221BSHERLOCK
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 23
20c gelene kadar en iyisi 10c 

beyler bende vodofone almanya 4.4.2 kitkat romu varda bu knock code özelliği ne zamangelceknasıl yapıcam ota ylamı
lg pc suite ile kardesim
bnim sorunum şu hani smdi bu vodofone almanya romu ya güncellersem 4.4.2 romu su an knock code özelliği yani ne zaman gelir yada geldide benmi göremiyorumBiraz geriye doğru giderseniz bu konuyla ilgili paylaşılmış haberi görürsünüz. Saat 10 civarında paylaşılmıştı.
bnim sorunum şu hani smdi bu vodofone almanya romu ya güncellersem 4.4.2 romu su an knock code özelliği yani ne zaman gelir yada geldide benmi göremiyorum
bnim sorunum şu hani smdi bu vodofone almanya romu ya güncellersem 4.4.2 romu su an knock code özelliği yani ne zaman gelir yada geldide benmi göremiyorum
Knock Code özelliği LG G2 için Avrupa'da dağıtıma sunuldu
LG G2 için dağıtımı gerçekleşen yeni bir güncelleme haberiyle bir kez daha karşınızdayız. Ocak ayında ilk olarak Güney Kore'de başlayan Android 4.4.2 KitKat güncellemesini 20 Nisan itibariyle ülkemiz kullanıcılarına ulaştıran LG, şimdi de LG G Pro 2'de yer verdiği Knock Code özelliğini LG G2 için dağıtıma sundu.
LG G2 için Knock Code özelliği nisan başında ilk olarak Güney Koreli üreticiler için dağıtıma sunulmuştu. Söz konusu özellik şimdi de Avrupalı kullanıcılara ulaşmaya başladı. Almanya'da başlayan güncelleme 100MB boyutunda ve dağıtım hem OTA hem de LG PC Suite üzerinden gerçekleşiyor. Güncellemeyle birlikte LG G2 kulaklık gürültü sorunundan da kurtuluyor. LG G2 Knock Code özeliğinin önümüzdeki haftalarda ülkemiz kullanıcılarına ulaşması bekleniyor.
Kaynak : teknolojioku.com
insallah o zaman banada gelmesi gerekte oto danmı yoksa nerden yükliyecem bilmiyorumAhanda haber bu.
o zaman aga hic dönmeyem stock roma vodofon da kalsınStock romlarda knock code yok. Operator guncellemelerinde knock code var suan
peki ben bunu yazılım güncelleme uygulamasından yapıcam demiStock romlarda knock code yok. Operator guncellemelerinde knock code var suan
o zaman aga hic dönmeyem stock roma vodofon da kalsın
- - - Mesaj Güncellendi - - -
peki ben bunu yazılım güncelleme uygulamasından yapıcam demi
rooted yazıyoda aslında rotlamadım rom yüzüne rootlanmıs nasıl kaldrıcam rootuSana bildirim gelir zaten. Root yoksa ota veya PC suite ile guncelleyebilirsiniz
rooted yazıyoda aslında rotlamadım rom yüzüne rootlanmıs nasıl kaldrıcam rootu
peki o zaman gelmemis diyorsun daha vodofone romuna yani rootlu değil cünkü telefon test ettim smdi root kullanan programlrı indirdim rootlu değil telefon diyor acmıyorO yazı kalır. Gitmiyorama rootsuz. Benimde öyle. Tr romuna döndüğümde kalkmıştı o yazi
peki o zaman gelmemis diyorsun daha vodofone romuna yani rootlu değil cünkü telefon test ettim smdi root kullanan programlrı indirdim rootlu değil telefon diyor acmıyor
Bu knock code ne uyor?
bende g2 almayı düşnüyorum ya da beklemek mi gerek biraz daha
bakıyorumda sende yada arkadaşlarda bulursa yazabilirmi bi türlü cıkmıyor önümeSitenin linkini unuttum ama Almanya vodafone 20c yayinlandi. Birazcık araştırma yaparak bulabilirsiniz.
bakıyorumda sende yada arkadaşlarda bulursa yazabilirmi bi türlü cıkmıyor önüme
Çizgi çizerek açtığınız ekran kilidinin 4 farklı köşede en fazla 8 tiklamayla yapilan değişik bir güvenlik sistemi. Kombinasyonu daha fazla olduğu için biraz daha güvenli.
Teşekkurler
Peki ne zaman gelir
peki sağol ya türkiye romuna dönmek istemiyorum cünkü smdi ona dönersem telefon yalama olacak yani bide hersey gec geliyor türkiyeye en son geliyor o yüzden almanya vodafone de kalmak istiyorumEvde olsam kolaydı. Bulursam yazarim
peki sağol ya türkiye romuna dönmek istemiyorum cünkü smdi ona dönersem telefon yalama olacak yani bide hersey gec geliyor türkiyeye en son geliyor o yüzden almanya vodafone de kalmak istiyorum
aynen süper cünkü türkiyede hersey yasaklı o yüzden bi gelse knock code özelliğide nasıl yapıcam bilmiyom ota dan mevcut sürüm en son sürümü kullanıyonuz diyoDonmeyin tabii ki. Avrupa romu kullanmak iyidir![]()
aynen süper cünkü türkiyede hersey yasaklı o yüzden bi gelse knock code özelliğide nasıl yapıcam bilmiyom ota dan mevcut sürüm en son sürümü kullanıyonuz diyo
tamam burayı biliyorumda burda yok o iste rom beklicez mecbur o zaman yapcak bişey yoklg-phone-firmware.com/
Bu siteye girin. G2 yi seçin. Güncel romlari görebilirsiniz.
tamam burayı biliyorumda burda yok o iste rom beklicez mecbur o zaman yapcak bişey yok
vodafone ? dmi eminsin ben göremiyorumdaBen 20c yi gormustum