immortalsword
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 17
32gb g2 var güncelleme almadım henüz
Arkadaşlar 32GB modelim var LG PC suite'de güncelleme kontrolü yapınca kitkat göründü ve indiriyorum şuan.
Arkadaşlar google camera uygulaması dağıtıma başladı. KitKat ile calisiyor. Ama turkiyeye sunulmayan bir uygulama yani google playde bulamazsınız. Buyrun size apk'si:
https://mega.co.nz/#!ZJkkXKwQ!Tr15fE5oHlsHFFCN0Hmmev7AKYB1kdLEOAJjcxKnrvA
Dh de okudum ben dun yukledim panoroma basarili
Telefona virus girdigini nasil anlariz![]()
şarj cihazından dolayı heralde bizm arkidede vardı bitane çakma şarj aleti şarja takınca telefonun dokunmatik gidiyoduhttp://www.youtube-gir.com/watch?v=t7J3U22c6hs
Böyle bir sorunla karşılaşan var mı :O benim telefona böyle bir şey olsa çıldırırım lütfen izleyin 1 dk 32 saniyelik bişi zaten sizin telefonunuza böyle bir şey oldu mu valla korktum şimdi lg g2'den
Arkadaşlar performansta gözle görülür bir artma var fakat ciddi sorunlarda var.Örneğin biri arayınca telefon çalmaya başlıyor ekran yaklaşık 3-4 saniye sonra geliyor anca o zaman açabiliyorum konuşmayı.Aynı zamanda kilit ekranındayken telefonun altındaki kısa yollardan direk açınca kilidi üst kısıma bir beyazlık geliyor sonra açılıyor program müşteri hizmetlerini aradım konuştum kitkatı tekrar kurdurup telefonu formatlattılar bana ama sorunlar düzelmedi yazılım bölümüne bilgi vericez yarın size dönüş yapıcaz dediler.
Lg g2 32 gb kullanıyorum teknosadan aldım bugun pc suit'den güncelleme yaptım
Bende gpro2 yüklü ve o sorunlar bende de var. Ayrıca kısayol penceresini aşağıya çektiğimde anten, wifi, batarya vs. simgeleri gözükmüyor. Mesela oyunlarda wifi ye bağlı olup olmadığımı kontrol etmek için konsolu indiriyorum ama hiçbir bilgi yok. Sadece ayar simgesi var.
daha öncede yazmıştım diğer ülkelere verilen 20B kitkatın aynısı+fm radyo yok, tüm kitkat sorunlarının aynısı bunda da var tabiki,lg türkiyenin geç vermesinin nedeni üstünde çalışması değil bizi sallamamasıYarın dönüceklerini söylediler bunca zaman geç verip hala hatalı bir kitkatın gelmesi tuhaf gerçekten
daha öncede yazmıştım diğer ülkelere verilen 20B kitkatın aynısı+fm radyo yok, tüm kitkat sorunlarının aynısı bunda da var tabiki,lg türkiyenin geç vermesinin nedeni üstünde çalışması değil bizi sallamamasıekstra bir şey beklemek ayıp olurdu lg türkiyeden.
Biri aradığında telefon çalmaya başlıyor bildirim ışığı yanıyor ama ekranda bişi gorunmuyor yaklaşık 4 saniye sonra ekran açılıp arayan görünüyor.
Yani bizim G2'ler böyle kalıcak LG Türkiye 4.4.3 verene kadar yıl geçer
Almanya ya da ingiltereye verselerde yüklesel hemen😋Bu sorunlar zaten 4.4.3 ile çözülecek. Google bunun farkinda