Flaş! YouTube kapatıldı! 27 Mart 2014

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Bu ses kaydını yayınlamak nasıl vatan hainliği ise o kayıttaki konuşmalar da en az o kadar vatan hainliğidir. Açık ve net.

Davidoğlu'nun Reyhanlı olayından sonraki yüzündeki gülücükleri unutmadık!

bunların 1 tane oy için yapamıyacakları şey yok.unutmadık zaten.kim bilir ülkesine füzeyle vurup savaş çıkarmak isteyenler.bombalı saldırılarıda kendilerinin planlamadıkları.

bıyık altından gülüyor.
davutoglu.jpg

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Güzelim ülkemizi ne hale getirdiler yazıklar olsun bu hale getirenlere ya ne gizliliğimiz kaldı ne devletliğimiz

onur_38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaşadığı ülkeye ihanet etmeyi seven ne kadar çok insan varmış.
Helal olsun sizlere. Twitter, youtube vs. gibi boş işleri ne kadar seven varmış.
Oldu olacak MİT in bütün konuşmalarını servis edin. Başbakanlık konuşmalarını servis. Her şeyimiz şeffaf olsun.
Bu olanlar Amerika da veya bir avrupa ülkesinde olsa orta da ne twitter kalır ne youtube kalır.
biraz mantıklı olun gerzek gerzek konuşmayı bırakın. Adamlar da ki zihniyet olmuş AKP gitsinde ülke yansa yıkılsa bitse de olur.
Milliyetçi adam böyle düşünmez. neredeyse türkiye battı deseler yıkıldı deseler kına yakacaklar.
Adama dikdatör diyorlar. bende buradan yazıyorum. madem dikdatör o zaman bir dikdatör ne yapması gerekiyorsa onu yapsın. bu mu dur mantık..
buradan ülkesinin Başbakanına Dikdatör diyebiliyorsan bu ülkede dikdatör yoktur demek.
Amerika da Obama için atılan bir twit için hapis cezasına çarptırıyorlar adamı.
Bunları biliyorsunuz ama işinize gelmiyor. Mantığınız bu adam gitsin ben vatansız kalsam ne olur Amerika mandası olsam ne olur. Sizin atanız İnönü Amerika mandası olmayı çok isterdi o yapamadı ama torunları bu himaye altına girmeye can atıyor.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Zeka seviyesi çok yüksek insan, reyhanlıyı unuttun mu ? Biz onuda unutmadık hangi partiden kimlerin adamları vardı biliyoruz. Ama zeka seviyeniz çok yüksek ya size tesadüf derler inanırsınız. Yıllarca mehmetçikler şehit edildi çıt çıkarmadınız, youtube kadar dertlenmediniz. Niğde de eylem yapan terörist sevap işledim diyince kendinizden geçtiniz değil mi ? Zeka seviyesi yüksek insan sende daha iyi bilirsin gerçi ama bu işin düzmece olduğu aşikar. Müslümanın terörizmle işi olmaz. Olanında müslümanlıkla işi olmaz. Ama sizin içinize din düşmanlığı öyle işlemişki yahudi üniforması ile gelip tokat atsalar sonra tekbir getirseler kahrolsun İslam diyeceksiniz. Çünki zihniyetiniz bozuk.

Birşeyler yazacaksan doğru düzgün şeyler yazda o kadar yazdığım yazılara değsin. Saçmalığın, ideolojinin dibine vuruyorsunuz. Yada bırakayım o yüksek seviyedeki zekan ile kendi kendine yaza dur. Böyük adam.

Ses kaydılarında olan o konuşmalar bu ülkeye Hainlikdir ve ordaki konuşmaları doğru bulan ve savunan asıl hainler onlardır yani siz her zaman dediğim bu ülke bir gram zehre umrunuzda değil sizin varınız yokunuz rte sizin ülke sevdanız yok sizin rte sevdanız var aslında o ses kayıtlar doğru ve yanlış olduğunu yazmak icin burda değilsin rte savunmak icin burdasınız aslında rte ne kadar yanlış yaptığını siz bizden daha iyi biliyorusnuz ama işinize gelmiyor onu eleştirmek reyhan saldırısını ortada sizin destek ve silah yardım yaptığınız teroristler o patlamayı gercekleştir cünkü suriye sınırlar suriyenin sınır boyunca olan bölgeler el kaide işid ve muhaliflerin elinde sen halen uyumaya devam et mehmetcikden şehit cıtı cıkmıyormuş rte yandaş medyası haber yapmıyor doğuyu pkk peşkes cektiniz tamamen pkk bırakıldı imralı daki caniye pazarlık yapan rte değilmi nasıl sattınız doğuyu pkk'ya onu bana söyleyin vatanın yarısını pkk satmışlar ondan ohhh ne güzel şehit haberleri gelmiyor siz kimi kandırıyorsunuz müslümanlığı ağzınıza sakız yapmışsınız her yerde dinle siyaseti aynı yere koyuyorsunuz sonra cıkıyor biz müslümanız siz yahudisiniz diyorsunuz asıl yahudilerin siz olduğunuzun farkında değilsiniz sürmüşsünüz önünüze dini kendinize kalkan olarak kullanıyorusunuz sıkıştığın zaman heyyy müslüman kardeşlerimiz müslüman deyinip gecenler MAKARALAR yaptığınıda gördük sizden.

Birşeyler yazıyorum senin zeka seviyene göre yazıyorum daha fazlasını yazarsam senin zeka seiyen kaldırmaz anlamakdan zoruluk cekersin sonra cıkar din din ben müslüman diye avalanıp durusun benim cok bilmiş arkadaşlım senin idda ediklerini ben sana burda görüntü ile kaynaklarıya bir bir cevap veririmde paylaşması burda yasak.

Vatan Hain kim!

1.ötekileştirme
2.%50 benim diğeri benim değil
3.Yol yordam üzerinde yolsuzluk
4.ihalelere fesat karıştırmak kendine rant sağlamak
5.teroristlerle iş bir liği yapmak buna imralı dahil
6.14 yaşındaki cocuğa terorist demek
7. al ananıda git burdan
8. parayla diğer partilerden aday alma
9.makarna kömür
10.ülkeye ihanet etmek kendi ülkesini kendi silahlıya vurmak savaşa sürüklemek
11. kendisine muhalif olan TV medya gazeteci iş adamı hapis koymak yüklü vergi ödetmek tehtit etmek vs
12.gemicikler edinmek
13.700 bin dolar saat takmak
14.hukuk kendi arka bahçesi yapmak
15.ATATÜRK ismini okullarda kaldırmak kendi anasının ismini koymak
16.antımızı kaldırmak
17.T.Ç kaldırmak

daha sayacak cok şey var asıl Vatan hain kimler belli.

ama siz bunları kabule etmezsini olurmu yol yaptı köprü yaptı makarba verdi kömür verdi elektirk faturamı yatırdı padişahım sen cok yaşa.

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Türkiyeyi kapatıver olsun bitsin...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Helal olsun sizlere. Twitter, youtube vs. gibi boş işleri ne kadar seven varmış.
Oldu olacak MİT in bütün konuşmalarını servis edin. Başbakanlık konuşmalarını servis. Her şeyimiz şeffaf olsun.
Bu olanlar Amerika da veya bir avrupa ülkesinde olsa orta da ne twitter kalır ne youtube kalır.
biraz mantıklı olun gerzek gerzek konuşmayı bırakın. Adamlar da ki zihniyet olmuş AKP gitsinde ülke yansa yıkılsa bitse de olur.
Milliyetçi adam böyle düşünmez. neredeyse türkiye battı deseler yıkıldı deseler kına yakacaklar.
Adama dikdatör diyorlar. bende buradan yazıyorum. madem dikdatör o zaman bir dikdatör ne yapması gerekiyorsa onu yapsın. bu mu dur mantık..
buradan ülkesinin Başbakanına Dikdatör diyebiliyorsan bu ülkede dikdatör yoktur demek.
Bunları biliyorsunuz ama işinize gelmiyor. Mantığınız bu adam gitsin ben vatansız kalsam ne olur Amerika mandası olsam ne olur. Sizin atanız İnönü Amerika mandası olmayı çok isterdi o yapamadı ama torunları bu himaye altına girmeye can atıyor.

