1800 TL'ye telefon tavsiyesi

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Blackberry Q10 al üstüne ipad 3 al kafan rahat olsun :thumbup1:

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar konuya bida el atsak

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bi yardım

Nasıl el atalım kardeşim sen şimdi bana bi fikirlerini söylede ona göre konuşalım bizde. Maksimum ne kadar verebilirsin hangilerini kafanda karşılaştırıyorsun parası neyse veriyim mi diyosun sen hele bi anlat yardım etmesi kolay.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş hiç düşünme git note 3 al çok güzel telefon ben alalı 3 hafta oldu başta büyük ekran taşıması zor olur falan diyosun ama sonra bi alışıyosun bidaha bırakamıyosun oyun performansı çok iyi hele internette gezmesi çok rahat istediğin filmi büyük ekranda full hd izliyosun her yönüyle isteklerini karşılayacak bir telefon note 3

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
En iyisi git bi tekno mağazaya hepsini bir incele , birbirleriyle karşılaştır , içine sineni al bu kadar basit..

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En iyisi git bi tekno mağazaya hepsini bir incele , birbirleriyle karşılaştır , içine sineni al bu kadar basit..

Güzel fikir ama ilk önce isteklerimi karşılayan telefonu kağıt üstünde seçmem lazım.

kardeş hiç düşünme git note 3 al çok güzel telefon ben alalı 3 hafta oldu başta büyük ekran taşıması zor olur falan diyosun ama sonra bi alışıyosun bidaha bırakamıyosun oyun performansı çok iyi hele internette gezmesi çok rahat istediğin filmi büyük ekranda full hd izliyosun her yönüyle isteklerini karşılayacak bir telefon note 3

telefonlar arasinda en çok istediğim note 3 ama işin içine para girince olmuo

Benim tavsiyem galaxy s4`den yana

neden

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=395807]mehmet_00[/MENTION] kardeşim sen bize nasıl birşey istediğini anlatsana gerek ekran gerek hafıza böyle biraz anlat bizde ona göre birşeyler söyleyelim. Örneğin birine 4" ekran yeter iPhone deriz birine 5.5" den aşağısı yetmez Note3 deriz. Sen hele bi anlat.

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=395807]mehmet_00[/MENTION] kardeşim sen bize nasıl birşey istediğini anlatsana gerek ekran gerek hafıza böyle biraz anlat bizde ona göre birşeyler söyleyelim. Örneğin birine 4" ekran yeter iPhone deriz birine 5.5" den aşağısı yetmez Note3 deriz. Sen hele bi anlat.

Abi anlatcam da baya bi ayrintili pc den yazcam. Pc den yazmaya firsat bulamiyom veya biara telden yazarim sen buralarda isen bekle yok değilsen söle ben tel den yazam.(hemen yaz dersen yazarım)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Abi anlatcam da baya bi ayrintili pc den yazcam. Pc den yazmaya firsat bulamiyom veya biara telden yazarim sen buralarda isen bekle yok değilsen söle ben tel den yazam.(hemen yaz dersen yazarım)

Dostum benim için sıkıntı değil sen müsait anında yaz ben görürüm ama lütfen ayırt edici konuş neler istiyosun tam teşekküllü bir yazı yaz.

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Öncelikle ben telefonu haziran ayında alıcam.Bütçem 1800 TL .Telefondan istediklerim: Orta segmente oyunları hiç kasmadan oynatacak.Yüksek ler çok önemli değil.(İronman 3 hariç)Ekran büyük olucak ama istisnalar olabilir.Ve internet performansı iyi olucak.TELEFONLAR: 1-Iphone 5 32 GB:Telefon çok güzel ama ıphone 6 cıkınca eskiyebilir.(ekran istisna)2-Note 3 Neo:Telefonda her istediğim var.3-LG G2 32 GB:Telefon güzel.4-HTC ONE M7:Çok güzel bır tel.5-Note 2:Tel süper ama haziran ayında eskirmi?6-Galaxy S4:Tel gùzel diyecek bişey yok.7-Lumia 1320:Ekran müthiş ve 8.1 güncellemesi var ama market te adam akıllı uygulama-oyun yok. VE ÇIKARSA LUMİA 930 Yorumlarınizı bekliyorum...

