LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
IPS+ ekran var. dalgalanma söz konusu değil. oldukça güçlü bastırdığım halde dalgalanma yok. klavyenin animasyonu falan olmasın o? :) ya da düşük parlaklıkta ışık dalgalanması yaşıyorsunuzdur?
z2 connect duvar kağıdı yaptım onda da acayip belli oluyo bastırınca,başka bir forumda da videosu vardı,bulabilirsem koyacağım.Bana servis yolu gözüküyo desenize:D ayrıca senin şu g2 yi satmayı düşünürsen haber verirsen sevinirim,maşallah milletin yaşadığı herhangi bir sorunu hiç yaşamıyorsun:D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
IPS+ ekran var. dalgalanma söz konusu değil. oldukça güçlü bastırdığım halde dalgalanma yok. klavyenin animasyonu falan olmasın o? :) ya da düşük parlaklıkta ışık dalgalanması yaşıyorsunuzdur?

yok abi lcd ekranlarda olan bir sorun, çok yumuşak oluyo ekranlar ve basınca da lcd ye dokunuyo buyzden de dalgalanmaya benzer bir şey çıkıyo, yani lcd olmasının sorunlarıi tum lcdlerde oluyo denedim, ama amoled de olmuyo , ne kadar bastırırsan bastır, yani animasyon değil :D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
yok abi lcd ekranlarda olan bir sorun, çok yumuşak oluyo ekranlar ve basınca da lcd ye dokunuyo buyzden de dalgalanmaya benzer bir şey çıkıyo, yani lcd olmasının sorunlarıi tum lcdlerde oluyo denedim, ama amoled de olmuyo , ne kadar bastırırsan bastır, yani animasyon değil :D
Cevabın için teşekkür ederim arkadaşım:)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
En iyisi slim armor bide ekran jelatini. slim armor biraz kalınlaştırıyor telefonu ama darbelere karşı diğer kılıflardan daha iyi bir korumaya sahip :)
biz fakiriz o kadar paraya 4 tane kılıf alırız :D en azından ben fakırım :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cevabın için teşekkür ederim arkadaşım:)
Önemli değil kardeşim ne demek :) kullanıcıları bilgilendirmek bizim işimiz :) dimi [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abi :))

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
sanırım lcd ekran kaynaklı bir durum,zaten çokta belli olmuyo ben biraz sert dokunuyorum ondan da belli oluyo demekki [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abi zaten ips+ lcd ekranın bir türü diye biliyorum ben.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
z2 connect duvar kağıdı yaptım onda da acayip belli oluyo bastırınca,başka bir forumda da videosu vardı,bulabilirsem koyacağım.Bana servis yolu gözüküyo desenize:D ayrıca senin şu g2 yi satmayı düşünürsen haber verirsen sevinirim,maşallah milletin yaşadığı herhangi bir sorunu hiç yaşamıyorsun:D

O değil de oluyormuş bende de ama senin dediğin gibi mi tam bilmiyorum.
nasıl farkettim onu da söyleyeyim. normalde hiç farkedilmiyor. 4 aydır kullanıyorum hiç gözüme çarpmadı yani. ne beyaz ekranda ne de siyah ekranda az önce özellikle bastırdım yine farkedemedim. telefonu siyah mouse pad'in üstüne koyup flaşla foto çektim. grimsi bir foto ortaya çıktı. ekranın ortasına bastırınca da yanlardan ortaya doğru geniş çaplı bir dalgalanmalar oldu ama baya bastırmak gerek yani. bu dalgalanma da renk ya da mürekkep dalgalanması değil. değişik bir dalgalanma. sanki içinde şeffaf bir sıvı varmış da o dalgalanıyormuş gibi. normal dokunuşlarda bu olmuyor tabi. ekrana bastırmayın. sadece dokunun. çok hassas bir dokunmatiği var zaten. :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İşte test ettiğim o fotoğraf. :D ancak sonra paronayak olmayın haa. Bunda korkulacak bir şey yok. Bu bir sorun değil.
5emedava.jpg

