NecronomicoN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 12
go launcher'e bir eklenti yükleyerek yapabiliyorduk sanırım
go launcher'e bir eklenti yükleyerek yapabiliyorduk sanırım
Arkadaşlar öncelikle sunu belirtmek isterim ki Lg G2 yi begeniyorum ancak size solemek istedigim kotu ozellikleri var. Bayağı araştırdığım için ve video izlediğim için biliyorum. Ayrıca telefonu şahsen inceleme imkanı buldum. İlk olarak telefonla hoparlorle konuşurken çok sıkıntı çıkyo sesi biraz kötü gibi. Ayrıca arkadaşlar sizde farketmişsinizdir belki ana sayfada çok yazım hatası oluyor mesela
google chrom
e
gibi. alacaklar bir düşünsün derim ama telefon genel olarak gerçekten iyi bir kaç eksik dışında:yes:
Arkadaşlar öncelikle sunu belirtmek isterim ki Lg G2 yi begeniyorum ancak size solemek istedigim kotu ozellikleri var. Bayağı araştırdığım için ve video izlediğim için biliyorum. Ayrıca telefonu şahsen inceleme imkanı buldum. İlk olarak telefonla hoparlorle konuşurken çok sıkıntı çıkyo sesi biraz kötü gibi. Ayrıca arkadaşlar sizde farketmişsinizdir belki ana sayfada çok yazım hatası oluyor mesela
google chrom
e
gibi. alacaklar bir düşünsün derim ama telefon genel olarak gerçekten iyi bir kaç eksik dışında:yes:
vee bu kulube bende üye oldum arkadaşlar uzun süren düşüncelerimin ardından 16 gb yada 32 gb olanınımı alsam diye çok düşündüm arada 200 tl fark vardı sd kart takılmadığı için 16 gbın bana yetmeyeceğini düşünerek 32 gb olan modeli bugün aldım gerçi oda 25 gb gibi bir alan veriyor boş ama neyse herkese selamlar son 1 saattir hiç elimden düşmeden kurcalıyorum![]()
Hayırlı olsun milletvekili hocamvee bu kulube bende üye oldum arkadaşlar uzun süren düşüncelerimin ardından 16 gb yada 32 gb olanınımı alsam diye çok düşündüm arada 200 tl fark vardı sd kart takılmadığı için 16 gbın bana yetmeyeceğini düşünerek 32 gb olan modeli bugün aldım gerçi oda 25 gb gibi bir alan veriyor boş ama neyse herkese selamlar son 1 saattir hiç elimden düşmeden kurcalıyorum![]()
Hayırlı olsun milletvekili hocam![]()
hocam aday olmadım vazgeçtim gelen baaazı telefonlardan sonra kısaca yaşamayı seviyorum![]()
g2nin klavyesini beğenmedim çok küçük swift key var ücretli ama nasıl bi şey kullanışlımı kullanan varmı iyiyse alayım daha iyisi varsa onu alırız
g2nin klavyesini beğenmedim çok küçük swift key var ücretli ama nasıl bi şey kullanışlımı kullanan varmı iyiyse alayım daha iyisi varsa onu alırız
Ben touchpal kullanıyorum. Daha iyisini görmedim. Varsa da bilmiyorum. =)
G2'nin klavyesi nasıl küçük hocam =)
ablamda note3 var kocaman klavyesi var g2 ye baktığımda harfler minicik kaldı toucpali deneyim
Hocam telefonu rootlamayı düşünürseniz Xperia 4.3 klavyesini portlayın cihazınıza eğer varsa. Bence en iyi klavye o daha iyisi yok .
![]()
Ehh arada ekran farkı da var =))
Root çok basit. Lg pc suite, lg mobile support tool programlarını pc'ye kurun. Telefonu bağlayın tüm sürücüleri tanıtın. Sonra pc'ye Vroot programı kurun. Devamını root konusundan bakarsınız ya da olmazsa anlatırım.
Neden daha iyiymiş![]()
Usta valla ne dersen de en iyisi budur bak bu kesinkullanırsan anlarsın ne kadar kaliteli ve kullanışlı bir klavye olduğunu.
![]()
Ben hiç stock klavye kullanmadım ki. Touchpal benim için en iyisi. =)
![]()
Hocam mevcut sürüm nedir sizde 4.x.x gibiİncelemerinizi yeniden ve düzgün şekilde yapınız. Hoparlör ile mükemmel telefon görüşmesi yapılıyor. Üstelik ses karşıya da çok iyi gidiyor, karşıdan da çok iyi geliyor.
Yazım hatası falan da yok. Zaten "google chrome" değil sadece "Chrome" yazıyor.
Hocam mevcut sürüm nedir sizde 4.x.x gibi
Denedim go launcheri ama o eklenti icin ek biseyler istiyo onu yapamadim. Iphoneda kendiliginden var.