LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S5 iyi olmamış, kaplumbağa gibi donanımsal iyileştirme yapılar, yavaş yavaş ekliyolar iyi özellikleri. S3 çok daha iyiydi onlardan

Bu parmak izi su ve toza dayaniklilik falan hoşuma gitti. :)
Birde su gecirmezlik sonny kadar iyi mi

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar ben kitkat güncellemesinden sonraki deneyimlerimi paylaşıyım.

telefonun belli yerleride gözle görülür hızlanma var iken bazı yerlerinde ise aynı oranda gözle görülür bir yavaşlama var.mesela galeri hızlanmış.knock on özelliği hızlanmış.menüler hızlanmış ama gel gelelim internet tarayıcısı yavaşlamış.donuyor çoğu zaman.birde misafir moduna geçerken telefon yavaş geçiyor.ekranda anlık donma oluyor tuş kilidini açıp misafir moduna geçileceği zaman.artı arama ekranı denilen gibi geç geliyor.telefonum çalıyor ama ekran siyah.2-3 saniye sonra arayan kişi görünüyor.

ayriyetten telefonda anlam veremediğim bir olay daha var.telefonda normal bütün internet vb. bağlantılar kapalıyken ekrandan birden anlamsız bir yazı belitiyor.örneğin şu şekilde. "MEDİA cihazına bağlanılamadı.bağlantınızı kontrol ediniz vb." gibi çeşit çeşit uyarılar beliriyor ekranda belirli aralıklarla.kontrol ediyorum telefonu wifi 3g bluetooh ve diğer tüm paylaşım aygıtları kapalı ama bu neden çıkıyor anlamadım.

ve gelelim en büyük soruna.diğer tüm markalarda olduğu gibi g2 cihazında da kitkat maalesef şarj ömrünü azaltmış durumda.eskiye göre az gidiyor şarjım ve ısınmasıda arttı gibi.birde 4.2 ye göre kitkat daha fazla ram harcıyor.önceden kullanılan ram 900 mb civarında olurken şimdi 1050 civarından alağı inmiyor nerdeyse.

aktaracaklarım bu kadar.millet o kadar güncelleme istedi ama bence gelmeyeydi daha iyiydi.zaten telefonumuz yeterince hızlıydı.milisaniyelik hızlanmalara ihtiyacımız yoktu bizim.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
ya arkadaşa guncelleyelim dedik telefon acayip ısındı menüler donmaya başladı şuan bir sıkıntısı yok ama eskisine göre daha çok ısınıyor ve şarjı daha az gidiyor

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu ne arkadaş. [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] sana çözüm söylüyor sen atar yapıyorsun. Bir başkası salak saçma konuşur can sıkar. Kimse burda sizin ahkam kesmenizi dinlemek veya okumak zorunda değil. Ya adam gibi konuşup çözümlere kulak verin. Yada yardim için burada dilenmeyin. Yeter artik. Kendinize gelin. (Genelleme yapmış gibi gorunuyorum ama üstüne alınmaması gerekenler zaten üstüne alınmayacaktır) kalp kirdiysam özür dilerim.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bugün ki batarya performansı. Herkes de ayni problem yok galiba.

vy9a6a4a.jpg

pa3e4a8e.jpg

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22

ben son 2aydır bekleme ve araştırma sürecindeydim... son dönem müthiş amiral gemileri diyerek pazara sürülen htc m8, samsung S5 ve z2 ile karşılaştırıldığında, 3000 mamph pili, kasayı tamamen ekran olarak kullandığı için kabalıktan korunmuş büyüklüğü, kendine has çok hoş düşünülmüş detay arayüz ve kullanım özellikleri ile vee sonuçta 1700-1800 TL gibi (32GB) bir fiyatla Lg G2 alın derim... ben aldım ve gerçekten çok memnunum... 4.4 güncellemesi ile de zaten hızlı olan işlemcisi müthiş hızlı çalışır hale geldi... en aktif kullanımda bile akşama halen %30-35 pil doluluğu bence en güzel özelliklerden biri... gönül rahatlığıyla alınabilir derim...

