teokan
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 5
adaleti iktidarrmi getirsin adalet sarayina. ozaman hakimlere gerek yok
Gerçeği söylemek iftira ve yalan sayılmaz öyle değil mi sevgili REDFOKS ?Ayrıca hakaret olarak gördüysen,silme yetkini kullanabilirsin,kullanamamışsın,demek ki değilmiş.
Ama ben senin o "ezik" dediğin mesajının silineceğini düşünüyorum,forum hepten ölmemişse tabii
Tartışmak anlamsız,ben kimseye bir şey kanıtlamaya çalışmıyorum.Sana mesajım ulaştı ya ,o bana yeter![]()
anlatamıyorumki
Bu hümeti tehdit olarak görebilirsinki bu bile başlı başına göreceli bir kavram kaldıki kesinlikle haklı olsan bile bunu yapanlar iyi niyetli değil kendinizi denize düştük yılanada sarılırız diye avutmayın benim söylediğim bu
İstiyorum ki bu hükümette kötü bunu işleri yapanlarda kötü diyebilin bunu söyleyebilinki derdinizin siyasi kaygılarınız değil memleket kaygınız olduğunu anlayalım
Davutoğlu bu açık bir savaş ilanıdır demiş mi yani habere göre?SON DAKİKA Davutoğlu: Dinleyenlerin Suriye ve El-Kaide..
Dışişleri Bakanı Davutoğlu, güvenlik toplantısını illegal dinleyenlerin Suriye rejimi ve El-Kaide ile işbirliği içinde olduğunun aşikar olduğunu belirtti.
Haberin devamı <<
@by10ur cevabı buradan vereyim
Nerede yargı mı ? Cidden gündemden haberi olmayanlarla konuşuyormuş gibi hissediyorum kendimi.Afalladım şu anda.
Siz değil misiniz, herhangi birisi tutuklandığında "aha işte işine gelmeyeni tutuklattırdı" diyen ?
Siz değil misiniz, yargının işlemesini engelleyen ve belirli komutların altına girmiş sözde "yargı bekçileri"nin ihanet ettiği kesinleşene kadar en azından yargıyı engellememeleri adına başka bölgelere gönderilince "bak işte gerçeği söyleyenleri uzaklaştırıp adaleti engelliyor" diyen ?
Siz değil misiniz, sırf karşıt görüşte olduğunuz için yargıyı düzene sokmak isteyenin işini baltalamak isteyen ?
Siz değil misiniz,bugünün gündeminde kalıp birkaç sene önceki olaylarla şimdikileri aynı anda düşünüp bir sonuca varamayan ?
Örnek vereyim.11 senedir canavarla gelmişsin,farkına varmamışsın veya farkına varmak işine gelmemiş demişsin.
Siz ülkeyi köy zannediyorsunuz galiba,yöneticiyi de köy ağasıYardımcı olayım düşünce geliştirmeye.O canavarı sen tek bir hamlede yok edemezsin.
Şöyle düşün.Satrançta kazanmak ilk hamleyle mümkün olmaz,rakibinin anlayamayacağı şekilde "düşmanına" tuzaklar kurarsın,planları düzene koyarsın,ardından mat hamlesi gelir.
Sosyal medyaya bakarsanız,her zaman iyiydi durum sonra tek bir darbeyle bozuldu öyle değil mi ? Ama gerçek bundan çok uzak.Sen bu ülkede deyim yerindeyse "yerleşik" bir toplumu "tek hamlede" mahvettiler dersen gülerler adama.
Kolay mı o kadar![]()
Kendin düşün,böyle bir örgütü sen tek hamlede yıkabilir misin ? Ama bazı insanlar kör işte maalesef...
Hamleleri farketmez,ondan sonra da yok efendim şimdiye kadar iyiydi de şimdi niye kötü oldu..İnsanlar açık açık hamleleri görmek istiyor.Bak sana öneri,10 senenin tüm önemli gelişmelerini sırayla oku,sonunu(yani şimdiyi)
bildiğin için göreceksindir durumu.
Demek ki neymiş,medyaya kanıp da gerçek zannetmeyecekmişiz her gördüğümüzü.Burası ülke,dingonun ahırı değil.Her ülkenin yaptıkları medyaya sızsaydı,Dünyada ülke kavramı kalmazdı.
Haa zurna niye bu dönemde zırt dedi oraya gelelim.İlk önce seçim arifesi,ikinci olarak pensilvanyaya tokat basılınca kendilerinin foyası meydana çıkacak diye korkmaya başladı diğer çevreler de.Çareyi de birleşmekte gördüler.Hayret,herkes birden tek bir kuruma saldırıyor.Ama bunlar o kurum gibi satranç oynamakta üstat değiller..
Kendilerini çok çabuk belli ettiler,10 yıl sonra değilYani hamleleri oynamadan mat etmeye çalışıyorlar.Bu ülke de aynı pensilvanyaya olduğu gibi şamarı basacaktır,hiç şüpheniz olmasın
Son olarak da ikiyüzlülük falan diyenler olacaktır.Tekrar söylüyorum,satranç fikirlerini rakiplere söyleyerek kazanılmaz.Burada ülke yönetiliyor ülke,köy kasaba değil![]()
Davutoğlu bu açık bir savaş ilanıdır demiş mi yani habere göre?
