Yarin deneywcemveya bu aksam denerim. Hele bi spor bitsinde
Görüşlerini paylaşırsan sevinirim,benim şu bataryaya bir ayar çekmem lazım

Yarin deneywcemveya bu aksam denerim. Hele bi spor bitsinde
Görüşlerini paylaşırsan sevinirim,benim şu bataryaya bir ayar çekmem lazım![]()
1.5 saat dizi izledim ve sonuç
![]()
Gece yatmadan şarja koyduğumda gözle görülür fark olduğunu hissettim şarj ederken parlaklık 0% , uçak modunda ediyorum bilmem yararı varmı yoksa ben mi öyle hissediyorum
Arkadaşlar müjdeli haberi vereyim.Almanya 20D Romunu yükledim.2 saattir kullanıyorum Knock code gelmiş.Bluetooth bugu düzeltilmiş artık pil tüketmiyor.Pili 20b ye göre daha az harcıyor.Radyo var düzgün çalışıyor.Telefonda sanki 20b ye göre biraz daha hızlı izlenimine kapıldım.Isınma konusunda gene 4.2.2 ye göre telefon daha fazla ısınıyor fakat pilde iyileşme kesinlikle var.Fakat uygulamalarda sanal tuş gizleme gelmemiş.Sadece kitkatı destekleyen oyunlarda kayboluyor.Kamerada ise herhangibir iyileştirme yok 20b ile aynı.Şimdilik izlenimlerim böyle biraz kullanalım daha detaylı bilgi veririz herkese iyi akşamlar![]()
Tum gece sarjda mi duruyor dolduktan sonra takili kalmasi zararli mi
Gece yatmadan şarja koyduğumda gözle görülür fark olduğunu hissettim şarj ederken parlaklık 0% , uçak modunda ediyorum bilmem yararı varmı yoksa ben mi öyle hissediyorum
Oda güzel. 😃 Bende yiyemedim 😘 Bakalım. Yerim olmazsa tura çıkarsam ödül için yerim 😎 Bir sitenin hediyesi geldi çok sevindim 😋Cumartesi![]()
Yok mu kuran cynogeni?Cynogen mode 11 i önerir misiniz ?artıları ve eksileri neler ?
arkadaşlar merhaba lg g2 kullanıyorum şarj konusunda sıkıntım var güncelleme den sonra başla bu sıkıntı .
pc suite den yükseltme hatalarını geri yükle diyorum hem çok yavaş yüklüyor hemde %30 lara gelince hata veriyor ne yapmalıyım ?
Almanya 20d romu yükledim. Dokunmatiğin hassasiyetinin azaldığı hissine kapıldım. Yanılıyor olabilirim. Şebeke sanki daha kararlı. Dalgalanma yok. Wifi sinyali nispeten düşük gibi. Menü geçişleri oldukça hızlı ve stabil. Şarj iyileşmiş..sanırım daha iyisi çıkana kadar en iyisi bu..
Şöyle bir bildirimde bulunmak istiyorum. Zor yollarla tecrübe ettim. Siz de uğraşmayasınız diye söylüyorum.
Daha önce knock code'u denemek için V20B italya vodafone romunu yüklemiştim. H+ olayından ve fazla şarj tüketmesinden dolayı dün gece önce almanya open V20b ye geçtim. fark ettim ki ekrana çift tıkladığımda ekran kapanıyor fakat ekran kapalıyken çift tıklayınca ekran açılmıyor. Neler denedim olmadı. Factory reset de işe yaramadı. Daha sonra türkiye 10c romuna döndüm baktım hala çalışmıyor. Almanya open 20b'yi tekrar yükledim nafile, çift tıklayınca ekran kapanıyor ama açmaya gelince açılmıyor. sonra düşündüm belki lg knock code 'u getirirken birşeyleri güncellemiştir ve eski sürümlerde çalışmıyordur belki diye. tekrar italya 20b vodafone romuna döndüm. bir baktım ekran düzeldi. çift tıklayınca açılıyor yine. anladım ki knock code olmayan sürümlerde artık sorun çıkaracak telefon. Bugün germany open V20D rom'u çıktı knock code ile birlikte. hemen üzerine yükledim. Sorun yok bu romda da çift tıklayınca açılıyor. aklınızda bulunsun. knock code olan sürümden daha öncekilere döndüğünüzde çift tıklayıp ekranı açma olayı artık yok oluyor.
bu arada almanya 20D rom ile birlikte hard reset'in tuş kombinasyonu değişmiştir. ses kısma ve power tuşu ile başlıyoruz. logo ekrana gelince hemen parmağımızı çekip ses kısma ve ses açma tuşlarına basıyoruz ve daha sonra fabrika reset kısmına giriyor.
bilginize.
iPhone 4S ve Galaxy S4 ile Vodafone internet hızı: ~5.5mbps
G2 ile Avea internet hızı: ~16.8mbps
Telefondan telefona fark var mı bilmem ama avea'nın vodafone'dan en az 2 kat hızlı olduğu kesin.
![]()
Oda güzel. 😃 Bende yiyemedim 😘 Bakalım. Yerim olmazsa tura çıkarsam ödül için yerim 😎 Bir sitenin hediyesi geldi çok sevindim 😋