Xperia Z1 KitKat sonrası sorunlar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alig_6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
androıd 4.2.2 ye nasıl gerı alabılırım bılgısı olan yardım edebılcek bırı ? bende de z var kıtkat tan sonra telefon perısan oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu guncelleme telefonun hızınızı da etkıledı mı pekı bende z var can cekısıyor guncelleme sonrası toparlar mı acaba ?

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende z1 almayı düşünüyüyorum 4.4.4 sonrası belirttiğiniz sorunlar düzeldimi

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
4.4.4 sonrası hiçbir sorun kalmadı dostum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hala kamera ve bagzı programlarda sıkıntı devam ediyor bende neden olabilir acaba 4.4.4 e geçtim arada mesela titreşim gidiyor programlar kitleniyor ve ben son güncellemeye geçmeden telefonu komple sıfırladım ama gene sorunlar devam ediyor

kadrisercanoguz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevap verebilecek olan yokmu arkadaşlar custom rom kuran varmı kuran varsa hangisi stabil ve root rehberi arıyorum ama 4.4.4 için bir türlü bulamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4.4.4 güncellemesinden sonra 2 gün rahat giden şarzım 1 günü zor çıkarıyor. Anlamadım.

ahertu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
4.4.4 sonrası hiçbir sorun kalmadı telefonumda. canavar gibi çalışıyor. antutu yaptım 34.650 puanı gördüm. böyle bir telefonu kötülemek yakışmaz bana

leonardo22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kimse kendi telefonunu kötülemez 2650 tl fatura edildi bana. Gel gelelim telefon sürekli ısınma ve aptallaşıyor 3.5 resim çekiyorum kilitleniyor ısıdan pek stabil diil Rot mudur nedir onuda yapmadım pek fazla uygulamada yok 4.4 şu an

S

SDN Okuru

SDN Okuru
msj yazarken yazdıgım harflerı sonradan yazıyor ayrıca ısınma ve şarj sorununu bende yasıyorum .4,4,2 de benım de güncellme gelinceye kadar böyle bişey olmuyordu ama anlayamıyorum acaba virüs felaqn mı var yoksa bu yazılımla alakalımı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar bende sony xperia z1 aldım son güncelemeden sonra telefonla arıyorum ama karşı taraf beni hiç duymuyor ben onları duyuyorum. bu nasıl birşey bugün servise götüreceğim bakalım ne diyecekler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm
arkadaşlar z1 en çok görüşme yaptığın kişi hangi numaraya basarsan en başa atıyor bunu engellemenin bir yolu varmıdır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler pc companion dan onar dedim internetten yeni yazılım indirmeye başladı galiba yeni yazılım çıkmış

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Xperia z1 kullanıyorum andıroid sürümüm 5.0.2 çokfazla sıklıkla konuşmaların karşı tarafa kesik kesik gidiyo andıroid sürümünden hattanmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arayüzü değiştirin mesela ben yandım shell kullanıyorum etkili bir çözüm olacak ısınma ve pil sorunu için