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
nasıl farkettim onu da söyleyeyim. normalde hiç farkedilmiyor. 4 aydır kullanıyorum hiç gözüme çarpmadı yani. ne beyaz ekranda ne de siyah ekranda az önce özellikle bastırdım yine farkedemedim. telefonu siyah mouse pad'in üstüne koyup flaşla foto çektim. grimsi bir foto ortaya çıktı. ekranın ortasına bastırınca da yanlardan ortaya doğru geniş çaplı bir dalgalanmalar oldu ama baya bastırmak gerek yani. bu dalgalanma da renk ya da mürekkep dalgalanması değil. değişik bir dalgalanma. sanki içinde şeffaf bir sıvı varmış da o dalgalanıyormuş gibi. normal dokunuşlarda bu olmuyor tabi. ekrana bastırmayın. sadece dokunun. çok hassas bir dokunmatiği var zaten. :D
Klubün sorun çıkaran çocuğu gibiyim valla,aynen senin bahsettiğin gibi dalgalanma oluyor abi:)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
1 defa benimde başıma geldi. Sebebi mıknatıs tan kaynaklı. Maşallah şimdilik sorun yok.
:D aynen :D ama güçlü nötr bi metal koyunca katlayınca çalıştırmıyo :D denenmiştir (By OxyGEN :D )

bende ondan bahsediyorum :D zaten çok karanlık duvar kagıdı kullanmazsanız yada status barı aşşagı aşağı ındırdıgınızde bastırmazsanız anlayamazsınız :D

evet zaten bir türü zaten :D s3 den bu telefona geçince ilk zamanlar benim çok battı gözüme ama snradan alışıyo insan hafif, insancıl dokunuşlar yapmaya :D (kimse alınmasın :) )

İşte test ettiğim o fotoğraf. :D ancak sonra paronayak olmayın haa. Bunda korkulacak bir şey yok. Bu bir sorun değil.
5emedava.jpg
zaten çok belli olmaz :D açık renkler kullanın :D

Cakma oldugu icin miknatis ayari fazla arkadan kapatinca telefon miknatisi algiliyor bence bu durum telefona zararli zira miknatis elektronik aletlere zarar verir ?
zarar verse orjinal kaplarına koymazlardı, bu sensörler özel olarak tasarlanmış ve hiçbir elektronik aksanına zarar vermez, yani bunu de denedim daha önceleri, ayrıca hoparlörün içindeki mıknatıstan korkmuyosunda kılıftakıden mı korkuyosun ;)

e adam profesör :D niye sorun yaşasın ki (maşallah :)) )

Klubün sorun çıkaran çocuğu gibiyim valla,aynen senin bahsettiğin gibi dalgalanma oluyor abi:)
sorun değil ki o :D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Aynen sorun değilmiş içim rahatladı,ekran degisimi zor is,telefonu ameliyat ediyolar resmen.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Aynen sorun değilmiş içim rahatladı,ekran degisimi zor is,telefonu ameliyat ediyolar resmen.
çok zor değil aslında, sadece tekrar toplaması zor :D

[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] abi Doçent olmuşum :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Eyw :-) vermemmi bni nasilda merak edion baksana :P
aynen :))

biz fakiriz o kadar paraya 4 tane kılıf alırız :D en azından ben fakırım :D

O kadar da pahalı değil ya :D telefon 1600 ise 60 liraya o kılıf alınabilir :D benim şahsi görüşüm :)
bn 1500 e aldım ama orjinal 100 tl kılıf alamam :D 25 tl çakmasını alırım snra onu kullanırım :D bu da benm şahsi görüşüm :D

PromeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler ya bu ledi kontrol etme programı yokmu light flow felan denedimde abi tamam güzel programda mesaj geliyo yanıyo isik acıyorum okuyup kapatıyom sonra kapattığımda tekrar yanıyo ama yanmaması gerek ayarsızlık var ben sarjın bittiğini gösteren kırmızı ledin yanmasını istiyorumda yokmu

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
var aslında ama sen light flow dan ayarları yanlış yaptın sanırım

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
var aslında ama sen light flow dan ayarları yanlış yaptın sanırım
yoo normal yapıyorum ama bak acıyorum mesajı sonra geliyo bakıyorum yanıtlıyorum kapatıyorum mesajı sonra tusları kitliyom ama yok genede yanıp sönüyo

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
yoo normal yapıyorum ama bak acıyorum mesajı sonra geliyo bakıyorum yanıtlıyorum kapatıyorum mesajı sonra tusları kitliyom ama yok genede yanıp sönüyo
bilmiyorum orasını ama rootla yapılabildiğini biliyorum bi tek

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
2 gun yoktuk ne muhabbet etmissiniz. Az susun ya :)