Helal olsun.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] yemek yedinmi:mrgreen:

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3

Burada atladığın nokta twitterın, youtube un kapanmasından çok ne için kapandığı. Bunca zaman niye bunlar kapatılmaadı da kendi ses kayıtları ortaya çıkınca kapandı? Bu kayıtların ortaya çıkmasını öyle veya böyle asla doğru bulmuyorum. Ancak ortada böyle bir gerçek varkende bu hırsızlıkları yolsulukları savunanlara diyecek bir şey bulamıyorum. Sıra paralel devlet olarak adlandırılan bu dinlemeleri yapanlarada gelecek elbet. Bu olanlar amerikada avrupada olunca hemde bırak milyonlarca doları, 500 euro için başbakan istifa ediyor mahkemelerden aklanma talep ediyor. Bizim siyasilerimiz bu erdemi gösteriyor mu? AKP gitsinde ülke yansın değil akp gitmezse yanacak asıl ülke.Artık kendilerini kurtarmak için savaş çıkarmayı bile düşünür oldular. Bu kayıtların yayınlanması vatana ihanettir, kabul ediyorum. Ancak binlerce vatan evladının ölümüne sebep olacak bir savaş başlatmak vatana ihanet değilde nedir?!Bakın tekrar söylüyorum, bu dinlemeleri yapanda dinlenen kişilerde vatan hainidir! Suriyedeki karakolumuz sonuna kadar savunulmalıdır herhangi bir saldırıda. Fakat mit müsteşarının dışişleri bakanının dediği gibi kendimize bahane yaratmak için oraya saldırı düzenleyip vatan evlatlarını bile bile öldürmekten daha büyük bir vatan hainliği olabilir mi? oysaki biz yurtta barış dünyada barış sloganıyla övünen bir milletiz. Ayrıca ya söylenenleri çarpıtıyorsunuz yada ufak bir grubun söyledikleri vatandaşlarımızzın yarısına malediyorsunuz. Bu ülkeyi amerikan mandasından ingiliz mandasından kurtaran adamları da vatan hainliği ile suçlamak büyük bir terbiyesizlik. Yol yaparak ülke kurtarılmaz.

Ayrıca çıkan kayıtlarda pkk ya verilen tavizler bu kadar barizken hala başkalarını vatan hainliğiyle suçluyorsunuz. Doğuda bunca şehidi boşuna mı verdik biz? Öbür tarafta her şeyin hesabının sorulacağına inandığını söyleyenler bunun hesabını nasıl verecek? Nevruzda olanları hiç mi görmediniz duymadınız? Bundan daha büyük vatan hainliği olabilir mi?

Lütfen artık takım tutar gibi parti ve adam tutmaktan vaz geçin.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
asıl hain kendi iclerinde davutoğlu bu gün acıklamasında oda jammer var dışarda dinlenmesi ümkün değil demek sitiyor eee peki ozaman o oda 4 kişi var bunlardan biri bak bunlar hisetikleri an kendi iclerinde olduğunu sesiz sedasız örtbas etmeye calışacaklar.

burakbardakci34

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Youtube'n kapanması izlesene'ye ve diğer alternatiflere yarayacak mı acaba ?

-eXtreme-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Kardeşim sen anlamıyorsun ki,
İlk önce suriyenin uçağı vuruldu canlı yayın yapan ekibi izledin mi?

Sonrasında ne oldu mit müsteşarı, dış işleri bakanı, genel kurmay başkanı ne konuştu gerekirse suriyeye 4 adam gönderip 8 füze yollarız.

Bunun yayınlanmasını bende kınıyorum ancak hükümet ve yetkililer buna göz yumduğu için yayınlanmış olabilir. Farkı pencereden bakmayı deneyin birde.

Herşeyi dış mihraklar mı yapıyor?
Bu Vatana bu topraklara akp resmen ihanet ediyor herşey ortada chp, mhp'nin tapeleri çıktı o zaman ses yok kendilerine ait çıkınca ortalığı karıştırıyorlar.

Yahudi üstün cesaret madalyasını kim aldı ?

Ahmet davutoğlu çocugunu devlet bursuna bağlatıp özel okulda okutan insan fakir mi bu adam?

