LG G2 Kullanıcıları Kulübü

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Arkadaslar birsey sormak istiyorum bu fotografdaki efektlerden indirebilecegim bir link varmidir acaba
u4e9uga3.jpg

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar eğer LG G2'de Kitkat'ta sorun varsa 4.4.3'ü beklemekten başka çare yok. Fakat daha Kitkat'ı verememişken bir de LG G3 çıkacakken bence LG G2'ye bir daha güncellemenin gelmesi çok zor gözüküyor. Başka bir deyişle LG G2, LG G3 çıktıktan sonra unutulacak gibi görünüyor. Zamanla göreceğiz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler 4.4.2 geldi yukledim telefon acayip hızlı ucacak diye tırsıyorum. LG PC Suite indirdim. harika beyler.........

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar napiyim simdi sizce bazi arkadaslar sorunlarini paylasmislar 4.4le alakali acaba bu sadece bazi arkadaslara mioldu yoksa kronik mi ben guncellemicem sanirim kafam cok karisti :D

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar birsey sormak istiyorum bu fotografdaki efektlerden indirebilecegim bir link varmidir acaba
u4e9uga3.jpg

Kardesim bu efektler benim zaten stock romda var sende de olmasi lazim degl mi ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşım ben daha yeni yükledim 4.4.2 yi pc suit' ten biraz kullanıyım sana şarj konusunda bilgi veririm. ama ilk izlenimlerim telefonun hızına hız katılmış performansı çok çok iyi.

Tamam kardesim eyvallah bekliyorum izlenimlerini

güncelleme iyidr yap gitsin bea ah bide şu sanal tuşları küçültme eklentisi konsaydı iyiydi çok büyük geliyo bana :)

şarj cihazından dolayı heralde bizm arkidede vardı bitane çakma şarj aleti şarja takınca telefonun dokunmatik gidiyodu :)

Bende yapmaya ozeniyorum ama pil sorunu vb sorunlar var diyolar arada kaldim

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ne çok büyüdü bu kitkat. Türkiyeye has bir problem değil arkadaşlar. Ben Almanya romu kullanıyorum bende de var. 4.4.3 yayinlanacak. Ve bu sorunlar için yayınlanacak. Biraz anlayış gosterin. Biraz araştırın. Kimse burada teknisyen filan değil. Burda birşey paylaşanlar araştırıp paylaşıyor. Ona buna laf atmakla hiçbir sey duzelmiyor. LG müşteri hizmetlerini aramakta çözüm degil. Onlar birşey yapamaz. İşletim sisteminin yani direkt olarak google'in sorunu bu ve bunun farkındalar. Tek hakli olduğumuz yer turkiye'ye geç veriliyor her güncelleme. Mecbur Türkiye romu kullanan arkadaşlar bekleyecek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evet bir seride böyle bir sorun var ve 2 kere gitmeme rağmen Lg Türkiye servisi bu arızayı gideremiyor. Telefon çok güzel ama satış sonrası hizmet ve teknik sevis berbat. Tamamen şanş işi ama ben tabiki telefonun ömrü yettiği kadar kullanacağım fakat bu hizmet anlayışıyla giderse Lg yi bir daha kullanmayı düşünmüyorum.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
evet var ama ben bunların dışında varmıdır acaba diye sordum hani klavyemizide değiştirme şansımız varya.onun gibi bundada farklılıklar olabiliyormu acaba diye merak ettimde

hiqhpower

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Beklemek en güzeli 4.4.2 kronik sorunlu ramide çok kullanıyor diyorlar
Kamera düzelmedi diyenler var ?
En önemlisi batarya da ki katkısı nasıl çabukmu yiyor yoksa normal süre zarfındamı bitiyor.
4.4.3 güncelleme gelirmi bakalım görücez.
LG lütfen gözünü seviyim pişman etme beni.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Beklemek en güzeli 4.4.2 kronik sorunlu ramide çok kullanıyor diyorlar
Kamera düzelmedi diyenler var ?
En önemlisi batarya da ki katkısı nasıl çabukmu yiyor yoksa normal süre zarfındamı bitiyor.
4.4.3 güncelleme gelirmi bakalım görücez.
LG lütfen gözünü seviyim pişman etme beni.

Ben 4.4.2 yi 1 aydır kullanıyorum en ufak sorunla karşılaşmadım valla akıyor cihaz 😃

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Ben 4.4.2 yi 1 aydır kullanıyorum en ufak sorunla karşılaşmadım valla akıyor cihaz 
Hocam bende güncelliycem ama gelmedi Türkiye cihazını bekliyorum pc suite baktım yoktu.
Kısa bi özetle 4.4 nasıl farklılıklar var söylermisiniz ?
Kamerada ışık algılaması düzeldimi ?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hocam bende güncelliycem ama gelmedi Türkiye cihazını bekliyorum pc suite baktım yoktu.
Kısa bi özetle 4.4 nasıl farklılıklar var söylermisiniz ?
Kamerada ışık algılaması düzeldimi ?

