Xperia Z hayal kırıklıgı

veemre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Takım tutar gibi samsung sevenler, htc sevenler, xperia z ye çamur atmış durmuş. Telefonu 1 haftadır kullanıyorum. Isınıyor diyenlere gülüyorum sadece. Telefonla oyun oynuyorsanız ısınmayan bi telefon olduğunu iddia ederseniz kesinlikle yalan söylüyorsunuzdur. Şarj 3g sürekli açık konuşma, mesajlaşma, foto çekimi vs. bir günü rahat çıkarıyor gece şarja takarken de daha %20 nin altına düşüremedim bile. Class 10 32 gb kart taktım 40 gb hafıza oldu. Hız desen daha en ufak kasılma göremedim. Tasarım desen çok şık, ben burdayım kalite kokuyorum diye bağırıyor telefon. E tabi kıskanılmayacak telefon değil. Gidin plastik telefonlara dökün paranızı taraftarlık yapmaktan da vazgeçin.

ufuckh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonda hiç bir sorun yok. İphone kullanıcısıydım daha öncesinde. Sony VAIO laptop servislerinde hiç sorun yaşamadım. Samsung'da çok sorun yaşadığım için sony aldım bakalım telefon servisindede sorun yaşayacakmıyım görücez.

Xperia Z 2haftadır kullanıyorum aşağı yukarı bütün özelliklerini denemeye çalışıyorum.

Denediğim işlemler aşağıdadır.

Öncelikle Oyun oynarken pil hiç dayanmıyor. özellikle görsel oyunlar oynarken ve aşırı ısınıyor telefon yanacak gibi.

Şarj minimum 2.5 3saat gibi sürede doluyor.

10 saat boyunca kesintisiz konuşabilirsiniz .

3saat NFS Underground oynayabilirsiniz.

Twitter Facebook ve normal konuşma ilede 6 7 saat gibi bir zaman oluyor. denemelerime devam etmekteyim :)

ısınma sorunu ve batarya sorunu düzelirse serviste çok iyi telefon!

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Takım tutar gibi samsung sevenler, htc sevenler, xperia z ye çamur atmış durmuş. Telefonu 1 haftadır kullanıyorum. Isınıyor diyenlere gülüyorum sadece. Telefonla oyun oynuyorsanız ısınmayan bi telefon olduğunu iddia ederseniz kesinlikle yalan söylüyorsunuzdur. Şarj 3g sürekli açık konuşma, mesajlaşma, foto çekimi vs. bir günü rahat çıkarıyor gece şarja takarken de daha %20 nin altına düşüremedim bile. Class 10 32 gb kart taktım 40 gb hafıza oldu. Hız desen daha en ufak kasılma göremedim. Tasarım desen çok şık, ben burdayım kalite kokuyorum diye bağırıyor telefon. E tabi kıskanılmayacak telefon değil. Gidin plastik telefonlara dökün paranızı taraftarlık yapmaktan da vazgeçin.

bende şuanda sony xperia z kullanıyorum dostum ve ısınıyor İphone 'a oranla daha fazla ısınıyor oyunda! bunun aksini söylüyorsan iphone ve z yi yanyana koy öyle dene. NFS Underground kurdum ve 3el oynuyorum telefon ateş gibi oluyor. iphonedada ısınma var tabiki ama bukadar değil. 1günü rahatlıkla çıkartmıyor senin günün öğlen 12 1 akşam 5 6ysa öyle çıkartabilir bilemem. Geri bütün söylediklerine katılıyorum. gerçekten muhteşem telefon birde su altında çekimi hiç denemedim ama deneyen arkadaşların telefonlarına su kaçmış hepsinin fakat yağmur altında mesajlaş hiç birşey olmuyor denedim tamamen yağmur yağsa bile etki yok. :)

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
abi arkadaşta s4 var bir arkidede nokia nın bir telefonu var nokia daha güçlü ses çıkarıyor.Yani kıyaslamayın normale göre yeni telefonlar hep böyle az ses veriyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
harika bi telefon kardeşimde ve bende de aynı telefon var kardeşim telefonu defalrca sertçe yere düşürdü hiç bi çizilme dahi olmadı telefonda suya dayanıklılığını denemeyen arkadaşlar varsa bizzat kardeşim denedi hiç bi şekilde bişi olmadı ilk 15 dk telefonun sesinde bi değişiklik oluyo fakat geri düzeliyo o konuda bi sıkıntınız olmasın şarjı da ilk zamanlar yarım gün bile gitmiyordu fakat kullandıkça bataryası açılıyor.

dazed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok mükemmel bir telefon değil ben kullanıyorum fiyatını hak etmiyor bence 1300 - 1500 TL arası olabilir. 1849 TL etmez ama çoğu yerde bu fiyata satılıyor.
Ancak samsunga göre tasarımı ve sağlamlığı çok iyi.

