alibaran43
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Blackberry Q10 al üstüne ipad 3 al kafan rahat olsun :thumbup1:
Arkadaşlar konuya bida el atsak
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bi yardım
En iyisi git bi tekno mağazaya hepsini bir incele , birbirleriyle karşılaştır , içine sineni al bu kadar basit..
kardeş hiç düşünme git note 3 al çok güzel telefon ben alalı 3 hafta oldu başta büyük ekran taşıması zor olur falan diyosun ama sonra bi alışıyosun bidaha bırakamıyosun oyun performansı çok iyi hele internette gezmesi çok rahat istediğin filmi büyük ekranda full hd izliyosun her yönüyle isteklerini karşılayacak bir telefon note 3
Benim tavsiyem galaxy s4`den yana
Htc one öneri im
[MENTION=395807]mehmet_00[/MENTION] kardeşim sen bize nasıl birşey istediğini anlatsana gerek ekran gerek hafıza böyle biraz anlat bizde ona göre birşeyler söyleyelim. Örneğin birine 4" ekran yeter iPhone deriz birine 5.5" den aşağısı yetmez Note3 deriz. Sen hele bi anlat.
Abi anlatcam da baya bi ayrintili pc den yazcam. Pc den yazmaya firsat bulamiyom veya biara telden yazarim sen buralarda isen bekle yok değilsen söle ben tel den yazam.(hemen yaz dersen yazarım)
Dostum benim için sıkıntı değil sen müsait anında yaz ben görürüm ama lütfen ayırt edici konuş neler istiyosun tam teşekküllü bir yazı yaz.
[MENTION=395807]mehmet_00[/MENTION] kardeşim sen bize nasıl birşey istediğini anlatsana gerek ekran gerek hafıza böyle biraz anlat bizde ona göre birşeyler söyleyelim. Örneğin birine 4" ekran yeter iPhone deriz birine 5.5" den aşağısı yetmez Note3 deriz. Sen hele bi anlat.
Bütçem 1800 liray dı ama paranın bir kısmını kullanmak zorunda kaldım.Bütçem 1200 liraya düştübilginize...Telefonlarda malesef düştü
Aslında tam fikirlerimi söyleyecektim ama bunu görünce yazmadım. Bu sefer şöyle yap 1200 TL ye kadar olan telefonlara bir bak karşılaştır sonra onlarla ilgili fikirlerini bana söyle senin için önemli kriterleri vs bende son birkez bakayım.
Bence senin için en iyisi LG G2.
Fiyat ve performans olarak mükemmel.
1200 TL bütçen varmış. Az daha biriktir 1300 TL civarında bişey yap LG G2 al kafan rahat eder.
Bütçem 1800 lira.Telefondan istediklerim istediğim oyunları(performanslı oyunlar)kaldırsın.İnternette rahat dolaşabiliyim.İstediklerim bunlar.Seçeneklerim arasında General Mobile Elite,S4,Xperia Z,Note 2 ve daha fazlası.Yardımcı olursanız sevinirim.
1200 TL bütçen varsa LG G2 için zorlamalısın bence. Eğer zorlayamazsan General Mobile Discovery Elite LİTE alabilirsin. Elite ile arasındaki fark 1 GB ram ve 16 GB hafıza. 2 GB ramın problem olacağını sanmıyorum ama 16 GB hafıza sana yetmiyorsa Elite al.
Aynen öyle bence hiç telefon alma biraz daha biriktir 1300 1400 gibi 16GB lığını bulabilirsin gibime geliyor.
Aynen öyle bence hiç telefon alma biraz daha biriktir 1300 1400 gibi 16GB lığını bulabilirsin gibime geliyor.
Arkadaşlar herkese merhabalar Ben aslında telefonu haziran ayında alacaktım
Ama önüme bir fırsat çıktı 2.el temiz Xperia Z aldım.1050 TL'ye
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan.