LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bloother Dostum cihaza pek bir şey kurmadıysan pc suite ile bir format at.

kardeşim birsey kurmak onemli değilde kurarız sonra yine ama 2 sorum olacak formatı ne için atayım neden önerdin yanı. 2. atınca bir sorun olmaz değilmi nasıl format atılıyor onua bilmiyorum ya :) ayrıca özel msjlarınada bir bakarsan sevinirim :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bloother Dostum cihaza pek bir şey kurmadıysan pc suite ile bir format at.

kardeşim birsey kurmak onemli değilde kurarız sonra yine ama 2 sorum olacak formatı ne için atayım neden önerdin yanı. 2. atınca bir sorun olmaz değilmi nasıl format atılıyor onua bilmiyorum ya :) ayrıca özel msjlarınada bir bakarsan sevinirim :)

Bilgisayara LG PC Suite ve LG mobile Support tool programlarını kur öncelikle. Sonra telefonu pc'ye bağlayıp LG yazılımını seç telefondan.

lg mobile support tool'dan ek özelliklere tıklayıp oradan yükseltme hatası kurtarma'ya basarak sıfırdan yazılım kurun.

Bunun sebebi, eğer cihazda yazılımsal sorunlar varsa bunları gidermek içindir. =)

Çok fazla online değilim o yüzden geç cevap veriyorum.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle hayırlı olsun.
Piliniz gayet iyi. Zamanla rayına oturur. Ses boğuk değil de çok yüksek geldiğinden öyle geliyor olabilir. Kalabalık ortamda sesi arttırma özelliğini kapatıp öyle deneyin bir de sesini biraz kısın. Ben çok canlı ve sorunsuz görüşmeler yapıyorum.
Kameradaki dalgalanma ise ayarlarla alakalı olabilir. Ayarlardan 1080p 30fps olanını seçin. Şimdilik 60fps video tam çekemiyor. 4.4 sürüm ile bu düzeltilir sanırım.

kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ses işi dediğin gibi galiba kısınca biraz düzeldi yanlız kamera ayarlarında senın dediğini göremedim 1080 olan ayarı göremedim sadece megapiksel ayarı 10 daydı onu ayarladım acaba baska yerdenmi ayar onu bilemiyorum. şarj konusundada dün aksam ilk şarjı yaptım dolunca çektim bekletmedim 3-4 saat aktif internette takıldım uğrastım derken suan itibariyle % 32 de heralde normaldir okadar acık ve aktif işlem yapmasından gider şarj diye düşünüyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Video bölümünde 1080p 60 fps olan kısmı görebilirsiniz . Fotoğraf bölümünde kayıt olmadığı için zaten 1080p çıkmaz.

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
g2nin klavyesini beğenmedim çok küçük swift key var ücretli ama nasıl bi şey kullanışlımı kullanan varmı iyiyse alayım daha iyisi varsa onu alırız

Swift key parali olsa şimdi bu yazıyı yazamazdım:) çok kullanışlı hakikaten. Ben acayip alıştım şimdi tek tek basmak zor geliyor.

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bloother Bilgisayara LG PC Suite ve LG mobile Support tool programlarını kur öncelikle. Sonra telefonu pc'ye bağlayıp LG yazılımını seç telefondan.

lg mobile support tool'dan ek özelliklere tıklayıp oradan yükseltme hatası kurtarma'ya basarak sıfırdan yazılım kurun.

Bunun sebebi, eğer cihazda yazılımsal sorunlar varsa bunları gidermek içindir. =)

Çok fazla online değilim o yüzden geç cevap veriyorum.

kardeşim programların ikisinide kurdum yarında format işine bakayım inşallah becerebilirim ama deneyecegim

Video bölümünde 1080p 60 fps olan kısmı görebilirsiniz . Fotoğraf bölümünde kayıt olmadığı için zaten 1080p çıkmaz.

buldum kardeşim teşekkür ederim ilginize yarın blother arkadasımızın dediği seyi denemeye calısacagım baska ülke room kullanabilirsinde demişte henuz o kadar gelişmedim öğrenmem lazım bakalım daha cok yenıyım sizlerle birseyleri öğrenecegim :)

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben de an itibariyle 10c sürümüne yükseltmiş bulunmaktayım :) yalnız ben bu sürümle beraber radyo da aktif olur diye beklemiştim... şimdi bu radyoyu aktif etmek için en kısa yol nedir dostlar? illa bir yabancı ülkenin romunu mu yüklemeliyim? ya da root yapmak iyi bir çözüm mü? gerçi radyoyu aktif etsen çok mu dinleyeceksin deseniz, hayır belki hiç dinlemeyeceğim ama varken olsun be kardeşim :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaşlar ben de an itibariyle 10c sürümüne yükseltmiş bulunmaktayım :) yalnız ben bu sürümle beraber radyo da aktif olur diye beklemiştim... şimdi bu radyoyu aktif etmek için en kısa yol nedir dostlar? illa bir yabancı ülkenin romunu mu yüklemeliyim? ya da root yapmak iyi bir çözüm mü? gerçi radyoyu aktif etsen çok mu dinleyeceksin deseniz, hayır belki hiç dinlemeyeceğim ama varken olsun be kardeşim :)

Rootlamak yerine yabancı rom yüklemeniz daha iyi olur bence.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bugün Güncelleme Aldım 1.9 Gb 10B idi Telefonum 10C Olmuş .

