Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hala kamera ve bagzı programlarda sıkıntı devam ediyor bende neden olabilir acaba 4.4.4 e geçtim arada mesela titreşim gidiyor programlar kitleniyor ve ben son güncellemeye geçmeden telefonu komple sıfırladım ama gene sorunlar devam ediyor
Hocam hiçbir sorun kalmadı demişsiniz, merak ettim benim konuma bir göz atabilir misiniz? Telefonda şu an 4.4.2 var ve 4.4.4 güncellemesini henüz yapmadık, yaptığımız zaman linkte bahsi geçen sorun gidiyor mu?
Kimse kendi telefonunu kötülemez 2650 tl fatura edildi bana. Gel gelelim telefon sürekli ısınma ve aptallaşıyor 3.5 resim çekiyorum kilitleniyor ısıdan pek stabil diil Rot mudur nedir onuda yapmadım pek fazla uygulamada yok 4.4 şu an
msj yazarken yazdıgım harflerı sonradan yazıyor ayrıca ısınma ve şarj sorununu bende yasıyorum .4,4,2 de benım de güncellme gelinceye kadar böyle bişey olmuyordu ama anlayamıyorum acaba virüs felaqn mı var yoksa bu yazılımla alakalımı
slm arkadaşlar bende sony xperia z1 aldım son güncelemeden sonra telefonla arıyorum ama karşı taraf beni hiç duymuyor ben onları duyuyorum. bu nasıl birşey bugün servise götüreceğim bakalım ne diyecekler.