S
SDN Okuru
SDN Okuru
2014'te LG GX 5.5" geliyormuş bakalım.![]()
kardeşim sence hangisi n5 mi g2 mi? Ayrıntılı yazarsan sevinirim
2014'te LG GX 5.5" geliyormuş bakalım.![]()
kardeşim sence hangisi n5 mi g2 mi? Ayrıntılı yazarsan sevinirim
teşekkür ederim kardeşim öncelikle ama ögrenciyim ve g2 ben 3-4 yıl götürürmü romsuz rootsuz çünkü o tip işlerle işim olmaz yani g2 anca 1 sene götürür diyen çok kişi var o yüzdenBence G2. Daha çok kişiselleştirme ve dolu arayüz. Daha iyi kamera. Daha iyi batarya. Daha fazla özellik.
Bence G2. Daha çok kişiselleştirme ve dolu arayüz. Daha iyi kamera. Daha iyi batarya. Daha fazla özellik.
Sen bilirsin. 4.4.2'den sonra telefonlar ART'ye geçecek. Eskisi gibi güncelleme ihtiyacı kalmaz.
LG G2 kullanicisiyim bircok ozelligi var forumda bulabilirsin. Nexusun one cikan yani en once guncelleme almasi ve saf android kullanmasindan oturu performans artisi ama batarya, performans, tasarim konusunda G2 cok cok iyi. Kamerasi 2sininde ayni sayilir G2 13mp fakat odaklama sorunu var yazilimla duzeltilebilir birsey bekliyoruz martta gelecekmiş.
LG G2 kullanicisiyim bircok ozelligi var forumda bulabilirsin. Nexusun one cikan yani en once guncelleme almasi ve saf android kullanmasindan oturu performans artisi ama batarya, performans, tasarim konusunda G2 cok cok iyi. Kamerasi 2sininde ayni sayilir G2 13mp fakat odaklama sorunu var yazilimla duzeltilebilir birsey bekliyoruz martta gelecekmiş.
LG G2 1600 Tl nexus 5 1400 tl arada 200 tl var bu açıdan bile G2 daha üstün, peki arkadaşın dediği gibi 3 4 sene götürür mü G2....
Yazılım 10 dakikalık işmiş. İnsanlar 10 dakikalık iş için aylarca bekliyor boşuna desenize :lol: Sanırım 10 dakikalık iş olduğu içinde dünyada yazılım firmaları donanım firmalarına göre daha çok kazanıyor.
Yazılım 10 dakikalık iş değil de şu güncellemeye göre telefon alınmayacağı bir gerçek. :mrgreen:
Nexus'u tercih edenlerin bir çoğu güncelleme desteği için alıyor.![]()
LG G2 1600 Tl nexus 5 1400 tl arada 200 tl var bu açıdan bile G2 daha üstün, peki arkadaşın dediği gibi 3 4 sene götürür mü G2....
lg g2 ile yapıp s4 ile yapamayacagın şey yok...+güncelleme var s4 de ama g2 4.4 alıcak ve orda kalıcak g2 1.5 sene anca dayanır s4 güncel bir cihaz oldugu için 3 sene gider s4 almıstım satıp g2 aldım sonra satıp tkrar s4 aldım..
kaybol bence sen. G2 ile yapıp da S4 ile yapamadığın şey yokmuş.. neremle güleyim bilemedim...
lg g2 ile yapıp s4 ile yapamayacagın şey yok...+güncelleme var s4 de ama g2 4.4 alıcak ve orda kalıcak g2 1.5 sene anca dayanır s4 güncel bir cihaz oldugu için 3 sene gider s4 almıstım satıp g2 aldım sonra satıp tkrar s4 aldım..
öyle deme adam haklı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Evet dostum sana %100 katılıyorum bence G2 çook kötü bir telefon. Bende s3 vardı sattım g2 aldım sonra sattım s4 aldım sonra sattım note 3 aldım sonra sattım g2 aldım şimdi yine satmayı düşünüyorum. 4.4 alıcak diyorlarda hikaye be abi telefonlarını satmak için uydurulan yalan en fazla 4.3 verirler ve bırakırlar. Bende şimdi g2 yi satıp note 3 alcam nasıl olsa full güncelleme veriyor beni bi 2 3 yıl idare eder. İnanırmısın s3 kullanırken 7 saat içerisinde 7 tane güncelleme aldım abi bu kadar stabil bir telefon bu kadar sağlam güncelleme veren bir marka görmedim. Bazı yerlerde donma vardı samsung'a söyledim bana özel güncelleme hazırladılar bu kadar iyi hizmetleri var bence samsungtan gerisi yalan.
öyle deme adam haklı
Evet dostum sana %100 katılıyorum bence G2 çook kötü bir telefon. Bende s3 vardı sattım g2 aldım sonra sattım s4 aldım sonra sattım note 3 aldım sonra sattım g2 aldım şimdi yine satmayı düşünüyorum. 4.4 alıcak diyorlarda hikaye be abi telefonlarını satmak için uydurulan yalan en fazla 4.3 verirler ve bırakırlar. Bende şimdi g2 yi satıp note 3 alcam nasıl olsa full güncelleme veriyor beni bi 2 3 yıl idare eder. İnanırmısın s3 kullanırken 7 saat içerisinde 7 tane güncelleme aldım abi bu kadar stabil bir telefon bu kadar sağlam güncelleme veren bir marka görmedim. Bazı yerlerde donma vardı samsung'a söyledim bana özel güncelleme hazırladılar bu kadar iyi hizmetleri var bence samsungtan gerisi yalan.
Aynen bence de abi. Bende önce S4 aldım sattım sonra G2 aldım sattım sonra Nexus4 aldım baktım kesmedi hepsini tekrar alıp sattım Blackberry aldım güncelleme falan vermiyor rahatım
öyle deme adam haklı