221BSHERLOCK
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 23
Beni en çok çeken Nexus 5'in bataryasıydı 

Beni en çok çeken Nexus 5'in bataryasıydı![]()
selam arkadaşlar... konu dışı ama kusura bakmayın...
lg g2 almayı düşünüyorum... ama ilk akıllı telefonum olacak sizce almalımıyım yoksa daha basit bişeyle mi başlayım...
ama şarj ekran vb.. beni en çok cezbedende g2 oldu...
(çokda kara cahil değilim tabi az çok anlarım)
Alabilirsin tavsiye ederim. Zaten önemli olan senin zevklerindir. Hoşuna gittiyse başkasını dinlemene gerek yok.
sağolasın cevap için ama teredüt üm fazla kompleks bi cihaz sorun felan olursa kendim halledebilirmiyim anroidle ilgili pek bir bilgim yok...güncelleme felan...
Nexus 5'in saf android olmasının dezavantajı nedir arkadaşlar. ve sürekli bahsedilen stabilitenin ne demek olduğunu anlayamadım.bir telefonun stabil olması ne oluyor yani tam olarak. LG G2 özelliklerine göre fiyatı makul ama bana göre çok büyük bir cihaz. bu durumdaG2 mini mantıklı bir seçim midir?
G2 mini alma. G2 büyük geliyorsa Nexus 5 al.Nexus 5'in saf android olmasının dezavantajı nedir arkadaşlar. ve sürekli bahsedilen stabilitenin ne demek olduğunu anlayamadım.bir telefonun stabil olması ne oluyor yani tam olarak. LG G2 özelliklerine göre fiyatı makul ama bana göre çok büyük bir cihaz. bu durumdaG2 mini mantıklı bir seçim midir?
G2 mini alma. G2 büyük geliyorsa Nexus 5 al.
Nexus5'in kamerasının yavaşlığından şikayetçi olanlar var. bir de arayüz konusunda tereddütlerim var. Lg'lerdeki bazı özellikler cazip geliyor. Quick memo, knock code, video minimize edebilme vs. http://tune.pk/video/2639855/lg-g2-mini-user-interface
g2 mini donanımsal olarak fazla mı zayıftır.
cevaplarınız için teşekkürler
evet G2 mini alana kadar L90 alırsın. hem daha ucuz, hem aynı özellikler, hem çıkarılabilir batarya, hem hafıza kartı desteği. G2 mini'yi çıkarması çok saçma olmuş. 700liralık telefonu 1100-1200'e satıyorlar.Nexus5'in kamerasının yavaşlığından şikayetçi olanlar var. bir de arayüz konusunda tereddütlerim var. Lg'lerdeki bazı özellikler cazip geliyor. Quick memo, knock code, video minimize edebilme vs. http://tune.pk/video/2639855/lg-g2-mini-user-interface
g2 mini donanımsal olarak fazla mı zayıftır.
cevaplarınız için teşekkürler
ben bütün özellikleri kullanıyorum. milleti yanlış yönlendirme viko.LG G2 mini donanımsal olarak şu dönem için çok zayıf evet.
Nexus 5 yavaşlığından şikayetçi olanlar var derken? G2 olmasın o
Emin ol o özellikler cazip ediyor ama '' ben hiç birini kullanmadım '' sizde kullanamyacaksanız boşuna g2 almanıza gerek yok.
evet G2 mini alana kadar L90 alırsın. hem daha ucuz, hem aynı özellikler, hem çıkarılabilir batarya, hem hafıza kartı desteği. G2 mini'yi çıkarması çok saçma olmuş. 700liralık telefonu 1100-1200'e satıyorlar.
ben bütün özellikleri kullanıyorum. milleti yanlış yönlendirme viko.
G2 mini düşünüyorsanız onun yerine L90 alın. G2 düşünüp büyük diyorsanız Nexus 5 alın. Nexus 5'in kamerası G2'ye göre kötü tabiki ama G2 mini ve L90'dan iyidir.bana da kullanırım gibi geliyorpiyasada çok çeşit var güyya ama ben kendime uygun bi telefon bulamadım
nexus5in kamera uygulamasının odaklama hızının vs. yavaş olduğu bazı forumlarda yazılmış belki güncelleme ile düzeltilmiş olabilir. Marketteki uygulamalarla bu özellikler nexus5 e kazandırılamaz mı acaba
hangi model olduguna bagli tepe modelleri asla bulamazsiniz o fiyata.bunları bırakıp htc veya samsung'a yönelsem mantıklı olur mu. 1200 civarı bulabilir miyim. Saf android'ten sıkılırmışım gibi düşündüm.
Sen G2 ya da L90 al. L90 donanım olarak tatmin etmez ama G2 mini yerine kesinlikle alınması gereken cihazdır. Ya da Optimus G alabilirsin onların yerine.bunları bırakıp htc veya samsung'a yönelsem mantıklı olur mu. 1200 civarı bulabilir miyim. Saf android'ten sıkılırmışım gibi düşündüm.