A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Pcdende kullaniliyor diye biliyorum. Herhangi bir yuklemede internet paketinden kullanir. Size tavsiyem wifi kullanarak depolama yapmaniz.
Ben senin bilgilerini sakliyorum.sendende ucret alirm dermi 😀
Tamam wifim evde hep acik olur ama disarda pakete geciyorumya.yermi ordan.yani depoda olcakya surekliPcdende kullaniliyor diye biliyorum. Herhangi bir yuklemede internet paketinden kullanir. Size tavsiyem wifi kullanarak depolama yapmaniz.
Tamam wifim evde hep acik olur ama disarda pakete geciyorumya.yermi ordan.yani depoda olcakya surekli
Yok demez :d cok cok onemli seyleri yuklemeyin sadece.
Hmmm tamam anladim.yok cok önemli bisi olmaz zaten.yada hic bulasmayayim 😝
Yok depolamayi wifi ile ayarlayin. Depolamayi otomatik yapmayin. Internet paketiniz daha cabuk biter. Ben haftalik depolama yapiyorum wifi ile
Ben kullaniyorum. Surekli fotograf cektigim icin dropbox cok iyi oluyor telefon hafizasini fazla kullanmamis oluyorum
Bende foto ve muzik depolamak icin dusundum ama bilemedim
Hmmm anladm.benim beceremeyecegm bir islem.hic bulasmayaym cok tesekkur ederim
wifi olarak da ayarlayabiliyosun yani sadece wifi olarak, seçenek bolPcdende kullaniliyor diye biliyorum. Herhangi bir yuklemede internet paketinden kullanir. Size tavsiyem wifi kullanarak depolama yapmaniz.
Tesekkurler.birde ben mailimi ekleyemiyorum.onun kolayi nedir
sadece wifi veya wifi+mobil ağ gibi seçenek mevcut, yanı sadece wifi yaparsn internetini yemezTamam wifim evde hep acik olur ama disarda pakete geciyorumya.yermi ordan.yani depoda olcakya surekli
Hep bunu diyor dogru bilgileri girdigim halde
Sifreyi girerken buyuk kucuk harfe dikkat edin. Klavyeler ilk harfi otomatik buyuk harf yapiyor. Tabii harf kullaniyorsaniz. Baska bir cozum aklima gelmedi suan
7tane sayi sonu harf.sanirm onu algilamiyoooor.hemen deneyim
Baska cozum yolu bulursak tekrar soyleriz
Yok olmuyor dogru yazsamda.ama choromdan girdigimde kabul ediyor
Neyse bu günlük de bu kadar yeter bana iyi geceler herkese