LG G2 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kusura bakma ama b..ku yemişsin. Sana da şebekesi sorunlu seriden biri denk gelmiş. Göreceksin 3g bazen kendi kendine düzelecek ama tekrar bozulacak. Bence hemen iade et. Serviste boşuna vakit harcama ben 2 kere gittim arıza giderilmedi.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
4.4.2 gayet basarili bende yuklu hicte.sikinti yasamadim sarj suresi dahada artti performansta

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yav bu mobil veriden dnsi nasil yazicaz vifiden okeyde mobil veriden youtuba nasil gircez

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bilmem artik onca mesajlasma konu acildi yasasiginizin hic bi problemi yasamadim valla.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bilmem artik onca mesajlasma konu acildi yasasiginizin hic bi problemi yasamadim valla.

Kitkattaki problemler:
1:bluetoorh kapalı olduğu halde açık gibi gözüküyor.
2-)arama gelince 1 saniye kadar geç geliyo.
3-)şarj az gidiyo(10Cden geçerseniz hissetmezsiniz.
İyi yönleri:
1:stabilite artmış
2:Ekran titreme prohlemi kalkmış.
3:her duvar kağıdında alt ve üst bar şeffaf oluyor.
Yazdığımım problemler her kitkat yüklü cihazda var bluetooth bugı 20Cde çözüldü isteyen yüklesin.,yok bende problem yok diyosan dikkatli bir kullanıcın değilsindir ki bu iyi bir şey:D

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben sanirim pzt guncellicem ya sansimi denicem belki su micro laglar gecer o zaman ornek vermek gerekirse tel arama kismindan arama gecmisine gecerken takiliyo whatsappda kisi listesini asagi dogru kaydirdigimda illa takiliyo tabi bunlar buyuk problem degil ama ne biliyim insan olmasin istiyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben sanirim pzt guncellicem ya sansimi denicem belki su micro laglar gecer o zaman ornek vermek gerekirse tel arama kismindan arama gecmisine gecerken takiliyo whatsappda kisi listesini asagi dogru kaydirdigimda illa takiliyo tabi bunlar buyuk problem degil ama ne biliyim insan olmasin istiyor

Salla whatsapp'ı Telegram kur rahat et. Daha 0.0001ms kastığını görmedim.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bende sorun yok :P

Ayrıca Kitkat'ın şarj performansı çok daha iyi. Kimse çamur atmasın boşuna.

Bu tepkileri anlamıyorum. Herkes yazılımcı olmuş :P tamam hakli olduklari yerler var ama tepkisiz olamiyoruz. 4.4.3 gelecek sabredin

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Telegrami sadece [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] kullanıyor :D

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler kasımda İstanbul bilişimden 1500 liraya aldığım LG g2 16 GB siyah LG başarı garantili çiziksiz boya atması da yok ancak arkadaki yapıştırma LG logosu çıkmış sizce ne kadar eder satmaya kalksam sdn üyelerinin fikrini alalım dedim :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Beyler kasımda İstanbul bilişimden 1500 liraya aldığım LG g2 16 GB siyah LG başarı garantili çiziksiz boya atması da yok ancak arkadaki yapıştırma LG logosu çıkmış sizce ne kadar eder satmaya kalksam sdn üyelerinin fikrini alalım dedim :)

Ben aldığım gün fiyat sordum 950 demişlerdi :) Samsung ve iPhone haricinde piyasası olan telefon pek yok ne yazıkki. Onlarda isimden dolayı satılıyor :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu arada [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] nerde. Yarin tatil diye kutlaması yapıyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bi denicem bloother senin cok yorumunu okudum forumda sence 4.4e guncellemeli miyim?

Evet güncellemelisin. Eğer sorun yaşarsan da pc suite ile yükseltme hatalarını düzeltirsin on numara olur.
Telegrami sadece [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] kullanıyor :D
Benim sık konuştuklarım kullanıyor o bana yeter. :D
Telegram nedir açsanız konuyu biraz

Telegram, arkadaşın dediği gibi mesajlaşma programı. Whatsapp'tan daha özgür olduğunuz bir program.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet güncellemelisin. Eğer sorun yaşarsan da pc suite ile yükseltme hatalarını düzeltirsin on numara olur.

Telegram, arkadaşın dediği gibi mesajlaşma programı. Whatsapp'tan daha özgür olduğunuz bir program.

4ever whatsapp. Hepimiz whatsapp'iz

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar Lg g2 32 gb modeline pc suite yardımı ile güncelleme gelmeye başlamış galiba.lg pc suite 5.3.14 sürümü elinde olan varmı acaba en güncel sürüm yani lg nin sitesinden indiriyorum versiyon eski.Yeni versiyon olmadan güncelleme yapmıyo güncellemeyi seçtim saatlerdir inmiyor. elinde olan varsa paylaşabilirse sevinirim.

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Kardesim ben zamaninda lg ob'le cok ugtastim rootdu romdu kerneldi one x e gectim sonra kronik kamera soruny varmis istemedigim halde yine ayni islere daldim ve usandim acikcasi hic ugrasmak istemiyorum yani eger 4.4u yuklesem rootlamadan 4.2ye geri donmem mumkun mudur acaba yani herhangi bi soruna karsi?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler bu arada g2ci arkadaslarima bisey daha danisicam bu poweramp programini unlock halde nasi kullanicam kuruyodum unlocker i falan bi zaman sonra hep hata veriyor bu arada ben parasindan kactigimdan beles versiyonu ariyor degilim parasini kesinlikle hakeden program ancak kredi kartim yok ve o turden odeme imkanim yok nedeni bu :(

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Kardesim ben zamaninda lg ob'le cok ugtastim rootdu romdu kerneldi one x e gectim sonra kronik kamera soruny varmis istemedigim halde yine ayni islere daldim ve usandim acikcasi hic ugrasmak istemiyorum yani eger 4.4u yuklesem rootlamadan 4.2ye geri donmem mumkun mudur acaba yani herhangi bi soruna karsi?

Beyler bu arada g2ci arkadaslarima bisey daha danisicam bu poweramp programini unlock halde nasi kullanicam kuruyodum unlocker i falan bi zaman sonra hep hata veriyor bu arada ben parasindan kactigimdan beles versiyonu ariyor degilim parasini kesinlikle hakeden program ancak kredi kartim yok ve o turden odeme imkanim yok nedeni bu :(
Lucky patcher ile yapılıyor internetten araştır bulursun :) ama ben playerpro öneririm :)

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lucky patcher ile yapılıyor internetten araştır bulursun :) ama ben playerpro öneririm :)

Kardesim lucky patcher root gerektiriyor ki rootlu tel kullanirken yine yapamamistim pek becerikli degilim :) bu arada iki programida kullandim zamaninda ama sanki powerampin sese daha iyi etki yaptigini dusunuyorum birde eski one xden g2ye ozledigim tek sey beats audio yazilim destegi farki gercekten kaybedince anliyosun :)

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar sol hoparlör ses gelmiyor sağdan geliyor telefonu aldığımda sıkıntı vardı servisemi veriyim ?
Sıfır ürünmü istiyim ?

3G düşme yaşıyorum ürünü iademi ediyim ?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Teşekkür ederim birde cihaza 4.4.2 yükleyenler telefon nasıl bana güncelleme gelmedi Türkiye cihazı pc den kontrol etdim yok 32 Gb siyah model Güncelleme iyimi kötümü. ?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Sizce Lg G2 mi alayım yoksa General Mobile Discovery Elite mi?