LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=392450]mamiko[/MENTION]
Whatsapp ledi bende de çalışmıyor dostum. Telegram kullanıyorum, onun ledleri çalışıyor ama whatsapp çalışmıyor. Whatsapp kullanmadığım için farkında değildim. Telegram çalışınca o da çalışıyordur diye düşündüm ama çalışmıyormuş. Sanırım sorun uygulamalarda.

Biz kurmak için biraz acele ettik. Daha sistem ve market rayına oturmadan kurduk sanırım 1 ay daha bu tarz sıkıntılar çekeceğiz gibi. :)

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=392450]mamiko[/MENTION]
Whatsapp ledi bende de çalışmıyor dostum. Telegram kullanıyorum, onun ledleri çalışıyor ama whatsapp çalışmıyor. Whatsapp kullanmadığım için farkında değildim. Telegram çalışınca o da çalışıyordur diye düşündüm ama çalışmıyormuş. Sanırım sorun uygulamalarda.

Biz kurmak için biraz acele ettik. Daha sistem ve market rayına oturmadan kurduk sanırım 1 ay daha bu tarz sıkıntılar çekeceğiz gibi. :)

Her sıkıntının bi çözümü var döndürürüz eski roma olur biter :) bugün ne oldu biliyomusun ben türkiyo 10c romu indirdim telefona kurdum ve download modda ki kutu varya telefonun üstündeki orda kırmızı renkte ROOTED yazdı neyse sonra romu yükledi açıldı lg logosunda kaldı tekrar başa sardı en az 15 kere açıldı kapandı sonra dedim aha buda gitti :D sonra zar zor kapattm tekrar download moda soktum 4.4.2 yi tekrar kurdum bu sefer o kutuda UNROOTED yazdı sorunsuz açıldı.:)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İlk sene 17-18 TL ödedim, şimdi 25 ödüyorum. :D
O nasıl oluyor yaa? Haksızlık bu. Yarın müşteri hizmetlerini arıyorum hemen. :D
Her sıkıntının bi çözümü var döndürürüz eski roma olur biter :) bugün ne oldu biliyomusun ben türkiyo 10c romu indirdim telefona kurdum ve download modda ki kutu varya telefonun üstündeki orda kırmızı renkte ROOTED yazdı neyse sonra romu yükledi açıldı lg logosunda kaldı tekrar başa sardı en az 15 kere açıldı kapandı sonra dedim aha buda gitti :D sonra zar zor kapattm tekrar download moda soktum 4.4.2 yi tekrar kurdum bu sefer o kutuda UNROOTED yazdı sorunsuz açıldı.:)
Yani 4.2.2'ye geri dönülmüyor mu?

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O nasıl oluyor yaa? Haksızlık bu. Yarın müşteri hizmetlerini arıyorum hemen. :D

Yani 4.2.2'ye geri dönülmüyor mu?

Valla bende anlayamadım bildiğin ROOTED yazdı rootlu gördü teli ve romu kuramadı yani yanlış indi diycem öyle bişey olamaz telefondan indirdim çünkü durum vahim gerçekten

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar dolphin tarayıcının sol alttaki simgesini nasıl kaldırabiliriz?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
arkadaşlar dolphin tarayıcının sol alttaki simgesini nasıl kaldırabiliriz?

Bir Kaldırma Seçeneği Varmıki Ben Çok Sık Kullanıyorum O Yüzden Hiç Denemedim Bi Bakayım Ama .!

Ayrıca Hazır Konusu Açılmışken Parolaları Kaydettirebilen Varmı ?

Buldum Bile :)

Ayarlar / Hareket Ayarları / Giriş Konumu Değiştir [Gizle] yi Seçmelisin

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir Kaldırma Seçeneği Varmıki Ben Çok Sık Kullanıyorum O Yüzden Hiç Denemedim Bi Bakayım Ama .!

sanki bir sitede kaldırıldığına dair bir şey görmüştüm.ama bulamadım sayfayı.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Buldum Bile

Ayarlar / Hareket Ayarları / Giriş Konumu Değiştir [Gizle] yi Seçmelisin

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Valla bende anlayamadım bildiğin ROOTED yazdı rootlu gördü teli ve romu kuramadı yani yanlış indi diycem öyle bişey olamaz telefondan indirdim çünkü durum vahim gerçekten
TR Kitkat yayınlansın ben de bir deneyeceğim 4.2.2'ye dönmeyi.

Ben facebook'u kaydettim ama başka denemedim.

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arada telefonu bugün açtım kutudaki sarjı yüzde 80 di.Kurcaladım tabi biraz şu an yüzde 15 e indi sarj takıcam.12.30 saat kullanmışım.Ekran süresi 4 saat.Aralıklarla hafif kesik düşüşler var grafikte sizce nasıl değerler ? Düzelir mi zamanla

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
bu arada telefonu bugün açtım kutudaki sarjı yüzde 80 di.Kurcaladım tabi biraz şu an yüzde 15 e indi sarj takıcam.12.30 saat kullanmışım.Ekran süresi 4 saat.Aralıklarla hafif kesik düşüşler var grafikte sizce nasıl değerler ? Düzelir mi zamanla

Herşey Normal Zamanla Dahada iyi Olacak . !

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Arkadaş ne g2ymiş gece gece gidin uyuyun yahu :)

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Bu hangoust ne ise yariyor üyecanlar kolayligi nedir tevsiye edermisiniz.