Xperia Z hayal kırıklıgı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar.. geçen gün buraya mobilden yazdım ancak yayınlanmamış sanırım kendi yazımı bulamadım :)
ben bu telefonu ilk gördüm ve gerçekten bayıldım çok yakın bir abimde 1 aylık iphone 5 ini satıp bunu aldı ancak ne yaptıysak herhangi bir resmin komplesini duvar kağıdı olarak uygulayamadık.. yani cihaz illa kırpacaksın diyor ama boyutlandırma sırasında resmin komplesini seçmeye izin vermiyor.. bi kısmını seçtiğimizde ise ekrana daha büyükce koyuyor ve ortaya iğrenç bir görüntü çıkıyor..
bunun bir çözümü var mı acaba kullanan arkadaşlar bu konu hakkında bilgi verebilir mi? şimdiden çok teşekkür ediyorum iyi günler..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şu an engüzel telefon piyasadaki htc ve galaxsy 4 beklemiştim tam bi vasat xperya z aldım çok memnunum en kaliteli sony telefon esnerse iyidir cam kırılmaz bunu unutmayın saçma sapan vidiyolar var kötülemek için komedi anca cahil insanları kandırırlar

Moschino

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia Z güzel telefon ama 1000-1200 tl'den fazla para etmez bana göre, sony hep ufak tefek hatalardan kaybedıyor ama o ufak tefek hatalarda kullanıcı ıcın onemlı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1 haftadır kullanıyorum bu pazardesı elimden kaydı tutayım derken tekmeyi koydum ona betona tosladı ekran bandı vardı çizildi ekranda sorun olmadı kenarında 1 mm soyulma oldu o düşmeye ekran gıttı dedım ama bısey olmadı şar konusu hiç birşey yapmassan sadece verı alımı acık telefon görusmesı yaparsan 2 yada 3 gun götürüyor şarj etmeden ama oyun oynarsan 4 saat cıvarı ınternette ıyı sarj harcıyor 9 yada 10 saat gıdıyor ısınma problemi var evet ısınıyor hemde ıyı ısınıyor cıhaz ama daha kapanma falan yapmadı 2 saat oyun oyna ana ekrana dön arka planda oyun kalmısken watsaap ve ınternete bağlandıgımda ıyı ısınıyor çok ıstedım aldım ve memnunumda dayanıklı telefon hız olarakta çok iyi ı phone 5 halt etmıs yanında ..........

Reaksiyon puanı
16,128
ilginç o tekme kısmını ch@t527'yebende yapmıştım bişey olmadı ilginç bir şekilde.

81AHMERT61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardesım gıdıp almadan once bı yerlerde ınceleseydın keske

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
üzerindeki sanal tuşlar bile alınmama sebebi ayrıca ekran berbat ötesi olmuş :) ses çıkışı fasa fiso olmuş kamerasını da çok abartmışlar one s4 gibi amiral gemileri arasında en kötü fotoğrafı çeken cihaz :) sony bayinde yarım saat kurcaladık ama edeceği en fazla 1000 tl o cihazı :)

fk555897

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben bu telefonu Teknosa'da inceledim. Çok beğendim bu telefonu bence çok güzel bir telefon.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
onun jelatin olmadığını düşünüyorum. Ve büyük ihtimallede değil o telefonun ekran lensi sony'nin sitesindede öyle yazzıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
SORUNUMU TAKİP EDİYORUM...

merhaba arkadaşlar.. geçen gün buraya mobilden yazdım ancak yayınlanmamış sanırım kendi yazımı bulamadım :)

ben bu telefonu ilk gördüm ve gerçekten bayıldım çok yakın bir abimde 1 aylık iphone 5 ini satıp bunu aldı ancak ne yaptıysak herhangi bir resmin komplesini duvar kağıdı olarak uygulayamadık.. yani cihaz illa kırpacaksın diyor ama boyutlandırma sırasında resmin komplesini seçmeye izin vermiyor.. bi kısmını seçtiğimizde ise ekrana daha büyükce koyuyor ve ortaya iğrenç bir görüntü çıkıyor..
bunun bir çözümü var mı acaba kullanan arkadaşlar bu konu hakkında bilgi verebilir mi? şimdiden çok teşekkür ediyorum iyi günler..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lütfen Saçma Sapan Yorumlarınızla Akıl Karıştırmayın;
1:Ekranı Cam Değil Diyenlere : Sony Xperia Z De Fabrika Çıkışlı Jelatin Var O Çizilir Ama Çıkarınca Altındaki Cam Ve Çok Dayanıklı Çizilmez. [Denedim]
2: Performansı Yavaş Diyenlere : Hiç Bir Performans Düşüklüğü Yok 7/24 Oyun Oynuyorum Üst Üste Hiçbir Sıkıntısını Görmedim. [Nexsus 4 e Toz Yutturur]
3: Benim Telefondada 1080p video izliyorum aynı Diyenlere : Adamlar Onca Uğrasmıs Senin Göremeyeceğin Kadar Küçük Pixeller Koymus Ne Yorum Yapıyon [Film,Oyun Kalitesi Mükemmel]
4: Sesi Çok Düşük Diyenlere : O Telefon Su Geçirmiyor Tabiki Sesi Kısık Olucak [Her Nekadar Sesi Kısık Deseler de Bass ı Mükemmel]
5: Şarz Sıkıntılı 1 Gün Bile Gitmiyor Diyenlere : Her Türlü Oyunu Oynuyorum GTA Vice City,9mm,Asphalt vb... 1,5Gün Rahat Dayanıyo