Bu telefonla ilgili en büyük sorun olarak birçok sitede kullanıcılar şarjının çok çabuk tükenmesinden şikayetçi, yani s4'e göre ya da sony'e göre..

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu telefonla ilgili en büyük sorun olarak birçok sitede kullanıcılar şarjının çok çabuk tükenmesinden şikayetçi, yani s4'e göre ya da sony'e göre..

Neyin kafası bu s4 ten az gidiyormuş. Burak yılmaz da messiden iyi o zaman

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler bayanlar simdi size bir soru ben 4.4.2 kitkat almanya 20b vodafone kullanıyorum ve güncelleme gelmedi knock code özelliği için bende italyaya baktım ve oraya gelmis simdi yükledim romu kdz dosyasını italyanın flash tooldan [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] anlattığı gibi uprage start dediğimde kırmızı doluyo supportun ama sürüm aynı diyor yüklenmiyor yani değiştirmiyor nasıl sorum su ben bu isi nasıl kabul ettircem ?

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben kitkat güncellemesinden sonraki deneyimlerimi paylaşıyım.

telefonun belli yerleride gözle görülür hızlanma var iken bazı yerlerinde ise aynı oranda gözle görülür bir yavaşlama var.mesela galeri hızlanmış.knock on özelliği hızlanmış.menüler hızlanmış ama gel gelelim internet tarayıcısı yavaşlamış.donuyor çoğu zaman.birde misafir moduna geçerken telefon yavaş geçiyor.ekranda anlık donma oluyor tuş kilidini açıp misafir moduna geçileceği zaman.artı arama ekranı denilen gibi geç geliyor.telefonum çalıyor ama ekran siyah.2-3 saniye sonra arayan kişi görünüyor.

ayriyetten telefonda anlam veremediğim bir olay daha var.telefonda normal bütün internet vb. bağlantılar kapalıyken ekrandan birden anlamsız bir yazı belitiyor.örneğin şu şekilde. "MEDİA cihazına bağlanılamadı.bağlantınızı kontrol ediniz vb." gibi çeşit çeşit uyarılar beliriyor ekranda belirli aralıklarla.kontrol ediyorum telefonu wifi 3g bluetooh ve diğer tüm paylaşım aygıtları kapalı ama bu neden çıkıyor anlamadım.

ve gelelim en büyük soruna.diğer tüm markalarda olduğu gibi g2 cihazında da kitkat maalesef şarj ömrünü azaltmış durumda.eskiye göre az gidiyor şarjım ve ısınmasıda arttı gibi.birde 4.2 ye göre kitkat daha fazla ram harcıyor.önceden kullanılan ram 900 mb civarında olurken şimdi 1050 civarından alağı inmiyor nerdeyse.

aktaracaklarım bu kadar.millet o kadar güncelleme istedi ama bence gelmeyeydi daha iyiydi.zaten telefonumuz yeterince hızlıydı.milisaniyelik hızlanmalara ihtiyacımız yoktu bizim.

Bu sıkıntıları yaşamamak için 4.4 güncellemesini askıya aldım, güncellemedim yani, şu anda gayet memnunum zaten...

lakoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kitkat güncellemesinden geriye dönüş var mı ? Eski android sürümüne geçebilir miyim acaba ?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bende allaha şükür sorun yok gibi :) Menüler arası geçiş bazen yavaşlama var. İyi gibiyiz şuan güncelleme ile. Birde "bluetooth" çalışıyor olarak gözükmesi, stock pil uygulamasından kaynaklanıyor. Yabancı forumlarda da aynı dertten muzdarip

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben de geldim gençler aranıza =) s2 den geçiş yapınca ekran baya göze güzel gözüküyor, genel izlenimlirim iyi, şimdilik bi sorun göremedim

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Biraz gölgeli gri bende. Zaten black takılıyorum sorun olmuyor :)