Bende de var önemseme.
Bendede var![]()
O zaman bu genel bir durum. Arkadaşlar Telefonun sallayınca ses gelen arkadaşlar korkmasın genel bir durummuş
Bende de var önemseme.
Bendede var![]()
Nasıl aklına geldi de sallayıp dinledin![]()
Bi sdn okuru sormuş abi bende denedim![]()
Bende dün aldım teli bi sallayım dedim benim makinadanda geldio ses microcd kart yuvasından gelebilirmi?
Bende denedim ses geliyo ama nasıl bulmuşlar bunu merak ettim![]()
Hangouts'u kapattım ben haberin olsun. Resmen şarjı içti. Daha da açmam. Şarj tüketme oranı %41 hemen ardından ekran %26 ile geliyor. Hangouts kullanan varsa haberiniz olsun şarjı içiyor.
Mobil veri açıkken 5-10 dk da bir kapanıp açılıyor kendi kendine özellikle vpn kullanırken. 4.4 de herkeste oluyo mu bu ?
Başka yaşayan var mi bu sorunu ?
Arkadaşlar daha önce paylasıldımı bilmiyorum sabrım yoktu bakmaya bakmadım geçmiş sayfalara k.bakmayın, 4.4.2 ye geçtigimden beri GPS de bir sorun var yerimi bulmada sorun yasıyor hatta bir çok zaman bulamıyor, çok sacma alakasız illere götürdügüde oldu, böyle bir sorun yasayan var mı ? yada çözüm önerisi sunabilecek olan?
Arkadaşlar daha önce paylasıldımı bilmiyorum sabrım yoktu bakmaya bakmadım geçmiş sayfalara k.bakmayın, 4.4.2 ye geçtigimden beri GPS de bir sorun var yerimi bulmada sorun yasıyor hatta bir çok zaman bulamıyor, çok sacma alakasız illere götürdügüde oldu, böyle bir sorun yasayan var mı ? yada çözüm önerisi sunabilecek olan?
sonra şarjım çabuk bitiyor diye ağlama. -_-
sonra şarjım çabuk bitiyor diye ağlama. -_-
Evet benim de telefonumdaki tek sorun bu sanırım. acaba bu telefonun sorunu mu yoksa biz mi bir yerde yanlış yapıyoruz bilemiyorum. Ama telefon konumu bulana kadar ben zaten gideceğim yeri buluyorum.
Ben bir sorun yaşıyorsam LG bunu ciddiye almalı. Benim telefonda bile sorun çıkıyorsa durum çok ciddi demektir.![]()
Kendini beğenmiş![]()
Kendimi değil telefonumu beğeniyorum canım.
Kendimi değil telefonumu beğeniyorum canım.
Ben senin amcanimahahahahaha çok sıcak İzmir
![]()
o değil de g3 çıkıyormuşama pek değişiklik göremedim. g4 iyi olursa, eldekide bozulursa alırım belki.
Belli belli yaptığın espirinin bile başına sıcak vurmuş. :thumbdown:
G3 sızıntıları hiç iyi değil. Bakalım gerçekte ne çıkaracak. Ben LG'nin çok farklı ve güçlü bir cihaz yapacağını düşünüyorum düşük bir ihtimal de olsa.Z2'yi öldürecek bir cihaz çıkaracak bence. Çünkü G2'yi bile Z2 ile kıyaslıyorlar artık gerisini sen düşün.
Ama bir sızıntı fotoğraf vardı G3'ün HTC M8 gibi pepsi şişesine benzetmişler. İnşaallah öyle bi tasarımla çıkmaz. Yoksa G4'ü beklerim ben de.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Gerçi benim askerlik var daha. Eğer asteğmen olmazsam zaten mecbur beklicem G4'ü![]()
Arkadaşlar g2 1200 e alınır mı kliksa dan ithalatcı firma garantili
arkadaslar, g2 4.4 kitkat'ta 13 mp'de 16.9 formatı yapabilirmiyiz? 13.mp'de 4.3 formatı oluyor ve çekim alanı ufalıyor. Genellikle 10.mp'de çekim yapıyorum fakat fotoğraf biraz kalitesiz gibi geliyor bana. Aşağıdaki resim bugun 10 mp çekilmiştir. Yarın erzincan uçuşumdan sonra bir resim daha koymayı düşünüyorum o resmi 13.mp'de çekerim.
![]()
Beyler g2 aldim![]()
G2 Launcherı portladım. Bence arayüze haksızlık ediliyor. Tamam simgeler premium havalı simgeler değil ama gayet güzel yani klasör şekli rengi ayarlama ikon değiştirme kendi ikonunu oluşturma falan. Ki bu port, g2de bunun alası vardır. Kısa g2 incelememden hatırladığım kadarıyla geçiş ayarlama vs de vardı.ss koyacaktımda net aşırı yavaş yüklenmiyor.
Yalnız tek kötü yani şu temaları kullanamıyorum port olduğu için :S
Bence haksızlık edilmiyor. Orjinalinde gelen ikonlar çok kötü. Güzel tarafı çok güzel ikonların bulunduğu Temaları var neyseki![]()