LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Scarface28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kitkat ile gelen On-screen diye bir özellik var programa girince lg.com'dan programı indirip kullanabilirsiniz diyor.Fakat lg.com'da programı bulamadım bulan var mı?

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş şu telefonun her şeyine müthiş diyebilirim ama su 3g acınca cekmeme olayı benı delı edıyo dırek sebeke gıdıyo arayan ulasamıyo 2g ıle baglanmaktan bıktım eger g3 cıkarsa once sebekeye bakacam

kdfc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o değilde son bi kaç haftadır farkettim;çoğu programda, açarken hata veriyo.bu sorunu nasıl çözebilirim acaba??

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o değilde son bi kaç haftadır farkettim;çoğu programda, açarken hata veriyo.bu sorunu nasıl çözebilirim acaba??

programlarin kitkata uyumlu olmamasindan kaynaklaniyor muhtemelen o sorunlar. Spesifik birkac program soylerseniz bizde calsiip calismadigini da ogrenmis olursun bizde teyit ederiz

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Arkadaşlar kitkat ile gelen On-screen diye bir özellik var programa girince lg.com'dan programı indirip kullanabilirsiniz diyor.Fakat lg.com'da programı bulamadım bulan var mı?

Programı OSP diye arattir, daha önceki versiyonda da vardı dikkatini çekmemiş demekki

- - - Mesaj Güncellendi - - -

CyanoGenmod takımının telefonu sanırım ülkemize gelmez. Gelirse gerçekten süper olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım.
LG G2 neden bir türlü whatsapp'a baglanmıyor. internette gezınebılıyorum uygulama oyun hersey OK. fakat sosyal medya araclarına bağlanamıyorum. yardımcı olursanız sevınırım?
cevaplarınızı beklıyorum

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İngiltere'deki bir operatör şuanda 16 Gb lık versiyonunda 20c yi D802'ye vermiş. Knock Code güncellemesi muhtemelen. Bulamayan arkadaşlara.

lg-phone-firmware.com/

A2gMzL.png

kaygu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hala kitkattan sonra bluetooth un şarjı sömürmesi konusunda bir çözüm bulabilen kimse yokmu.kitkat yükledikten sonra hard reset attım değişen bişey yok

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar hala kitkattan sonra bluetooth un şarjı sömürmesi konusunda bir çözüm bulabilen kimse yokmu.kitkat yükledikten sonra hard reset attım değişen bişey yok

Sayısız kez söyledim. 4.4.3 gelecek bunun icin. Veya 20c ile duzelecek.

lakoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kitkat sürümünde bu Bluetooth olayını durdurma kapatma gibi bi şansımız var mı arkadaşlar. Çözüm önerisi olan yazarsa sevinirim. Pili sömürüyor tamamen.

kaygu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saol kardeşim sayısız kez söyledin ama 4.4.3 ün ne zaman geleceğini az çok 4.4.2 nin gelişinden kestirebiliyoruz yandık.htc kitkatı en erken alan cihaz ve aldığında şarj süresinin nasıl uzadığını iyi biliyorum.sonraki telefonumun lg olmayacağı kesin.ben daha lg almam ya kesin batarda bunlar

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

Osp 4.2.2 de de var ama sen team wiever in quick support u kullan daha hızlı o

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
saol kardeşim sayısız kez söyledin ama 4.4.3 ün ne zaman geleceğini az çok 4.4.2 nin gelişinden kestirebiliyoruz yandık.htc kitkatı en erken alan cihaz ve aldığında şarj süresinin nasıl uzadığını iyi biliyorum.sonraki telefonumun lg olmayacağı kesin.ben daha lg almam ya kesin batarda bunlar

LG aliosan ROM atmayı bileceksin (yanlış anlamayin İLLEGAL e sürüklemiyorum) çünkü bir sorun olursa sil bastan kurmak en iyi çözüm

eniscan7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benım program versiyonumda D80220B-EUR-XX yazıyor .surumum suan 4.4.2 . acaba benım kullandıgım surume 20 c ne zaman gelir ?

space1356

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar herkese merhaba lg g2 imde fotoğraf kalitesinde aşırı bariz düşüş var netlik düştü kalite düştü ayarlarina vs bakiyorum çözüm yok ne yapabilirim kamera koruyucu ekrani ince ince cizilmeler var etkili olurmu o servise gotursem bakar lsrmi n11.comdan almistim garantili vs ilk.aldığımda dokunmatik ekrainda ariza vardi alir almaz iade ettim birebir değişim oldu acaba kamera arizali vs olabilirmi.yazilimsal biseymidir?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaslar herkese merhaba lg g2 imde fotoğraf kalitesinde aşırı bariz düşüş var netlik düştü kalite düştü ayarlarina vs bakiyorum çözüm yok ne yapabilirim kamera koruyucu ekrani ince ince cizilmeler var etkili olurmu o servise gotursem bakar lsrmi n11.comdan almistim garantili vs ilk.aldığımda dokunmatik ekrainda ariza vardi alir almaz iade ettim birebir değişim oldu acaba kamera arizali vs olabilirmi.yazilimsal biseymidir?

Denemeden bilemeyiz, flash tool ile yazılım atmayı dene bi

kaygu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel saçmalıyosun sen kardeşim devam et.rom atmak öyle atla deve değilde cihazı benmi stabil hale getirmek için uğraşmalıyım yoksa bu iş için maaş bağlanan lg yazılımcıları mı.bırakın bu rom mom işlerini lg donanımda tamam ama yazılımdan sınıfta kaldı

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
güzel saçmalıyosun sen kardeşim devam et.rom atmak öyle atla deve değilde cihazı benmi stabil hale getirmek için uğraşmalıyım yoksa bu iş için maaş bağlanan lg yazılımcıları mı.bırakın bu rom mom işlerini lg donanımda tamam ama yazılımdan sınıfta kaldı

Bakin ben burada para da kazanmiyorum başka birşey de, yani burada ben fikirlerimi paylaşıyorum bu yüzden ne konuştuğuna dikkat et.

kaygu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sende sana sorulmayan konularla ilgili zıplama her yoruma kardeşim.güzel bilgiler veriyosun arada bozma kendini

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
sende sana sorulmayan konularla ilgili zıplama her yoruma kardeşim.güzel bilgiler veriyosun arada bozma kendini

Sağol ama bende yardım etmeye çalışıyorum, ne yani g2 si bozuk gelmiş değiştirmiş ama gene bozulmuş, sürekli değiştir olmaz ki, biraz yazılım atmayı bilirse yazılım atar duzelmezse gönderir. 1.200 TL veriyosun sürekli garanti garanti.

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sarj gercekten hizlimi gidiyor? AYRICA bende bluetooth kapali gorunuyor 4.4.2. Yide yukledim