LG G2 Kullanıcıları Kulübü

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
go launcher'e bir eklenti yükleyerek yapabiliyorduk sanırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar öncelikle sunu belirtmek isterim ki Lg G2 yi begeniyorum ancak size solemek istedigim kotu ozellikleri var. Bayağı araştırdığım için ve video izlediğim için biliyorum. Ayrıca telefonu şahsen inceleme imkanı buldum. İlk olarak telefonla hoparlorle konuşurken çok sıkıntı çıkyo sesi biraz kötü gibi. Ayrıca arkadaşlar sizde farketmişsinizdir belki ana sayfada çok yazım hatası oluyor mesela

google chrom
e
gibi. alacaklar bir düşünsün derim ama telefon genel olarak gerçekten iyi bir kaç eksik dışında:yes:

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle sunu belirtmek isterim ki Lg G2 yi begeniyorum ancak size solemek istedigim kotu ozellikleri var. Bayağı araştırdığım için ve video izlediğim için biliyorum. Ayrıca telefonu şahsen inceleme imkanı buldum. İlk olarak telefonla hoparlorle konuşurken çok sıkıntı çıkyo sesi biraz kötü gibi. Ayrıca arkadaşlar sizde farketmişsinizdir belki ana sayfada çok yazım hatası oluyor mesela

google chrom
e
gibi. alacaklar bir düşünsün derim ama telefon genel olarak gerçekten iyi bir kaç eksik dışında:yes:

Hoparlorle konusurken benim telefonumda hic bir sıkıntı cikmiyor. Telefonu inceleme firsatin olmus ama kullanmamissin. Ne kadar eminsin konusurken hoparlorden sesin kotu ciktigina? Bir de yazim hatasi demissin de ne demek istedigini anlayamadim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

google chrom
e

İncelemerinizi yeniden ve düzgün şekilde yapınız. Hoparlör ile mükemmel telefon görüşmesi yapılıyor. Üstelik ses karşıya da çok iyi gidiyor, karşıdan da çok iyi geliyor.
Yazım hatası falan da yok. Zaten "google chrome" değil sadece "Chrome" yazıyor.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
vee bu kulube bende üye oldum arkadaşlar uzun süren düşüncelerimin ardından 16 gb yada 32 gb olanınımı alsam diye çok düşündüm arada 200 tl fark vardı sd kart takılmadığı için 16 gbın bana yetmeyeceğini düşünerek 32 gb olan modeli bugün aldım gerçi oda 25 gb gibi bir alan veriyor boş ama neyse herkese selamlar son 1 saattir hiç elimden düşmeden kurcalıyorum :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
vee bu kulube bende üye oldum arkadaşlar uzun süren düşüncelerimin ardından 16 gb yada 32 gb olanınımı alsam diye çok düşündüm arada 200 tl fark vardı sd kart takılmadığı için 16 gbın bana yetmeyeceğini düşünerek 32 gb olan modeli bugün aldım gerçi oda 25 gb gibi bir alan veriyor boş ama neyse herkese selamlar son 1 saattir hiç elimden düşmeden kurcalıyorum :)

Hayırlı olsun. Hoşgeldin aramıza =)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı olsun milletvekili hocam:)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] teşekkür ederim biraz bilgi verin 47 sayfayı tek tek gezmeyim yaa :) bi özet geçin bana tema v.s oyun ne olursa

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Lg foruma kısaca göz atın. Benim G2 güzellikleri adlı konumu inceleyin yeterli olur :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
g2nin klavyesini beğenmedim çok küçük swift key var ücretli ama nasıl bi şey kullanışlımı kullanan varmı iyiyse alayım daha iyisi varsa onu alırız

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben touchpal kullanıyorum. Daha iyisini görmedim. Varsa da bilmiyorum. =)
G2'nin klavyesi nasıl küçük hocam =)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
g2nin klavyesini beğenmedim çok küçük swift key var ücretli ama nasıl bi şey kullanışlımı kullanan varmı iyiyse alayım daha iyisi varsa onu alırız

Swiftkey kullanıyorum. Paralı olanını indirdim çok pahalı bir şey değil. Gerçekten güzel. Yani kullanımı kolay, sözcük tahminleri çok iyi zaten opsiyonel ayarları var.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260

Hocam telefonu rootlamayı düşünürseniz Xperia 4.3 klavyesini portlayın cihazınıza eğer varsa. Bence en iyi klavye o daha iyisi yok .
a9a5eta4.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Root çok basit. Lg pc suite, lg mobile support tool programlarını pc'ye kurun. Telefonu bağlayın tüm sürücüleri tanıtın. Sonra pc'ye Vroot programı kurun. Devamını root konusundan bakarsınız ya da olmazsa anlatırım.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ehh arada ekran farkı da var =))

evet doğru ekran büyük onda unutmuşum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Root çok basit. Lg pc suite, lg mobile support tool programlarını pc'ye kurun. Telefonu bağlayın tüm sürücüleri tanıtın. Sonra pc'ye Vroot programı kurun. Devamını root konusundan bakarsınız ya da olmazsa anlatırım.

pcye hepsini kurdum bu root japoncamı indirme linkini bile bulamadım japonca yazdığı için

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Touchpal neden kullanışlı onu da söyleyeyim. Harfi aşağı sürüklediğinizde içindeki alternatif işareti, rakamı yazıyor. Mesela "y" harfine basıp aşağı çekince "6" yazıyor. Çok pratik ve hızlı bu yüzden tercih ediyorum. =)

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
İncelemerinizi yeniden ve düzgün şekilde yapınız. Hoparlör ile mükemmel telefon görüşmesi yapılıyor. Üstelik ses karşıya da çok iyi gidiyor, karşıdan da çok iyi geliyor.
Yazım hatası falan da yok. Zaten "google chrome" değil sadece "Chrome" yazıyor.
Hocam mevcut sürüm nedir sizde 4.x.x gibi