Böyle dediyse, videodaki konuşmada geçen bahane bulunmuş olmuyor mu?
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Bakanlık Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Gülerin yaptıkları görüşmesine onlardan başka kim girebilir oraya veya madem gizli bir görüşme yapacaklar toplanacak yerde önceden her ihtimala karşı yani dinlenme karşı tetbir alınmamış cok ilgin değilmi ya kendilerin icinde biri ise.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bahane nezaman olmadıki herzaman yaptıkları iş.
Youtube en sevdigim ve en sık kullandigim bi site.Tümden erisime engellenmesini kesinlikle tasvip etmiyorum.Ancak burada söz konusu ülkemizin ulusal güvenligi.Devlet erkanlarinin en gizli en kritik en önemli gorusmelerini kayit edip bunu kuresel bir ortama butun Dunyanin önune servis etmek düpedüz VATAN HAİNLIGIDIR !!! Bu affedilemez, kabul edilemez, görmezden gelinemez !!! Burada vatanimizin ulusal guvenligi söz konusu siz hala gelmis Facebookuda kapat diyorsunuz.Ayiptir ya.Vataninizi milletinizi bu kadar mi sevmiyorsunuz, KENDINIZE BU KADAR MI DÜŞMANSINIZ !?
Gelelim işin teknik kısmina.Youtube'un Turkiyede erisime engellenmesi aslinda cok yetersiz, eksik ve gereksiz bir eylem.Çunku Turk vatandasinin bu kayitlari dinlemesi bir guvenlik zaafiyeti olusturmaz.Asil onemli olan bu kayitlari yabanci devletler, milletler ve gizli düşmanlarimiz dinlememeli.Buna engel olmakta ne yazik ki imkansiz.Zaten bu kayitlar bizim onumuze simdi geliyorsa sanmayin ki ilk bizim haberimiz oldu.Gizli dusmanlarimiz bu kayitlari coktan gerekli birimlere ve Turk dusmanlarina servis etmistir bile.Burada devleti aldigi onlem en az zararla cikma önlemidir.Herkes bunun farkinda ve bilincinde olsun.
Burnuma pis kokular geliyor aslında ses kaydı yayınlandığından beri söylemek istedim burda ama bu ses kaydı bence o toplantıdan biri cekti ve yayınladı H.F bakın bir kaç gün icinde istifa ettireceker bence.
O iddia da gerçekse artık şaşırıyorum cidden ne diyeceğimi bilemiyorum, filmlerde olmaz bunlar ya nasıl bir yönetim anlayışı nasıl bir şey bu Ülke'nin en tepesindeki adamlara güvenemeyeceksek kimin düşman kimin dost olduğu belli değil artık kim vatanı seviyor kim ihanet ediyor şaka gibi. Şu sözü de gerçekten doğru: "istihbaratınızın içinde her çeşit adamlar casusluk oyunu oynarken milli irade ancak astığınız posterlerden ibaret kalır."
Bak not al bir yere sonra gel bu mesajı oku İran ve H.F![]()
Lüffen akp arkadaşlara soruyorum bana cevap versinler günlerdir burda vır vır konuşan arkadaşlar soruma cevap istiyorum.
Nicin Suriye'ile savaşa giriyoruz?
Bak not al bir yere sonra gel bu mesajı oku İran ve H.F![]()
Çanakkale sehitliğine bakabilirsin.
Ayrıca Türkler her zaman mazlumun yanında olmuştur, zalimin değil.
Nerde nerde olmuşlar ozaman Uygur türklerin ve afrika kıtasında katledilen müslümanların yanında neden olmamıştır bu hükümet Canakkale bilmiyorsun anlaşıldı neden o şehitlik orada hatırlatım sana orda Vatanımıza Ülkemizi ele gecirmek isteyenler icin savaşıldı orada vatanı korumak icin şehit oldular oraya Suriye bize şuan birşey varmı vatanımızın bütünlüğü icin bir tehtit varmı saldırı varmı suriyede devlet olarak bize bir saldırı yok akp desteklediği teror örgütlerin oyunlarıyla bizi suriye savaşa sokmak istiyorlar at Türkiye Tarafına bir top mermesi kim yaptı esed askerleri esed askerleri o bölgeden cekilmiş durumda orada olsalar o teroristler zaten orda olmaz adamlar oraları kaybetmiş cekilmiş o bölgelerde karşıdan gelen saldırılar tamamen akp detseklediği teror örgütlerinden geliyor uyun uyan halen uyjudasınız.
Siz karşınızda boş boş oturmuş ekrandan yaz okuyan insanlar mı var zannediyorsunuz ? esed in biz soy ağacını biliyoruz. Esedin ne halt olduğunu bilmesek bize burda iş yutturacaksınız. Aç internette izle biraz esed askerlerinin nasıl insanlara işkence yaptığını, yere yatırıp kafasını kesiyorlar sivillerin alenen ve apaçık gayet net izleniyor. Suriye ile savaşa girecek olan çoktan girerdi merak etmeyin, youtube vs kapatmakla uğraşmazdı.
Tekrar söylüyorum benim atalarım her zaman hakkın yanında zalimin karşısında olmuştur. Sanada hak veriyorum herkes kendi meşrebinden dem vurur.
:mrgreen:
![]()