A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Almanya ya da ingiltereye verselerde yüklesel hemen😋
Global dağıtım ay sonunda baslayacakmis. Onu bekliyorum bende

Almanya ya da ingiltereye verselerde yüklesel hemen😋
Arkadaslar napiyim simdi sizce bazi arkadaslar sorunlarini paylasmislar 4.4le alakali acaba bu sadece bazi arkadaslara mioldu yoksa kronik mi ben guncellemicem sanirim kafam cok karisti![]()
Arkadaslar birsey sormak istiyorum bu fotografdaki efektlerden indirebilecegim bir link varmidir acaba
![]()
arkadaşım ben daha yeni yükledim 4.4.2 yi pc suit' ten biraz kullanıyım sana şarj konusunda bilgi veririm. ama ilk izlenimlerim telefonun hızına hız katılmış performansı çok çok iyi.
güncelleme iyidr yap gitsin bea ah bide şu sanal tuşları küçültme eklentisi konsaydı iyiydi çok büyük geliyo bana
- - - Mesaj Güncellendi - - -
şarj cihazından dolayı heralde bizm arkidede vardı bitane çakma şarj aleti şarja takınca telefonun dokunmatik gidiyodu![]()
evet var ama ben bunların dışında varmıdır acaba diye sordum hani klavyemizide değiştirme şansımız varya.onun gibi bundada farklılıklar olabiliyormu acaba diye merak ettimde
- - - Mesaj Güncellendi - - -
hiqhpower
Beklemek en güzeli 4.4.2 kronik sorunlu ramide çok kullanıyor diyorlar
Kamera düzelmedi diyenler var ?
En önemlisi batarya da ki katkısı nasıl çabukmu yiyor yoksa normal süre zarfındamı bitiyor.
4.4.3 güncelleme gelirmi bakalım görücez.
LG lütfen gözünü seviyim pişman etme beni.
Hocam bende güncelliycem ama gelmedi Türkiye cihazını bekliyorum pc suite baktım yoktu.Ben 4.4.2 yi 1 aydır kullanıyorum en ufak sorunla karşılaşmadım valla akıyor cihaz 
Hocam bende güncelliycem ama gelmedi Türkiye cihazını bekliyorum pc suite baktım yoktu.
Kısa bi özetle 4.4 nasıl farklılıklar var söylermisiniz ?
Kamerada ışık algılaması düzeldimi ?
20 Nisanı bekliycem o zaman sabırsızlandım şimdi yeni telefon almış gibi olucam sanırım Lg telefonda başarılı adımı atıp geçti.Kamera odaklanma hızlandı ve ışık algılaması iyileşti karanlıkta fps düşmesi düzeldi. Şarj biraz daha iyileşti, ram de farklılık göremedim, gözle görülür bir hızlanma var aktarabileceklerim bunlar
LG belki de o gecikmeyi, cebinden çıkarırken yanlışlıkla cevaplama diye yapmıştır.Biri aradığında telefon çalmaya başlıyor bildirim ışığı yanıyor ama ekranda bişi gorunmuyor yaklaşık 4 saniye sonra ekran açılıp arayan görünüyor.
Kronik. Kitkatta olan problem.
LG belki de o gecikmeyi, cebinden çıkarırken yanlışlıkla cevaplama diye yapmıştır.
Ben de yok ama![]()
selamlar forumcu ağabeyler ve ablalar.
lg g2 kullanarak bu kulubun üyesi oluyorum sanırım.
yaklaşık 2 saat önce 4.4.2 güncellemesini yaptım.
ardından youtube'a girebilmek için hotspot shield yükledim.
sorun o zamandan sonra başladı.
wi-fi kapattıktan sonra "mobil veri" açılması gerekirken açılmadı. normalde de uzun süre kablosuz bağlantı kullanırsam hemen gelmiyordu kapatınca, kapatıp açmak gerekiyordu. denedim kapatıp açmayı fakat olmadı.
şu anda mobil veri açık olduğu halde çalışmıyor.
rica ediyorum derdime bir çare.
KitKat kurduktan sonra 3g ayarlarını operatorden isteyin. Otomatik olarak yuklemiyor.
Bu sorun kitkatlamı ilgili yoksa lg ile mi?
Peki tesekkur ederim