- Reaksiyon puanı
- 526
Gm elite bence
Yok ya yok ben karar değişikliği yaptım Turkcell den ayda 4GB Sınırsız internet ile 24 ay taksit ayda 123 liraya LG G2 alıcam.
Şimdiden hayırlı olsun kardeşim eminim memnun kalıcaksın.
yok ben karar verdim lg g2
Bana note 2 de güzel geliyor ekranin buyuk olmasi benim için avantaj
note3 neo yu beğendim sırf kalem ve ekran boyutu için
Başta bende büyük ekran iyidir diyordum ama 4 inç ekran bana tam yetiyormuşArkadaşta note 2 aldı ve aldığıma pişman oldum dedi yinede sen bilirsin ama G2 den şaşma diyorum.
Bana note 2 de güzel geliyor ekranin buyuk olmasi benim için avantaj
Ben pc den fazla internete girmiyorum tel. den giriyorum 4. inç bana yetermi s4 mini alsam yada iphone5
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bana bi yardım edin lütfen
Note2 nasıl
benim için internet+oyun+ekran önemli
Kardeşim sen niye kararından dönüyosun ya bu istediklerini LG G2 her türlü karşılıyor.
Hepsi beş para etmez.
1)iphone 5s
2)iphone 5
3) htc m8
Note 3 N9005 yada Xperia Z1.Hiç olmadı LG G2.
Kusura bakmada kardeşim sen telefon melefon alamazsın . İddia ediyorum bu muhabbet bu şekilde en az 5 sene gider 10yorum önce demişsin iphone ekranı küçük sonra almaya karar vermişsin , 5 yorum sonra demişsin o pahalı , 5 yorum sonra demişsin kararımı verdim alıyorum , 2 yorum sonra demişsin çekici gelmedi , tasarımı için alıyorum diyip sonra pahalı demişsin , g2 ilgini çekmeyip s4mini nasıl çekti onuda anlamadım ama![]()
Aynen öyle ya en çokta LG G2 nin ilgisini çekmeyip S4 Mini nin ilgisini çektiğine şaşırdım. [MENTION=395807]mehmet_00[/MENTION] kardeşim Allah aşkına senin max. bütçen ne kadar söylermisin?