LG G2 Kullanıcıları Kulübü

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler bende vodofone almanya 4.4.2 kitkat romu varda bu knock code özelliği ne zamangelceknasıl yapıcam ota ylamı

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
lg pc suite ile kardesim

PC suite ile yapma sakın, eğer bişi olursa pcye sorun olr, yedeklenmeyebilir. Rehbere gir snra seçeneklerden içe dışa aktar de snra SD kard a çıkar de snra fotoları da pcye bağla ve telefonun hafızasına girip oradan DCIM i pcye at :D

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biraz geriye doğru giderseniz bu konuyla ilgili paylaşılmış haberi görürsünüz. Saat 10 civarında paylaşılmıştı.
bnim sorunum şu hani smdi bu vodofone almanya romu ya güncellersem 4.4.2 romu su an knock code özelliği yani ne zaman gelir yada geldide benmi göremiyorum

kullaniciismisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bnim sorunum şu hani smdi bu vodofone almanya romu ya güncellersem 4.4.2 romu su an knock code özelliği yani ne zaman gelir yada geldide benmi göremiyorum

Ahanda haber bu.

Knock Code özelliği LG G2 için Avrupa'da dağıtıma sunuldu

LG G2 için dağıtımı gerçekleşen yeni bir güncelleme haberiyle bir kez daha karşınızdayız. Ocak ayında ilk olarak Güney Kore'de başlayan Android 4.4.2 KitKat güncellemesini 20 Nisan itibariyle ülkemiz kullanıcılarına ulaştıran LG, şimdi de LG G Pro 2'de yer verdiği Knock Code özelliğini LG G2 için dağıtıma sundu.

LG G2 için Knock Code özelliği nisan başında ilk olarak Güney Koreli üreticiler için dağıtıma sunulmuştu. Söz konusu özellik şimdi de Avrupalı kullanıcılara ulaşmaya başladı. Almanya'da başlayan güncelleme 100MB boyutunda ve dağıtım hem OTA hem de LG PC Suite üzerinden gerçekleşiyor. Güncellemeyle birlikte LG G2 kulaklık gürültü sorunundan da kurtuluyor. LG G2 Knock Code özeliğinin önümüzdeki haftalarda ülkemiz kullanıcılarına ulaşması bekleniyor.

Kaynak : teknolojioku.com

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Stock romlarda knock code yok. Operator guncellemelerinde knock code var suan

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
o zaman aga hic dönmeyem stock roma vodofon da kalsın

- - - Mesaj Güncellendi - - -

peki ben bunu yazılım güncelleme uygulamasından yapıcam demi

Sana bildirim gelir zaten. Root yoksa ota veya PC suite ile guncelleyebilirsiniz

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O yazı kalır. Gitmiyor :) ama rootsuz. Benimde öyle. Tr romuna döndüğümde kalkmıştı o yazi
peki o zaman gelmemis diyorsun daha vodofone romuna yani rootlu değil cünkü telefon test ettim smdi root kullanan programlrı indirdim rootlu değil telefon diyor acmıyor

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
peki o zaman gelmemis diyorsun daha vodofone romuna yani rootlu değil cünkü telefon test ettim smdi root kullanan programlrı indirdim rootlu değil telefon diyor acmıyor

Sitenin linkini unuttum ama Almanya vodafone 20c yayinlandi. Birazcık araştırma yaparak bulabilirsiniz.

cmlşahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende g2 almayı düşnüyorum ya da beklemek mi gerek biraz daha

ben son 2aydır bekleme ve araştırma sürecindeydim... son dönem müthiş amiral gemileri diyerek pazara sürülen htc m8, samsung S5 ve z2 ile karşılaştırıldığında, 3000 mamph pili, kasayı tamamen ekran olarak kullandığı için kabalıktan korunmuş büyüklüğü, kendine has çok hoş düşünülmüş detay arayüz ve kullanım özellikleri ile vee sonuçta 1700-1800 TL gibi (32GB) bir fiyatla Lg G2 alın derim... ben aldım ve gerçekten çok memnunum... 4.4 güncellemesi ile de zaten hızlı olan işlemcisi müthiş hızlı çalışır hale geldi... en aktif kullanımda bile akşama halen %30-35 pil doluluğu bence en güzel özelliklerden biri... gönül rahatlığıyla alınabilir derim...

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evde olsam kolaydı. Bulursam yazarim
peki sağol ya türkiye romuna dönmek istemiyorum cünkü smdi ona dönersem telefon yalama olacak yani bide hersey gec geliyor türkiyeye en son geliyor o yüzden almanya vodafone de kalmak istiyorum

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
peki sağol ya türkiye romuna dönmek istemiyorum cünkü smdi ona dönersem telefon yalama olacak yani bide hersey gec geliyor türkiyeye en son geliyor o yüzden almanya vodafone de kalmak istiyorum

Donmeyin tabii ki. Avrupa romu kullanmak iyidir :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
aynen süper cünkü türkiyede hersey yasaklı o yüzden bi gelse knock code özelliğide nasıl yapıcam bilmiyom ota dan mevcut sürüm en son sürümü kullanıyonuz diyo

lg-phone-firmware.com/

Bu siteye girin. G2 yi seçin. Güncel romlari görebilirsiniz.