Nexus 5 mi LG G2 mi ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2, 4.4.2 ile çok daha performanslı bir cihaz oldu.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Telefonum sürekli güncel olsun diyorsan Nexus 5 ama genelde lg g2

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Böyle bi karşılaştırmayı görmemiş olayım. G2 tabiki :confused:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaşlar... konu dışı ama kusura bakmayın...
lg g2 almayı düşünüyorum... ama ilk akıllı telefonum olacak sizce almalımıyım yoksa daha basit bişeyle mi başlayım...
ama şarj ekran vb.. beni en çok cezbedende g2 oldu...
(çokda kara cahil değilim tabi az çok anlarım)

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
g2 aldım sattım htc one aldım sattım sony z1 aldım onu sattım s4 aldım sonra onu sattım g2 aldım onu sattım sonra 3310 aldım kafam rahat

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
selam arkadaşlar... konu dışı ama kusura bakmayın...
lg g2 almayı düşünüyorum... ama ilk akıllı telefonum olacak sizce almalımıyım yoksa daha basit bişeyle mi başlayım...
ama şarj ekran vb.. beni en çok cezbedende g2 oldu...
(çokda kara cahil değilim tabi az çok anlarım)

Alabilirsin tavsiye ederim. Zaten önemli olan senin zevklerindir. Hoşuna gittiyse başkasını dinlemene gerek yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
G2'nin artıları batarya, kamera, ekran fakat arada 200 tl fakr var bu fark için nexus5 yerine G2 al derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Alabilirsin tavsiye ederim. Zaten önemli olan senin zevklerindir. Hoşuna gittiyse başkasını dinlemene gerek yok.

sağolasın cevap için ama teredüt üm fazla kompleks bi cihaz sorun felan olursa kendim halledebilirmiyim anroidle ilgili pek bir bilgim yok...güncelleme felan...

watersome

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus 5'in saf android olmasının dezavantajı nedir arkadaşlar. ve sürekli bahsedilen stabilitenin ne demek olduğunu anlayamadım. :D bir telefonun stabil olması ne oluyor yani tam olarak. LG G2 özelliklerine göre fiyatı makul ama bana göre çok büyük bir cihaz. bu durumdaG2 mini mantıklı bir seçim midir?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Nexus 5'in saf android olmasının dezavantajı nedir arkadaşlar. ve sürekli bahsedilen stabilitenin ne demek olduğunu anlayamadım. :D bir telefonun stabil olması ne oluyor yani tam olarak. LG G2 özelliklerine göre fiyatı makul ama bana göre çok büyük bir cihaz. bu durumdaG2 mini mantıklı bir seçim midir?

Stabil demek akıcı hızlı ve takılmadan çalışan cihaz demektir. Saf android yani Android işletim sisteminin en saf halini kullanıyor '' android bu cihaz üzerinde tasarlanıp diğer tüm markalara sunuluyor '' Androide gelen ilk güncellemeyi bu cihaz alıyor.

Nexus 5 mi LG G2 mi derseniz bana göre Nexus 5 daha iyi. Benim gibi LG G2'de bulunan özelliklerin hiç birini kullanmıyor '' güncelleme ve stabilite sorunlarına takılan bir insansanız '' Nexus 5 tercih etmelisiniz.

Yok ben LG G2'nin kumanda özelliklerini diğer özelliklerini kullanmak istiyorum diyorsanız LG G2 almalısınız.

LG G2'nin kamerası Nexus 5'e göre cok daha iyi, Nexus 5'in kutusundan kulaklık çıkmıyor ama LG G2nin kutusundan Quadbeat 2 kulaklık çıkıyor buda cidden kaliteli TATMİN edici bir kulaklık.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2 mini alma. G2 büyük geliyorsa Nexus 5 al.

watersome

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Nexus5'in kamerasının yavaşlığından şikayetçi olanlar var. bir de arayüz konusunda tereddütlerim var. Lg'lerdeki bazı özellikler cazip geliyor. Quick memo, knock code, video minimize edebilme vs. http://tune.pk/video/2639855/lg-g2-mini-user-interface
g2 mini donanımsal olarak fazla mı zayıftır.

cevaplarınız için teşekkürler

LG G2 mini donanımsal olarak şu dönem için çok zayıf evet.