Kamera odaklanma hızlandı ve ışık algılaması iyileşti karanlıkta fps düşmesi düzeldi. Şarj biraz daha iyileşti, ram de farklılık göremedim, gözle görülür bir hızlanma var aktarabileceklerim bunlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar 4.4.2 sürümüne pc suite ile güncelledim ama simdi rooted yaziyor download modda. Telefon türkiye garantili oysa, ayrıca bir önceki sürüm 10c yüklüydü ve unrooted yazıyordu. Pc suite ile 4.4.2 güncellemesi yapanlar kontrol ettiniz mi sizde nasıl????

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Kamera odaklanma hızlandı ve ışık algılaması iyileşti karanlıkta fps düşmesi düzeldi. Şarj biraz daha iyileşti, ram de farklılık göremedim, gözle görülür bir hızlanma var aktarabileceklerim bunlar
20 Nisanı bekliycem o zaman sabırsızlandım şimdi yeni telefon almış gibi olucam sanırım Lg telefonda başarılı adımı atıp geçti.

az bekle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar forumcu ağabeyler ve ablalar.
lg g2 kullanarak bu kulubun üyesi oluyorum sanırım.

yaklaşık 2 saat önce 4.4.2 güncellemesini yaptım.
ardından youtube'a girebilmek için hotspot shield yükledim.
sorun o zamandan sonra başladı.
wi-fi kapattıktan sonra "mobil veri" açılması gerekirken açılmadı. normalde de uzun süre kablosuz bağlantı kullanırsam hemen gelmiyordu kapatınca, kapatıp açmak gerekiyordu. denedim kapatıp açmayı fakat olmadı.
şu anda mobil veri açık olduğu halde çalışmıyor.

rica ediyorum derdime bir çare.

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar o kadar kit kat dedik güncelleme dedik neden verilmiyor dedik baksanıza yükleyen arkadaşlar hep sorunlardan bahsediyor. Gerçekten bu kadar yorumu okuduktan sonra kit kat a geçip geçmeme konusunda kararsız kaldım orj 4.2.2 ile devam mı etsem napsam bilemedim :)

Ayrıca güncelleme için o kadar yazı yazanların arasında bende varım tabisi :) Neden verilmedi falan diye..
Ama böyle yorumları gördükçe de bilemedim yani. yükseltsem mi kit kat a yükseltmesem mi :)

c220milan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım dün yazını görünce denedim bende de üst kısımda beyazlık sorunu var. lg bilgi verdiğinde benimle paylaşabilirmisin?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
selamlar forumcu ağabeyler ve ablalar.
lg g2 kullanarak bu kulubun üyesi oluyorum sanırım.

yaklaşık 2 saat önce 4.4.2 güncellemesini yaptım.
ardından youtube'a girebilmek için hotspot shield yükledim.
sorun o zamandan sonra başladı.
wi-fi kapattıktan sonra "mobil veri" açılması gerekirken açılmadı. normalde de uzun süre kablosuz bağlantı kullanırsam hemen gelmiyordu kapatınca, kapatıp açmak gerekiyordu. denedim kapatıp açmayı fakat olmadı.
şu anda mobil veri açık olduğu halde çalışmıyor.

rica ediyorum derdime bir çare.

Mobil internet ayarlarında sıkıntı olabilir. Kullandığın operatörü arayıp isteyebilirsin ayarları.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
KitKat kurduktan sonra 3g ayarlarını operatorden isteyin. Otomatik olarak yuklemiyor.

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Ben de yaklaşık 5 aydır LG G2 (32GB-D802-310K) kullanıcıyım. Henüz güncelleme gelmediğine göre telefonum paralel ithalat değil anlaşılan :)
Foruma da yeni katıldım, yaklaşık bir haftadır takip ediyorum. Çok şükür ki telefonumdan memnunum neredeyse hiçbir sıkıntım yok telefon alacak arkadaşlara da tavsiye ediyorum. Yalnız bu güncelleme de ki sorunlardan tırstım açıkcası, o yüzden güncelleme gelirse hemen yüklemeyi düşünmüyorum. Belirsizlikler-sorunlar giderilsin diye beklemeyi düşünüyorum. Telefon şu haliyle bile bence tek kelimeyle hız canavarı :)

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar o kadar düşünmeyin. Yükleyin gpro2 rom keyfinize bakın. 4.4.2 'nin fazlası onda. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Stock Rom dan memnun olmayanlar için tavsiye edilir.