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçem 1800 liray dı ama paranın bir kısmını kullanmak zorunda kaldım.Bütçem 1200 liraya düştü :( bilginize...Telefonlarda malesef düştü

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bütçem 1800 liray dı ama paranın bir kısmını kullanmak zorunda kaldım.Bütçem 1200 liraya düştü :( bilginize...Telefonlarda malesef düştü

Aslında tam fikirlerimi söyleyecektim ama bunu görünce yazmadım. Bu sefer şöyle yap 1200 TL ye kadar olan telefonlara bir bak karşılaştır sonra onlarla ilgili fikirlerini bana söyle senin için önemli kriterleri vs bende son birkez bakayım.

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence senin için en iyisi LG G2.

Fiyat ve performans olarak mükemmel.

1200 TL bütçen varmış. Az daha biriktir 1300 TL civarında bişey yap LG G2 al kafan rahat eder.

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında tam fikirlerimi söyleyecektim ama bunu görünce yazmadım. Bu sefer şöyle yap 1200 TL ye kadar olan telefonlara bir bak karşılaştır sonra onlarla ilgili fikirlerini bana söyle senin için önemli kriterleri vs bende son birkez bakayım.

tamam iyi niyetiniz için tşkrlr.

Bence senin için en iyisi LG G2.

Fiyat ve performans olarak mükemmel.

1200 TL bütçen varmış. Az daha biriktir 1300 TL civarında bişey yap LG G2 al kafan rahat eder.

1300 e zorlarım ama düşünmem lazım

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bütçem 1800 lira.Telefondan istediklerim istediğim oyunları(performanslı oyunlar)kaldırsın.İnternette rahat dolaşabiliyim.İstediklerim bunlar.Seçeneklerim arasında General Mobile Elite,S4,Xperia Z,Note 2 ve daha fazlası.Yardımcı olursanız sevinirim.

1200 TL bütçen varsa LG G2 için zorlamalısın bence. Eğer zorlayamazsan General Mobile Discovery Elite LİTE alabilirsin. Elite ile arasındaki fark 1 GB ram ve 16 GB hafıza. 2 GB ramın problem olacağını sanmıyorum ama 16 GB hafıza sana yetmiyorsa Elite al.

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1200 TL bütçen varsa LG G2 için zorlamalısın bence. Eğer zorlayamazsan General Mobile Discovery Elite LİTE alabilirsin. Elite ile arasındaki fark 1 GB ram ve 16 GB hafıza. 2 GB ramın problem olacağını sanmıyorum ama 16 GB hafıza sana yetmiyorsa Elite al.

Yorum için tşk.Düşünücem.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Aynen öyle bence hiç telefon alma biraz daha biriktir 1300 1400 gibi 16GB lığını bulabilirsin gibime geliyor.

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen öyle bence hiç telefon alma biraz daha biriktir 1300 1400 gibi 16GB lığını bulabilirsin gibime geliyor.

ama dediğim gibi ben telefonu haziran ayında alıcam,bütçeyi de 1400 yapabilirim ama g2 16 sorunu var. Altarnetif telefonlar:HTC ONE X:Telefon gayet güzel sadece çok fazla performans isteyen oyunları oynamıcam.üstelik 1000 tl.2-ONE MİNİ:Bütçeye uygun 16 sorunu ve yüksek oyun var.S4 Mini:sadece yüksek oyun sıkıntısı var.Oda zaten her tel de var çünkü bütçeyi düşürdüm.bi şey olmaz zaten yüksek oyunları oynamıyı veririm.XPERIA SP
(Bütçeyi zorlarsam)NEXUS 5
Yine bütçeyi zorlarsam Note 2

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
1400'e paralel ithalat Z1 Compact bulabilirsin en basitinden n11'de bir sürü var

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Arkadaşlar herkese merhabalar Ben aslında telefonu haziran ayında alacaktım
Ama önüme bir fırsat çıktı 2.el temiz Xperia Z aldım.1050 TL'ye

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Bence en iyi tercih Elite derim.İphone küçük ekranlı falan.