Türkiyede 1500 tl olması imkansız.Nokia çıkıp renkleri bizden çalmadınız demez umarım.
TR fiyatıda 1500 TL seviyesinde olursa G2'ye bir darbede Sony'den gelir, iyide olur.
[MENTION=264218]isveçli[/MENTION] ye söyleyelim ayarlasın bize belki topluca daha ucuza gelir:mrgreen:Arkadaşlar Z1 C İsveçte ön siparişte . Sanırım . Tam bir şey anlamadım ama 1-2 güne stoklara girer gibi bir şey yazıyordu.
Fiyatı 4595 isveç kronu. Tl ile 1660 lira. Z1'in fiyatı 5290 kron. Tl ile 1910 lira.
'Arkadaşlar Z1 C İsveçte ön siparişte . Sanırım . Tam bir şey anlamadım ama 1-2 güne stoklara girer gibi bir şey yazıyordu.
Fiyatı 4595 isveç kronu. Tl ile 1660 lira. Z1'in fiyatı 5290 kron. Tl ile 1910 lira.
Ben isvec de yasiyorum, telefon Pazartesi 27 Ocak satisa basliyor. ilk alacaklardan biride benim. yalniz beyaz rengi 7 Subat ta stoklara gelicekmis ben beyaz i tercih edicem sanirim. Sari ya bir bakmam lazim karar veremedim![]()
İnsanlar el ele tutuşsa birlik olsa hayat bayraaaam olsaaa :mrgreen:Cok gec gelmese bide fiyati 1.600-1.700 civarinda olsa
İnsanlar el ele tutuşsa birlik olsa hayat bayraaaam olsaaa :mrgreen:
biri banamı baktı:laugh: anca gelebildimDirek isveçli aklıma geldi benimde. Online olsaydı sitede tam olarak ne yazıyor çevirmesini isteyecektim![]()
yardımcı olayım:laugh:Arkadaşlar Z1 C İsveçte ön siparişte . Sanırım . Tam bir şey anlamadım ama 1-2 güne stoklara girer gibi bir şey yazıyordu.
Aslında mevzuyu anladık pek gerek kalmadı ama soracağım şuydu :biri banamı baktı:laugh: anca gelebildim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
yardımcı olayım:laugh:
z1 su an İsveç'te satılmakta stok mevcut fiyatı 1672 Türk lirası pahalı gözükmesinin sebebi Türk lirası çok değer kaybetti son yıllarda özellikle 2013 sonu ve şuandada kaybetmeye devam ediyor.burda yaşayan insan için fiyat çok uygun.önceki yıl Türkiye'ye geldiğim zaman 1000 krone verince döviz bürosuna 230 lira civarı tl alırken şuan 1000 krone verince 350 lira alıyorum var sen hesap etArkadaşlar Z1 C İsveçte ön siparişte . Sanırım . Tam bir şey anlamadım ama 1-2 güne stoklara girer gibi bir şey yazıyordu.
boyutu güzel ama kalınlık biraz artmış gibi![]()
Sarıyı niye sevmdinz yahu ?Bence gayet hoş
![]()