Bütçem 1800 lira.Telefondan istediklerim istediğim oyunları(performanslı oyunlar)kaldırsın.İnternette rahat dolaşabiliyim.İstediklerim bunlar.Seçeneklerim arasında General Mobile Elite,S4,Xperia Z,Note 2 ve daha fazlası.Yardımcı olursanız sevinirim.
Yok daha karar vermedim.Çünkü hepsi güzel telefonlar.sen sanki kararını vermişsin gibiGMDE
Tamam eskidi diyelim o zaman ne alıyım??Note 2 çok eskidi artık alınmaz bu saatten sonra
1200 e nexus 5 al artan parayla da ipad mini alırsın
Ben o fiyata LG G2 yi öneriyorum GMD Elite de çok iyi ama. 2 sinden birine karar ver beğendiğini al.
z1 varken z neden alıyonkiNexus 5 in tasarımı hoşuma gitmiyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Lg G2 de hafıza sorunu var.32gb tı da GMDE den pahalı. Yorumlar için sağolun.
S4 ve XperiaZ nasıl?Onlar hakkında da yorum alabilirmiyim...
[MENTION=395807]mehmet_00[/MENTION]
Ne kadarlık bir kullanımın var ki hafıza yetmez diyosun?
z1 varken z neden alıyonki
http://www.vatanbilgisayar.com/xper...l?gclid=CJ3Jm42_pr0CFcfKtAodJFoANw#ozellikler
vatanda 1900 tl olmuş
Z1 in fiyatı z2 piyasaya girince iner çünkü z z1 girince fiyat olarak inmemişti fakat z2 girince ikisi birden iner çünkü uzun vadede öncekilerde bir değişim olmadığı için ve üst segmentte çok ürün biriktiği için artık fiyatta revizyona gitmeleri gerekecekEn az 32gb çünkü ben aldığımda en az 20 oyun yüklerim
Kardeş beni z1 aşar ya... Ama fiyat düşerse neden olmasın.Sizce fiyat düşermi???
Bide HTC ONE'ın tasarımı hoşuma gitti aklıma takılan istediğim oyunları kaldırırmı ve kamerası nasıl???
Z1 in fiyatı z2 piyasaya girince iner çünkü z z1 girince fiyat olarak inmemişti fakat z2 girince ikisi birden iner çünkü uzun vadede öncekilerde bir değişim olmadığı için ve üst segmentte çok ürün biriktiği için artık fiyatta revizyona gitmeleri gerekecek
o zaman dediğiniz gibi z1 de karar kılıyım benŞu an 1900tl yeni modeller çıkınca 1700 felan olur belki
Elini nereye koyacağına bağlı :biggrin:bide şunu cevaplarsaniz lg g2 nin haparlörü aşağida oyun oynarken kapaniyormu???
Lg g2 en iyisi gibi görünüyor ama istemessen general mobile elite alabilirsinBütçem 1800 lira.Telefondan istediklerim istediğim oyunları(performanslı oyunlar)kaldırsın.İnternette rahat dolaşabiliyim.İstediklerim bunlar.Seçeneklerim arasında General Mobile Elite,S4,Xperia Z,Note 2 ve daha fazlası.Yardımcı olursanız sevinirim.
iphone 5 al kalite farkı var. hatta biraz daha ekle iphone 5s al.
Adamı intihar a sürüklemeyin. . 200 daha koy note 3 al bence asla pişman olmazsınız. .
Adamı intihar a sürüklemeyin. . 200 daha koy note 3 al bence asla pişman olmazsınız. .