alig_6
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 27
Evet arkadaşlar, beklenen güncelleme geldi. Fakat internette araştırdığım kadarıyla bir çok insan bug'larla karşılaşmış. Buna ben de dahilim. Forumda da bununla ilgili bir konu göremedim, o yüzden yazıyorum.
Telefonu Rusya'dan almıştım. Güncelleme çıktığının ertesi günü bana geldi. PC Companion ile normal bir şekilde update ettim.
Şu anda benim karşılaştığım sorunlar:
- Telefonun sesleri bazen hoparlörden bazen de ahizeden geliyor.
- Kamera açılması ve ön-arka kamera geçişleri çok yavaş.
Diğer kullanıcıların karşılaştığı problemler:
- Telefonun aşırı ısınması.
- Şarjın yarım günde bitmesi.
- Yine yukarıda yazdığım problemler.
Bu sorunlarla karşılaştıktan sonra telefona 1 kez onarım yaptım. Düzelmedi. Bunun üzerine 4.4.2 Global FW'yi telefona flash'ladım. Bu yöntem bazılarında işe yaramış. Fakat ben de işe yaramadı.
Sony TR'yi arayanlara Chrome uygulamasının tüm güncellemelerini silin demişler. Bana çok mantıklı gelmedi ama bazılarında düzelme yaşanmış. Ama ben de yine de işe yaramadı.
Anlayacağınız Sony update'i aceleye getirmek için biraz çuvallamış durumda.
Ama böyle şeyler olabilir. Yazılım-donanım uyuşması her zaman olmuyor.
Umarım en kısa zamanda Fix Update çıkar da telefonlar düzelir.
Başka arkadaşlar çözüm bulmuşlarsa bize de yardımcı olsunlar. :helpsmilie::hammer:
Telefonu Rusya'dan almıştım. Güncelleme çıktığının ertesi günü bana geldi. PC Companion ile normal bir şekilde update ettim.
Şu anda benim karşılaştığım sorunlar:
- Telefonun sesleri bazen hoparlörden bazen de ahizeden geliyor.
- Kamera açılması ve ön-arka kamera geçişleri çok yavaş.
Diğer kullanıcıların karşılaştığı problemler:
- Telefonun aşırı ısınması.
- Şarjın yarım günde bitmesi.
- Yine yukarıda yazdığım problemler.
Bu sorunlarla karşılaştıktan sonra telefona 1 kez onarım yaptım. Düzelmedi. Bunun üzerine 4.4.2 Global FW'yi telefona flash'ladım. Bu yöntem bazılarında işe yaramış. Fakat ben de işe yaramadı.
Sony TR'yi arayanlara Chrome uygulamasının tüm güncellemelerini silin demişler. Bana çok mantıklı gelmedi ama bazılarında düzelme yaşanmış. Ama ben de yine de işe yaramadı.
Anlayacağınız Sony update'i aceleye getirmek için biraz çuvallamış durumda.
Ama böyle şeyler olabilir. Yazılım-donanım uyuşması her zaman olmuyor.
Umarım en kısa zamanda Fix Update çıkar da telefonlar düzelir.
Başka arkadaşlar çözüm bulmuşlarsa bize de yardımcı olsunlar. :helpsmilie::hammer: