Bloother
Rektör
arkadaslar net paketi sorum olacaktı size 2 gb paket yetmedi. Hesaplı ve kullandıgıniz paketler hangileri
Aveada 4gblık profesyonel 600 tarifesi var. 39lira. Her yöne 600dk ve 4GB internet. Sms yoktu sanırım.
arkadaslar net paketi sorum olacaktı size 2 gb paket yetmedi. Hesaplı ve kullandıgıniz paketler hangileri
varsayılan olarak kendi uygulamasını seçip öle deneyebilirmisin ?Özellikle ekranı kapatıp msj atyorum ama yok
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hangouts üzerinden alıyorum
Aveada 4gblık profesyonel 600 tarifesi var. 39lira. Her yöne 600dk ve 4GB internet. Sms yoktu sanırım.
Whatsapp bildirim ayarlarını da kontrol edin ve farklı bir renk seçip deneyin.Özellikle ekranı kapatıp msj atyorum ama yok
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hangouts üzerinden alıyorum
Benim yeni nesil 500 ama ben geçtiğim gün alımlar kapandıydı. 2 yıl olacak 2 ay sonra.Siz hangi tarifeyi kullanıyorsunuz
Whatsapp bildirim ayarlarını da kontrol edin ve farklı bir renk seçip deneyin.
Benim yeni nesil 500 ama ben geçtiğim gün alımlar kapandıydı. 2 yıl olacak 2 ay sonra.
Her yöne 500 dk,2000 sms,sinirsiz net (2 gb akk) bu mu tarifen?
Evet aynen odur![]()
varsayılan olarak kendi uygulamasını seçip öle deneyebilirmisin ?
Evet aynen odur![]()
aynı tarifeyi bende kullanıyorum, ne kadar ödüyosun aylık? :d
[MENTION=392450]mamiko[/MENTION]
Whatsapp ledi bende de çalışmıyor dostum. Telegram kullanıyorum, onun ledleri çalışıyor ama whatsapp çalışmıyor. Whatsapp kullanmadığım için farkında değildim. Telegram çalışınca o da çalışıyordur diye düşündüm ama çalışmıyormuş. Sanırım sorun uygulamalarda.
Biz kurmak için biraz acele ettik. Daha sistem ve market rayına oturmadan kurduk sanırım 1 ay daha bu tarz sıkıntılar çekeceğiz gibi.![]()
O nasıl oluyor yaa? Haksızlık bu. Yarın müşteri hizmetlerini arıyorum hemen.İlk sene 17-18 TL ödedim, şimdi 25 ödüyorum.![]()
Yani 4.2.2'ye geri dönülmüyor mu?Her sıkıntının bi çözümü var döndürürüz eski roma olur biterbugün ne oldu biliyomusun ben türkiyo 10c romu indirdim telefona kurdum ve download modda ki kutu varya telefonun üstündeki orda kırmızı renkte ROOTED yazdı neyse sonra romu yükledi açıldı lg logosunda kaldı tekrar başa sardı en az 15 kere açıldı kapandı sonra dedim aha buda gitti
sonra zar zor kapattm tekrar download moda soktum 4.4.2 yi tekrar kurdum bu sefer o kutuda UNROOTED yazdı sorunsuz açıldı.
![]()
O nasıl oluyor yaa? Haksızlık bu. Yarın müşteri hizmetlerini arıyorum hemen.
Yani 4.2.2'ye geri dönülmüyor mu?
O nasıl oluyor yaa? Haksızlık bu. Yarın müşteri hizmetlerini arıyorum hemen.
Yani 4.2.2'ye geri dönülmüyor mu?
arkadaşlar dolphin tarayıcının sol alttaki simgesini nasıl kaldırabiliriz?
bir yerde görmüştüm sanki ama kurcaladım bulamadımAh o lanet şey. Bir bulsam ben de kaldırcam.![]()
arkadaşlar dolphin tarayıcının sol alttaki simgesini nasıl kaldırabiliriz?
sanki bir sitede kaldırıldığına dair bir şey görmüştüm.ama bulamadım sayfayı.Bir Kaldırma Seçeneği Varmıki Ben Çok Sık Kullanıyorum O Yüzden Hiç Denemedim Bi Bakayım Ama .!
Ayrıca Hazır Konusu Açılmışken Parolaları Kaydettirebilen Varmı ?
TR Kitkat yayınlansın ben de bir deneyeceğim 4.2.2'ye dönmeyi.Valla bende anlayamadım bildiğin ROOTED yazdı rootlu gördü teli ve romu kuramadı yani yanlış indi diycem öyle bişey olamaz telefondan indirdim çünkü durum vahim gerçekten
Bir Kaldırma Seçeneği Varmıki Ben Çok Sık Kullanıyorum O Yüzden Hiç Denemedim Bi Bakayım Ama .!
Ayrıca Hazır Konusu Açılmışken Parolaları Kaydettirebilen Varmı ?
bu arada telefonu bugün açtım kutudaki sarjı yüzde 80 di.Kurcaladım tabi biraz şu an yüzde 15 e indi sarj takıcam.12.30 saat kullanmışım.Ekran süresi 4 saat.Aralıklarla hafif kesik düşüşler var grafikte sizce nasıl değerler ? Düzelir mi zamanla
Eyvallah.Buldum Bile
Ayarlar / Hareket Ayarları / Giriş Konumu Değiştir [Gizle] yi Seçmelisin
Arkadaş ne g2ymiş gece gece gidin uyuyun yahu![]()