Telefonumun üstüne su döküldü (s3)

soundbass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonumun üstüne su döküldü ilk bir gün açılmadı sonra açıldı ama şimdi şarj olmuyor
şimdi dowland moda aldığımda akşam bırakıp sabah °/•85 şarj oluyor şarj aleti degistirdim
Ama halen şarj olmuyor sizce ne yapmalıyım lütfrn bilgisi olan yazsın.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hemen pilavın içine koysaydın keşke ama artık yapacak bişey kalmamış.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
su döküldüğü gibi kapatıp pirinç dolu kaba koyacaktın bir iki gün duracaktı bişey olmazdı ama artık olan olmuş. Problemi ne bilmiyorum ama yapılabilir ama ne kadara patlar orasını bilemessin. Götür telefoncuya sor

soundbass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımcı olduğun için teşekkürler:mellow:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
su döküldüğü gibi kapatıp pirinç dolu kaba koyacaktın bir iki gün duracaktı bişey olmazdı ama artık olan olmuş. Problemi ne bilmiyorum ama yapılabilir ama ne kadara patlar orasını bilemessin. Götür telefoncuya sor
ciddi işe yarıyomu hocam pirinç ? :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Pirinc nemi cektiginden ise yarar tabi. Ama suya dustugu anda yapacaktiniz artik fayda etmez

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Usb sarj soketi yanmış olabilir babamın note 2 de parca yandı ve hep factory moda geçiyordu telefoncu 50 TL ye yaptı ama senin sorunu bilmem

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Benim de telefonum toma suyundan arızalanmıştı kavanoza pirinç doldurup attım. Birkaç gün beklettim kavanozda düzeldi sonra. Ama şu saatten sonra yapacak bir şey yok gibi...

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kardeş biraz daha dikkat etmek gerekir böyle şeylere.bardağın yanında telefon bırakmamak gerekir.
yada yemek yerken bir yandanda telefonla uğraşmamak gerekir geçmiş olsun.

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla dostum telefoncuya götürme 100 lira 200 lira hatta 300 ver ama yetkili servisine götür zira bu devirde herkes telefoncuyum diye geçiniyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim de telefounum bugun wc ye düştü hemen aldım silikonluydu zatn silikonu nu yıkadım pilini çıkardım peçeteyle kuruladım sim kartını hafıza kartını çıkardım pil ile telefonu pirincin içe attım inşallah nemini alır