lilana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia Z 2 hafada çizildi sonra da su aldı bu forumda çokça yazmıştım, hoperlor vasat cidden ve ekran çok çok kolay çizimdi şaka gibi cidden senelerce iphone kullandım yerlere düştü, kılıf kullanmadım 2 haftada çizildiği gibi çizilmedi ve su temasında bozulmadı ama xperia z sözde sugeçirmez iphonedan bile daha beter su aldı bozuldu, saçmalık, neyse samsung s4 aldım kamerası daha iyi çizilmedi ve çatır çatır da kullanıyorum pili de daha uzun, yani sony bitik benim için artık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xperia Z 2 hafada çizildi sonra da su aldı bu forumda çokça yazmıştım, hoperlor vasat cidden ve ekran çok çok kolay çizimdi şaka gibi cidden senelerce iphone kullandım yerlere düştü, kılıf kullanmadım 2 haftada çizildiği gibi çizilmedi ve su temasında bozulmadı ama xperia z sözde sugeçirmez iphonedan bile daha beter su aldı bozuldu, saçmalık, neyse samsung s4 aldım kamerası daha iyi çizilmedi ve çatır çatır da kullanıyorum pili de daha uzun, yani sony bitik benim için artık

biz kaç kere suyun altına soktuk nasıl seninkisi su aldıda bizimkisi almadı hayret verici doğrusu :))

brk386

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vay arkadaş 3 telefon arasında kalmıştım, günlerdir nette youtubeda araştırmalar yapıyorum... sırasıyla ;
1.Sony xperia Z
2.LG g2
2.Nokia Lumia 925

özelliklerden felan pek anlamazdım taki şu 1-2 haftaya kadar yoğun bir araştırma yapana kadar...
1.sırada sony vardı neden derseniz, iç özelliklerinin dışında görsel olarak çok hoşuma gitti. ekran çözünürlüğüde gayet yerinde..
Ama sizin yorumları okuyunca kafam karıştı..Kime inanacağımı karıştırdım.Sonuçta kimseye para gökten yağmıyor.
Bugün bir arkadaşımla konuştum teknosada çalışan bir arkadaşı varmış, onun söylediğine göre birçok kişi xperia Z yi sudan dolayı bozuldu diye getiriyorlarmış...
Şöylede bir durum var sonuçta bu cep telofunu alıpta denizin,havuzun içine ben sokmam..Suya dayanıklı olma özelliğinin en avantajlı yanı yağmurlarda sıkıntı olmaması benim için..
Şimdi siz değerli arkadaşlara soruyorum..Bu 3 telefondan sizce hangisini almayalım? yada 4.5. seçenekleriniz var mı ?

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
vay arkadaş 3 telefon arasında kalmıştım, günlerdir nette youtubeda araştırmalar yapıyorum... sırasıyla ;
1.Sony xperia Z
2.LG g2
2.Nokia Lumia 925

özelliklerden felan pek anlamazdım taki şu 1-2 haftaya kadar yoğun bir araştırma yapana kadar...
1.sırada sony vardı neden derseniz, iç özelliklerinin dışında görsel olarak çok hoşuma gitti. ekran çözünürlüğüde gayet yerinde..
Ama sizin yorumları okuyunca kafam karıştı..Kime inanacağımı karıştırdım.Sonuçta kimseye para gökten yağmıyor.
Bugün bir arkadaşımla konuştum teknosada çalışan bir arkadaşı varmış, onun söylediğine göre birçok kişi xperia Z yi sudan dolayı bozuldu diye getiriyorlarmış...
Şöylede bir durum var sonuçta bu cep telofunu alıpta denizin,havuzun içine ben sokmam..Suya dayanıklı olma özelliğinin en avantajlı yanı yağmurlarda sıkıntı olmaması benim için..
Şimdi siz değerli arkadaşlara soruyorum..Bu 3 telefondan sizce hangisini almayalım? yada 4.5. seçenekleriniz var mı ?

En son ve donanım olarakta iyi olan LG G2 öneririm ben.

Su geçirmiyor die banyoya girerlerse elbette belli zamandan sonra su geçer Xperia Z de iyi bir telefon. Su geçirmeme olayında bizim millet sınırları zorladığı için sanırım bu su testi olayları baya çok yaşanıyor ve kötü tecrübeyle bitiyor.

Z1 ide düşünmenizi öneririm. Ama LG G2 çok popüler bu sıralar ve çok iyi bir cihaz 32 GB versiyonunu alın alırsanızda.

brk386

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üstad, LG g2 bu gidişle ilk tercihim olacak gibi duruyor ama xperia beni çekiyor :) niye dersen düz olması, yuvarlaksı telefonlar görsellik olarak itici geliyor...ha telefon sadece görsellik için alınır mı alınmaz tabi ama, dediğim gibi xperianın ayrı bir çekiciliği var ...

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Aslında G2 oldukça şık ama tercih meselesi tabii :)

Sony-Xperia-Z1-vs-LG-G2-001.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cok çizik vardı bende söktüm sony yazısı gitti ne sama yapmışlar onuya