Ülkeyi soyup soğana çevirdiler üstüne ihanet içindeler siz uyuyun.

Nasılsa yol yaptı metro yaptı. Ya

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar uğraşmaya değmez bırakın o arkadaşlar diktatörlüğü cumhuriyet sansın elbet ucları onlarada değicek bakalım o zamanda aynı seyi düşüncekler eğer bu konuyu daha devam ettirirsek hep aynı yerde debelenip durcaz onlar bize hain demeye devam etsinler ama sunu bilinki eğer biz hainsek sizin iplerinizi elinde tutan canlıya hain demek bile az kalır siz onun için ölmeyi göze alırsınız ama onun bi tarafı sıkısırsa hemen gezmeye çıkar

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kardeşim sen anlamıyorsun ki,
İlk önce suriyenin uçağı vuruldu canlı yayın yapan ekibi izledin mi?

Sonrasında ne oldu mit müsteşarı, dış işleri bakanı, genel kurmay başkanı ne konuştu gerekirse suriyeye 4 adam gönderip 8 füze yollarız.

Bunun yayınlanmasını bende kınıyorum ancak hükümet ve yetkililer buna göz yumduğu için yayınlanmış olabilir. Farkı pencereden bakmayı deneyin birde.

Herşeyi dış mihraklar mı yapıyor?
Bu Vatana bu topraklara akp resmen ihanet ediyor herşey ortada chp, mhp'nin tapeleri çıktı o zaman ses yok kendilerine ait çıkınca ortalığı karıştırıyorlar.

Yahudi üstün cesaret madalyasını kim aldı ?

Ahmet davutoğlu çocugunu devlet bursuna bağlatıp özel okulda okutan insan fakir mi bu adam?

Ülkeyi soyup soğana çevirdiler üstüne ihanet içindeler siz uyuyun.

Nasılsa yol yaptı metro yaptı. Ya

Güzel cevap.

Hırsız hiç ben caldım dermi.

Hain ben Hain dermi siz Hainsiniz der

Hiç bir hırsızlık mahkemesinde bulundunuzmu suc üstü ve kamera görüntü kanıtları olan bir hırsız kendini mahkeme de savunurken şahit oldunuzmu ben oldum nerdeyse savciyı sucluyacaktı sen caldın diye.:)

Durmak Yok calmaya devam:) padişahım sen cok yaşa:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Youtube'n kapanması izlesene'ye ve diğer alternatiflere yarayacak mı acaba ?

sen boşver onları eve bir jenaratör alalım bir an önce yoksa elektriklerde kesilir yakında TV bakmayalım diye:)

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Şimdi bu kayıtları kaydedenler hain, paylaşanlar hain, dinleyenler ve bunları konuşanlar hainde, konuşanın hiç mi suçu yok.Nasıl bir göz kararmasıysa adamlar kendi askerini vurup savaş çıkarma peşindeler siz hala haini başka yerde arıyorsunuz.İbn-i Sina'nın bir sözü var.Kimse görmek istemeyen kadar kör olamaz.Ne güzel söylemiş.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şimdi bu kayıtları kaydedenler hain, paylaşanlar hain, dinleyenler ve bunları konuşanlar hainde, konuşanın hiç mi suçu yok.Nasıl bir göz kararmasıysa adamlar kendi askerini vurup savaş çıkarma peşindeler siz hala haini başka yerde arıyorsunuz.İbn-i Sina'nın bir sözü var.Kimse görmek istemeyen kadar kör olamaz.Ne güzel söylemiş.

Bana kendi askerimizi vururuz dediği yerin görüntüsünü ve saniyesini gösterir misin? Gözümden kaçmış sanırım. Tekrar izleyeyim.

-eXtreme-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel cevap.

Hırsız hiç ben caldım dermi.

