LG G2 Kullanıcıları Kulübü

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
anladım örneğin 10cden kikat e yükseltirken cihaz daha stabil olsun diye daha temiz bi yükleme olsun diye 10cye hard reset atıp kitkate öyle geçmenin cihaz için bi avantajı olurmu acaba burda bi soru işareti var kafalarda hard resetmi direk 10cden kitkate yükseltmemi ben bile kararsız kaldım mesela

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
anladım örneğin 10cden kikat e yükseltirken cihaz daha stabil olsun diye daha temiz bi yükleme olsun diye 10cye hard reset atıp kitkate öyle geçmenin cihaz için bi avantajı olurmu acaba burda bi soru işareti var kafalarda hard resetmi direk 10cden kitkate yükseltmemi ben bile kararsız kaldım mesela

Ben öyle birşey yapmadım. Bu yüzden emin değilim.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
offlıne navigasyon programı önerilerniz varmı ? arkadaşlar

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Eh simdi aldiniy.guncellemeyi siradaki ne bakim.knock kode ne zaman gelicek bumu yoksa :D knock code gereksi bana gore

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şebeke problemi halen devam ediyor ne yazık ki..kitkat ta da sürekli gsm modunda kullanmaya devam edecez anlaşılan...

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Deneme 123 kitkatli g2den yaziyorum mesajimi goren olursa begen atsin:P bu sabah kurdum acayip hizli ne kasma oldu nede baska bisey mobil ag hizmetlerimde kaybolmadi sadece gps nerde die epey aradim o kadar:-)

terrabyte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar uzun zamandir konuyu takip ediyorum. Gecen hafta distrubutor garantili bir g2 aldim, ancak bir sorunum var. Mobil veri kullanirken birsey indirmek istedigimde indirmelerim surekli takiliyor. Ornegin google playden uygulama indirirken %93te kaliyor. Kablosuz ile baglandigimda herhangi bir sikinti olmuyor. Yalnizca 3g de bu problem var. Cihazim d802 ve kitkat kullaniyorum. Bu.konuda bana yardimci olabilecek var mi?

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Knock Code özelliği LG G2 için Avrupa'da dağıtıma sunuldu

LG G2 için dağıtımı gerçekleşen yeni bir güncelleme haberiyle bir kez daha karşınızdayız. Ocak ayında ilk olarak Güney Kore'de başlayan Android 4.4.2 KitKat güncellemesini 20 Nisan itibariyle ülkemiz kullanıcılarına ulaştıran LG, şimdi de LG G Pro 2'de yer verdiği Knock Code özelliğini LG G2 için dağıtıma sundu.

LG G2 için Knock Code özelliği nisan başında ilk olarak Güney Koreli üreticiler için dağıtıma sunulmuştu. Söz konusu özellik şimdi de Avrupalı kullanıcılara ulaşmaya başladı. Almanya'da başlayan güncelleme 100MB boyutunda ve dağıtım hem OTA hem de LG PC Suite üzerinden gerçekleşiyor. Güncellemeyle birlikte LG G2 kulaklık gürültü sorunundan da kurtuluyor. LG G2 Knock Code özeliğinin önümüzdeki haftalarda ülkemiz kullanıcılarına ulaşması bekleniyor.

Kaynak : teknolojioku.com

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadarlar ben almanya kitkat kurdum cihazda kırmızıyla rooted yazıyor sorum su şimdi bir güncelleme gelse ben cepten wifi ile güncellersem bir sıkıntı olurmu

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bynehe6e.jpg

Bu guncellenmis hali mi ?
Bidene gibi yenilikler geldi

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bende g2 almayı düşnüyorum ya da beklemek mi gerek biraz daha

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar daha önce yazıldı mı bilmiyorum. Kitkat ile birlikte Radyo yine aktifleştirilmedi, 4.2.2 kullanırken spirit url adlı bir uygulama ile radyo kullanabiliyordum ama kitkatta o da çalışmıyor. radyoyu aktifleştirebileceğimiz bir yöntem var mıdır?

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merhaba 23 nisan herkese kutlu olsun.

Az ince gg den.bir mail.geldi lg g2 16 gb 839 tl bu nasi bir kampanya yaaa :))

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar simdi siteden.bakmaya calistim ama bulamadim bende mailden.kontrol edeyim dedim tekrar mailde resim asagdaki gibi tikliyorum resme galaxy s3 sayfasini aciyor yani gg mallik yapmis danirim :)) l
henamu8u.jpg

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Zaten yanlis yazmislar dogrusu s3 o bahsedilen 😀

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler bayanlar bende almanya vodofone romu varda 4.4.2 kitkatin knock code özelliği ne zaman gelcek bilen varmı bunada yani nasıl alabilirim update yi

sedats

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler telefon çaldığında ekran ışıkları gec yandığı için format aticam. Resimleri videolari yedeklerim ama rehberi nasıl yedeklerim yardımcı olabilecek varmı

gencc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG telefona karşı önyargılıydım, ama fiyat&performans a bakınca açıkcası alınabilecek başka telefon yoktu. Çokta memnunum. Kasası beni tedirgin etti sadece. Note 3 le ve Z1 ile yaptığım performans testlerinde note 3 ile kafa kafaya, Z1 i solladı. Tavsiye ederim. Ayrıca Şarjıda 3g wi-fi sürekli açık süreklide oyun oyunuyorum, sabah %100 le başladığım günü akşam %35 le bitiriyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://www.teknolojirehberi.org/android-telefon-rehberi-yedekleme-ve-geri-yukleme.html