Nexus 5 yavaşlığından şikayetçi olanlar var derken? G2 olmasın o :)

Emin ol o özellikler cazip ediyor ama '' ben hiç birini kullanmadım '' sizde kullanamyacaksanız boşuna g2 almanıza gerek yok.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Nexus5'in kamerasının yavaşlığından şikayetçi olanlar var. bir de arayüz konusunda tereddütlerim var. Lg'lerdeki bazı özellikler cazip geliyor. Quick memo, knock code, video minimize edebilme vs. http://tune.pk/video/2639855/lg-g2-mini-user-interface
g2 mini donanımsal olarak fazla mı zayıftır.

cevaplarınız için teşekkürler
evet G2 mini alana kadar L90 alırsın. hem daha ucuz, hem aynı özellikler, hem çıkarılabilir batarya, hem hafıza kartı desteği. G2 mini'yi çıkarması çok saçma olmuş. 700liralık telefonu 1100-1200'e satıyorlar.
LG G2 mini donanımsal olarak şu dönem için çok zayıf evet.

Nexus 5 yavaşlığından şikayetçi olanlar var derken? G2 olmasın o :)

Emin ol o özellikler cazip ediyor ama '' ben hiç birini kullanmadım '' sizde kullanamyacaksanız boşuna g2 almanıza gerek yok.
ben bütün özellikleri kullanıyorum. milleti yanlış yönlendirme viko.

watersome

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet G2 mini alana kadar L90 alırsın. hem daha ucuz, hem aynı özellikler, hem çıkarılabilir batarya, hem hafıza kartı desteği. G2 mini'yi çıkarması çok saçma olmuş. 700liralık telefonu 1100-1200'e satıyorlar.

ben bütün özellikleri kullanıyorum. milleti yanlış yönlendirme viko.

bana da kullanırım gibi geliyor:D piyasada çok çeşit var güyya ama ben kendime uygun bi telefon bulamadım :D nexus5in kamera uygulamasının odaklama hızının vs. yavaş olduğu bazı forumlarda yazılmış belki güncelleme ile düzeltilmiş olabilir. Marketteki uygulamalarla bu özellikler nexus5 e kazandırılamaz mı acaba

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
bana da kullanırım gibi geliyor:D piyasada çok çeşit var güyya ama ben kendime uygun bi telefon bulamadım :D nexus5in kamera uygulamasının odaklama hızının vs. yavaş olduğu bazı forumlarda yazılmış belki güncelleme ile düzeltilmiş olabilir. Marketteki uygulamalarla bu özellikler nexus5 e kazandırılamaz mı acaba
G2 mini düşünüyorsanız onun yerine L90 alın. G2 düşünüp büyük diyorsanız Nexus 5 alın. Nexus 5'in kamerası G2'ye göre kötü tabiki ama G2 mini ve L90'dan iyidir.

watersome

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunları bırakıp htc veya samsung'a yönelsem mantıklı olur mu. 1200 civarı bulabilir miyim. Saf android'ten sıkılırmışım gibi düşündüm.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
bunları bırakıp htc veya samsung'a yönelsem mantıklı olur mu. 1200 civarı bulabilir miyim. Saf android'ten sıkılırmışım gibi düşündüm.
Sen G2 ya da L90 al. L90 donanım olarak tatmin etmez ama G2 mini yerine kesinlikle alınması gereken cihazdır. Ya da Optimus G alabilirsin onların yerine.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Nexus 5'in bataryası iyi olsaydı G2 almazdım.