Hain ben Hain dermi siz Hainsiniz der

Hiç bir hırsızlık mahkemesinde bulundunuzmu suc üstü ve kamera görüntü kanıtları olan bir hırsız kendini mahkeme de savunurken şahit oldunuzmu ben oldum nerdeyse savciyı sucluyacaktı sen caldın diye.:)

Durmak Yok calmaya devam:) padişahım sen cok yaşa:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sen boşver onları eve bir jenaratör alalım bir an önce yoksa elektriklerde kesilir yakında TV bakmayalım diye:)

Kardeşim alırızda benzinin litresi 5.19 &#8378; eve ocağa incir ağacı dikilcek sonra :)))

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Bana kendi askerimizi vururuz dediği yerin görüntüsünü ve saniyesini gösterir misin? Gözümden kaçmış sanırım. Tekrar izleyeyim.
2. video 3:57 Hakan Fidan:Hayır ben gerekçe üretirim gerekçe problem değil.Gerekirse oraya da(Süleyman Şah Türbesi) bir saldırı düzenleriz, oraya da, oraya da biz saldırtırız önden canım.Sen saldırı deyince askerlerimize karanfil atacaklarını düşünüyorsan bilemem.

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Lafı çarpıtma söylediğim şeyi göster bana.

Kardeşim adamlar savaş çıkarmaya çalışıyor hala askerimizi nerde vurucaklar göster bana diyorsun? Savaşın anlamı ne biliyor musun? binlerce masum insanın ölmesi demek savaş. Bu ülke için her zaman canımı vermeye hazırım ama rte için verilecek canımız yok.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
akp genclerin ellerinde tablet var arkadaşlar bize bedava veren yok tablet biz hain biz kıran dökeniz bizim elimizde bilgisayar tablet yokki görüntüleri izliyelim hem benim genclerim taş etmıyor kırmıyor teknolojiyle uğraşıyor diyor rte bir de gel görki kendi genclerin dünyada haberi yok ne birşey izleye biliyorlar nede okuya biliyorlar ancak paralı asker gibi salayıp duyorlar:)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Haber izlemiyormusun kardeşim sen
Böyle boş cevapları umursamıyorum bilesiniz.
2. video 3:57 Hakan Fidan:Hayır ben gerekçe üretirim gerekçe problem değil.Gerekirse oraya da(Süleyman Şah Türbesi) bir saldırı düzenleriz, oraya da, oraya da biz saldırtırız önden canım.

Ben sana kendin parantez aç da demedim.
Ben sana "gerekirse kendi askerimizi vururuz" kısmı nerede geçiyor onu soruyorum. Mümkünse capsli paylaşırsan sevinirim. Şuan mobildeyim. Videoları açamıyorum.

Bu adamlar savaşı canları sıkıldığı için çıkarmayacaklar. Tekrar söylüyorum, olayları çarpıtanlara, boş konuşanlara cevap vermiyorum.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Türk topçusu karşılık verdi.

>>>Haberin Devamı<<<

Zamanlama manidar ses kaydından sonra birileri istiyorki Türkiye Suriye girsin bunların kim olduğu apacık ortada muhalif ve el kaide.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
youtube facebook twittera erşimi engelleyerek olmaz bu iş kimse git bul cezasını ver görende ses kaydını youtube aldı zannedecek adam youtube olmasa kendine bi site açıp ordan yayacak

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Hızımı alamadım AKP'yi öven vatanperverlere söylenecek daha çok sözüm var:
Din iman edebiyatı yapıyorsunuz ama Kur'an ile dalga geçilince susuyorsunuz.
Dürüstlük edebiyatı yapıyorsunuz ama evlerden para çıkınca susuyorsunuz.
Vatan edebiyatı yapıyorsunuz ama bayrak önünde saygısızlık yapılınca susuyorsunuz.
Bölünmezlik edebiyatı yapıyorsunuz ama pkk ya verilen tavizler konusunda susuyorsunuz.
PKK siyaset aracılığıyla özerkliğini ilan ediyor susuyorsunuz.
Özgürlük,demokrasi edebiyatı yapıyorsunuz ama sosyal medya engellenince yasağı delip "iyi olmuş" yazıyorsunuz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Atatürk'ü ancak ağzından kaçırırsa diyen, bu ülkenin kurucularına ve arkadaşlarına hakaret eden, vatan haini belleyen bir başbakanınız var ne diyeyim size:hammer:

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=395622]-eXtreme-[/MENTION] [MENTION=56206]fthtsdmr[/MENTION] şu boş boş konuşan ve paralı askere cevap vermeyin her verdiğinizde kendini akılı sanıyor:)