yasayan var mı ? yada çözüm önerisi sunabilecek olan?

Benimde tam tersine 4.2.2 de sapıtıyordu 4.4.2 de düzeldi nerdeyse nokta atışı buluyor.

Hem internet üzerinden konum hemde gerçek gps î açtınız mi ?

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Yerinizi bulmak istediğiniz zaman gps le beraber Wifi yıda açın. Olmazsa tekrar yazın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar sizce g2 kliksadan 1200 e mı alım, yoksa vıp garantili goldan 1500 e mi magazadan

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
sonra şarjım çabuk bitiyor diye ağlama. -_-

Evet benim de telefonumdaki tek sorun bu sanırım. acaba bu telefonun sorunu mu yoksa biz mi bir yerde yanlış yapıyoruz bilemiyorum. Ama telefon konumu bulana kadar ben zaten gideceğim yeri buluyorum.

Ben bir sorun yaşıyorsam LG bunu ciddiye almalı. Benim telefonda bile sorun çıkıyorsa durum çok ciddi demektir. :P

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sonra şarjım çabuk bitiyor diye ağlama. -_-

Evet benim de telefonumdaki tek sorun bu sanırım. acaba bu telefonun sorunu mu yoksa biz mi bir yerde yanlış yapıyoruz bilemiyorum. Ama telefon konumu bulana kadar ben zaten gideceğim yeri buluyorum.

Ben bir sorun yaşıyorsam LG bunu ciddiye almalı. Benim telefonda bile sorun çıkıyorsa durum çok ciddi demektir. :P

Kendini beğenmiş o.O

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben senin amcanim :D ahahahahaha çok sıcak İzmir :(

Belli belli yaptığın espirinin bile başına sıcak vurmuş. :thumbdown:
o değil de g3 çıkıyormuş :P ama pek değişiklik göremedim. g4 iyi olursa, eldekide bozulursa alırım belki.

G3 sızıntıları hiç iyi değil. Bakalım gerçekte ne çıkaracak. Ben LG'nin çok farklı ve güçlü bir cihaz yapacağını düşünüyorum düşük bir ihtimal de olsa. :P Z2'yi öldürecek bir cihaz çıkaracak bence. Çünkü G2'yi bile Z2 ile kıyaslıyorlar artık gerisini sen düşün. :P Ama bir sızıntı fotoğraf vardı G3'ün HTC M8 gibi pepsi şişesine benzetmişler. İnşaallah öyle bi tasarımla çıkmaz. Yoksa G4'ü beklerim ben de.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gerçi benim askerlik var daha. Eğer asteğmen olmazsam zaten mecbur beklicem G4'ü :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Belli belli yaptığın espirinin bile başına sıcak vurmuş. :thumbdown:

G3 sızıntıları hiç iyi değil. Bakalım gerçekte ne çıkaracak. Ben LG'nin çok farklı ve güçlü bir cihaz yapacağını düşünüyorum düşük bir ihtimal de olsa. :P Z2'yi öldürecek bir cihaz çıkaracak bence. Çünkü G2'yi bile Z2 ile kıyaslıyorlar artık gerisini sen düşün. :P Ama bir sızıntı fotoğraf vardı G3'ün HTC M8 gibi pepsi şişesine benzetmişler. İnşaallah öyle bi tasarımla çıkmaz. Yoksa G4'ü beklerim ben de.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gerçi benim askerlik var daha. Eğer asteğmen olmazsam zaten mecbur beklicem G4'ü :D

Katiliyorum canim sana. G3 sıkıntılara gore çıkarsa alınmaz. Ama daha güçlü çıkacağını düşünüyorum. Sürpriz yapabilir LG

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaslar, g2 4.4 kitkat'ta 13 mp'de 16.9 formatı yapabilirmiyiz? 13.mp'de 4.3 formatı oluyor ve çekim alanı ufalıyor. Genellikle 10.mp'de çekim yapıyorum fakat fotoğraf biraz kalitesiz gibi geliyor bana. Aşağıdaki resim bugun 10 mp çekilmiştir. Yarın erzincan uçuşumdan sonra bir resim daha koymayı düşünüyorum o resmi 13.mp'de çekerim.

e4fcfc.jpg

13 mp ile 10 mp arasında kalite farkı yok ki. 10 mp olunca resmin alttan ve üstüne kırpılmış oluyor sadece.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Beyler g2 aldim :P
G2 Launcherı portladım. Bence arayüze haksızlık ediliyor. Tamam simgeler premium havalı simgeler değil ama gayet güzel yani klasör şekli rengi ayarlama ikon değiştirme kendi ikonunu oluşturma falan. Ki bu port, g2de bunun alası vardır. Kısa g2 incelememden hatırladığım kadarıyla geçiş ayarlama vs de vardı. :) ss koyacaktımda net aşırı yavaş yüklenmiyor.
Yalnız tek kötü yani şu temaları kullanamıyorum port olduğu için :S

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler g2 aldim :P
G2 Launcherı portladım. Bence arayüze haksızlık ediliyor. Tamam simgeler premium havalı simgeler değil ama gayet güzel yani klasör şekli rengi ayarlama ikon değiştirme kendi ikonunu oluşturma falan. Ki bu port, g2de bunun alası vardır. Kısa g2 incelememden hatırladığım kadarıyla geçiş ayarlama vs de vardı. :) ss koyacaktımda net aşırı yavaş yüklenmiyor.
Yalnız tek kötü yani şu temaları kullanamıyorum port olduğu için :S

Bence haksızlık edilmiyor. Orjinalinde gelen ikonlar çok kötü. Güzel tarafı çok güzel ikonların bulunduğu Temaları var neyseki :)