Hayatımga Gördüğüm En İyi Telefon

Glaxy s4 Ve İphone 5 İde Kullandım İkiside Sony Xperia Z nin Yanında Çöp...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Glaxy s4 Ve İphone 5 İde Kullandım İkiside Sony Xperia Z nin Yanında Çöp...

en sevmediğim yorumu yapmışsın Çöp nedir ya ?

Bir Z kullanıcısı olarak. Telefon güzel Eyvallah ama senin çöp diye hitap ettiğin cihazlarda çok başarılı bunuda bir kenara yaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
en sevmediğim yorumu yapmışsın Çöp nedir ya ?

Bir Z kullanıcısı olarak. Telefon güzel Eyvallah ama senin çöp diye hitap ettiğin cihazlarda çok başarılı bunuda bir kenara yaz.

Kusura Bakma Kardeş Ya Bi Telefonu Bu Kadar Ezmeleri Beni Çok Sinirlendirdi Diğer Telefonlarda Süper Ama Sony Çok İyi İş Çıkarmış Yani Bu Telefon Bukadar Ezilmemeli. [Sinirlenince Yazdım İşte...]

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
xperia z 1800tl ye satılıyordu şimdiki fiyatlara bak :D ara ürün demiştim tipi hariç hiçbi şeyini beğenmedim

Reaksiyon puanı
16,128
xperia z en alınası telefon ama nerde ona verecek para?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler suanda ınternette bulunan yurtdısından gelen 1100-1300 arası xperia z lerın herhangı bı sıkıntısı varmıdır yada alırken nelere dıkkat etmelıyız?

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
1 gun(24 saat) normal kullanırsan gider ama surekli kullanırsan yarım gun

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şu telefonu kötülemeye ne kadar meraklısnız yaa.
kedi uzanamadığı ete mundar dermiş.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu telefon kime göre neye göre hayal kırıklığı acaba ilk onu sormak lazım?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
1 günü rahat çıkarıyormusunuz ilginç o zaman ekran parlaklıgınız düşük yoksa hiçkimsede duymazım rahat çıkarıyorum diyen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hahaha adama bak la hiç gülecegim yoktu x peria z 1400 e düşer komiksin bende x peria z kulanıyorum açık alanda telefondan oldukca yüksek zil sesi bu kesin ya samsung cu yada htc arkadaşım millete telefonu kötülemek için yalan yanlışş bilgiler yazma ben size anlatıyım çok güzel bir telefon ben 2 aydan beri kulanıyorum hiç bir sorun ve eksiklikle karşılaşmadım s4 ü elime aldım gecen gün elime çok sıradan bir telefon arkadaşlar ben size farklı olmak istiyorsanız x peria z yi tavsiye ediyorum ama almayın he herkesin böyle güzel teli olmasın havamı atıyım

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
çok merak etmişimdir , tamam temple run , run2 , fruıt 1gb ın altında kı oyunları oynamanızı anlıyorum da

kucucuk ekrandan ne zevk alıyosunuz ? bana bırısı açıklama yaparsa yorum yapcak kişi +20 olursa iyi olur

Shizo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Irak,Afganistan,Tayland,Papua Yenigine vs gibi ülkelerden alındğından kaynaklanıyor olabilirmi bu tür şikayetler.Yoksa telefonun orjinalide gerçekten böylemi yavv

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şu canım form sitesinde bu başlığı görmek sinirlerimi bozuyor,1 mayıs tarihinden beri kullanıyorum birtek sorunla karşılaşmadım,sen umreden ucuz al,ben burda 1850 tl para veriyim,hiçbir farkımız olmasın ne güzel başka,burdan kutu içi orjinal bas parayı al bakalım sorun var mı?..

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
çok merak etmişimdir , tamam temple run , run2 , fruıt 1gb ın altında kı oyunları oynamanızı anlıyorum da

kucucuk ekrandan ne zevk alıyosunuz ? bana bırısı açıklama yaparsa yorum yapcak kişi +20 olursa iyi olur

4.7 inç Full HD ekranda 1 saate yakın N.O.V.A. ya da Modern Combat oynarsan ne zevk aldığımızı anlarsın bence.

şu canım form sitesinde bu başlığı görmek sinirlerimi bozuyor,1 mayıs tarihinden beri kullanıyorum birtek sorunla karşılaşmadım,sen umreden ucuz al,ben burda 1850 tl para veriyim,hiçbir farkımız olmasın ne güzel başka,burdan kutu içi orjinal bas parayı al bakalım sorun var mı?..

Mükemmel mantık.