1800 TL'ye telefon tavsiyesi

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu turkcell den alıcam sizce hangisi(fiyat önemli değil):Note3~2GB SINIRSIZ İNTERNET Mİ LG G2~4GB SINIRSIZ İNTERNETMİ (Bunlar 24 ay geçerli)

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence sen bütcende uygun gmde al o telefonu aldıktan sonra başka bir telefon almak istemiyiceksin. ben nisan ayını bekliyip 2gb ram ve 16gb rom olanını alıcam belki ozmana s401 i koyarlar. ozaman 1.5ghz olur hem az para vermiş hemde daha iyisini almış olurum.

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi s4 mini alcak gibiyim kafam iyice karişti s4 miniyi kullandim bana yeterli bütçemi sarsmicak bide 4GB internet olunca Lutfen yardim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g pro 2 yi tavsiye ederim hafıza sorunu yok her şeyi ile güzel bir telefon

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana note 2 de güzel geliyor ekranin buyuk olmasi benim için avantaj

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note3 neo yu beğendim sırf kalem ve ekran boyutu için

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Başta bende büyük ekran iyidir diyordum ama 4 inç ekran bana tam yetiyormuş :) Arkadaşta note 2 aldı ve aldığıma pişman oldum dedi yinede sen bilirsin ama G2 den şaşma diyorum.

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başta bende büyük ekran iyidir diyordum ama 4 inç ekran bana tam yetiyormuş :) Arkadaşta note 2 aldı ve aldığıma pişman oldum dedi yinede sen bilirsin ama G2 den şaşma diyorum.

Ben pc den fazla internete girmiyorum tel. den giriyorum 4. inç bana yetermi s4 mini alsam yada iphone5

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bana bi yardım edin lütfen

Note2 nasıl

benim için internet+oyun+ekran önemli

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben pc den fazla internete girmiyorum tel. den giriyorum 4. inç bana yetermi s4 mini alsam yada iphone5

bana bi yardım edin lütfen

Note2 nasıl

benim için internet+oyun+ekran önemli

Kardeşim sen niye kararından dönüyosun ya bu istediklerini LG G2 her türlü karşılıyor.

vbb_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hepsi beş para etmez.

1)iphone 5s
2)iphone 5
3) htc m8

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Note 3 N9005 yada Xperia Z1.Hiç olmadı LG G2.

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Kusura bakmada kardeşim sen telefon melefon alamazsın . İddia ediyorum bu muhabbet bu şekilde en az 5 sene gider 10yorum önce demişsin iphone ekranı küçük sonra almaya karar vermişsin , 5 yorum sonra demişsin o pahalı , 5 yorum sonra demişsin kararımı verdim alıyorum , 2 yorum sonra demişsin çekici gelmedi , tasarımı için alıyorum diyip sonra pahalı demişsin , g2 ilgini çekmeyip s4mini nasıl çekti onuda anlamadım ama :D

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Bende telefon alıcaktım , kararsızdım. Hatta foruma konu açtım :D Hiç yardım eden olmadı . Bütçemden yana sıkıntım yoktu gidip 3 bin tl bile verebilirdim . Bir teknoloji mağazasına girdim çoğu telefonları inceledim; z1 , g2 ve note 3 arasında kalmıştım. BirdeN Note3 ün exynosu ve knoxuyla uğraşamayacağımı (s4 kullandım ordan tecrübe ile sabit) , Z1 in tasarımı şık olmasına rağmen çerçeveler yüzünden iğrenç durduğunu hissettim ve G2 32 Gb Siyah ta karar kılıp aldım. Pişmanmıyım ???? "HAYIR" .. Zamanında S4 alarak aptallık ettiğimi yeni farkettim , G2 şu an fiyat/performans olarak üst segmentin kralı taki Z2 gelene kadar !!!!

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kusura bakmada kardeşim sen telefon melefon alamazsın . İddia ediyorum bu muhabbet bu şekilde en az 5 sene gider 10yorum önce demişsin iphone ekranı küçük sonra almaya karar vermişsin , 5 yorum sonra demişsin o pahalı , 5 yorum sonra demişsin kararımı verdim alıyorum , 2 yorum sonra demişsin çekici gelmedi , tasarımı için alıyorum diyip sonra pahalı demişsin , g2 ilgini çekmeyip s4mini nasıl çekti onuda anlamadım ama :D

Aynen öyle ya en çokta LG G2 nin ilgisini çekmeyip S4 Mini nin ilgisini çektiğine şaşırdım. [MENTION=395807]mehmet_00[/MENTION] kardeşim Allah aşkına senin max. bütçen ne kadar söylermisin?

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
1800 TL max diyorsun ama bunlar 1700 Tl civarında.

yalimm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim yaptığım gibi 200 daha koy note3 al kafanda soru işareti kalmısın

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elite performans ve stabilite konusunda en iyisi ayrica fiyati da daha uygun. Antutu skorlarında hile yapan samsunglardan daha yuksek sonuc aliyor.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Benim tavsiyem iphone 5s
.Samsung Galaxy Note 3,
Samsung Galaxy Note 3, an itibarıyla en performanslı Android cihazlardan bir tanesi. Bunu öncelikle belirtmek istiyorum. Sonrasında da detaylara gelmeden önce, Note
3'ün söylentiler sürecinden kısaca söz etmek istiyorum.

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konuya bida el atsak

Aynen öyle ya en çokta LG G2 nin ilgisini çekmeyip S4 Mini nin ilgisini çektiğine şaşırdım. [MENTION=395807]mehmet_00[/MENTION] kardeşim Allah aşkına senin max. bütçen ne kadar söylermisin?

bi yardım