Performans iyileştirmeleri Gözlemledim Zaten Hızlıydı İyice Bi Düzelmiş Gibi .!

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki hangi ülkeyi yükleyeyim sizce? bu arada fotoğraf deklanşör sesinin kapatılması benim için önemli. hatta bende hep kapalı durur.. :)

ben bu telefonu alırken herkesten farklı olarak lumia 1020 ve bunun arasında gittim geldim :) çünkü farklı şeyler istiyordum artık. daha da önemlisi kamerası iyi olmalıydı. zaten kullandığımız uygulama sayısı da belli. o kadarı windows mobile da da var... derken g2 çok uygun fiyata piyasaya girince hemen aldım. ve aldıktan sonra gördüm ki kamera olarak lumia 1020 den hemen sonra lg g2 geliyor kalite olarak. hatta üşenmedim, mediamarkt a gidip bütün telefonlarla tek tek fotoğraf çekip test ettim. makro çekimde lumia 1020 den bile daha iyi.. normal çekimlerde de hiçbir telefon eline su dökemez(lumia 1020 hariç)
(bu arada bloother kardeş hakikaten touchpal klavye müthişmiş..)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
peki hangi ülkeyi yükleyeyim sizce? bu arada fotoğraf deklanşör sesinin kapatılması benim için önemli. hatta bende hep kapalı durur.. :)

ben bu telefonu alırken herkesten farklı olarak lumia 1020 ve bunun arasında gittim geldim :) çünkü farklı şeyler istiyordum artık. daha da önemlisi kamerası iyi olmalıydı. zaten kullandığımız uygulama sayısı da belli. o kadarı windows mobile da da var... derken g2 çok uygun fiyata piyasaya girince hemen aldım. ve aldıktan sonra gördüm ki kamera olarak lumia 1020 den hemen sonra lg g2 geliyor kalite olarak. hatta üşenmedim, mediamarkt a gidip bütün telefonlarla tek tek fotoğraf çekip test ettim. makro çekimde lumia 1020 den bile daha iyi.. normal çekimlerde de hiçbir telefon eline su dökemez(lumia 1020 hariç)
(bu arada bloother kardeş hakikaten touchpal klavye müthişmiş..)

Almanya V10E romunu kullanıyorum gayet iyi. Deklanşör sesi kapanmıyor ama telefonu sessize alınca deklanşör sesi de sessize geçiyor.
Ayrıca Quickmemo'ya 2 arkaplan daha eklenmiş ve çok hoş olmuş. Telefonda ekran buğusu silebiliyorsunuz mesela :)

y8a2yva4.jpg

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar bende bugün forumda gördüm. Bende güncelleyeyim dedim kontrol ettim ve 10b yken 10c sürüm gelmiş. Şarjımdan dolayı yükseltme yapılamadı. Şarjı doldurup deniyicem. 2 ay lık G2 kullanıcısıyım bakalım neler değişmiş olucak neler iyileştirilmiş olucak telefonda merakla bekliyorum :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şu gösterdiğim quickmemo özelliğini bi kontrol eder misin kimlerde var =)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tamam incelemeleri bekliyorum =) ummadık yerden farklılıklar çıkabilir. Bu arada kameranın OIS motoru da çalışıyor mu onun hakkında da bilgi verirsen sevinirim =)

patlicanlidolma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende istiyorum ya ama yazın alıcağım için şuan sadece konuyu takip etmekle geçiniyorum insallah param yeterde g3 alirim :D

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Ayarlardan onun rengini değiştirebilirsiniz. Beyaz telefon kullanıyorsanız beyaz yapabilirsiniz. Oyunlarda bu tuşlar gizlenemez çünkü oyundan çıkmanız için gerekli olacak. Ekrana dokununca geri gelsin diyorsan, ekrana dokunarak oynadığın her oyunda bu tuşlar gider gelir daha çok canını sıkar.

teşekkürler hocam sağolun haklısınız.telefon şuanda bir güncelleme aldı 65.71 mb boyutunda :)

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yahu siz bu 10b 10c işini nerden görüyorsunuz bende ayarlardan baktım göremedim

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bugun sabah yoktu guncelleme oglen baktim bana da gelmis

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hmm kamil arkadasım teşekkürler baktım evet ben cihazı yenı aldım 2 gün once aldıgım zaman güncelleme gelmıstı benımkıde suan 10 c sürümünde tlfn hakkında bilmedigim cok sey var:) kusura bakmayın

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Rootlu cihazları sakın güncellemeyin =)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen rootlu cihazları sakın güncellemeyin. ciddi sıkıntılar oluşuyor.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet guncellemeyi alan arkadaslarin telefonundaki seffaf varda 6 derece 10 derece gibi bi yazi var o nedir hocam bilen var mi?