re13el
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 114
Günaydın.
Forever kaspersky :devil:Ben de KIS 2014 kuracaktım. Uyumsuz programlar için denetleme yaparken, bilgisayarı baştan başlatmamı istiyordu. Baştan başlatıyordum ama uyumsuz programlar için yeniden denetleme yapıp, yeniden bilgisayarı başlatmamı istiyordu. Ben de saf gibi 10 sefer falan yeniden başlattım. Baktım olmuyor... NIS 2014 kurdum![]()
ya zaten sürekli birlikte ders çalışıyoruz. hafta sonları vs hep toplanıp çalışıyoruz.Kolay değil öylekonuşma imkanın varsa arada sohbet et(normal arkadaş olarak), iyi gelir
Bakarsın mesele yürümüş gitmiş
Vay adam hasıda burda nasılsın kardeşim görüşmeyeli durumlarda sıkıntı varmı
vayyyOlmaz mi![]()
vayyysen hala buralardamısın usta napan nasıl gidiyo
valla duygulandım
![]()
Vay adam hasıda burda nasılsın kardeşim görüşmeyeli durumlarda sıkıntı varmı![]()
gece kuşları buralardalarmı ?
usta okul felan yerleşim yeri degişti sitede kaynadı baglanmaya başladım geriYuvarlanip gidiyoruz iste
Seni sormali? Göremedik buralarda uzun zamandir![]()
usta lanet olası okul var ankaradan artvıne tasındım fena sıkıntıdayımçok şükür sıkıntımız yok, görünmeyen sensin, seni sormalı![]()
usta lanet olası okul var ankaradan artvıne tasındım fena sıkıntıdayımsen nasılsın nasıl gidiyo
![]()
Kardesim valla işin zor kolay gele bizim öyle büyük kampüslü bir alanımız yok şanşlıyızSıkıntılar geçer elbet, düzeni kurduktan sonrası rahat. Hoş, o zaman da sınavlar başlıycak filan...
benim de okul başladı, hayatımı düzene sokmam gerekiyo artık. Geceler iyiydi sessiz sessiz.
--------
böyle program mı olur? 10 dakikalık tenefüste 1,5km ötede derse gircez! Bakalım ne kadar gecikcem?
Büyük kampüs iyidir de şu programı düzgün ayalayabilseydim bi deKardesim valla işin zor kolay gele bizim öyle büyük kampüslü bir alanımız yok şanşlıyızsıkıntı geçerde alışmama istegi daha fena
![]()
o senin dediğin geçmişte kaldı... gerçi ben sonradan geldim foruma ama o dedğin olmaz be gülüm.. biliyorsun malum sebepler.:w00t:buradayım da abi, sabah ders var yatıcam az sonra.
Ekip teker teker toplanıyo da bi türlü bi arada göremiyoruz.
Hava ısınmış bende ne varsa üzerime giydim arkadaş...
Allah o kediyi ezip de yol ortasında bırakanı bildiği gibi yapsın.
Bisikletle giderken gördüm hayvan hâlâ yaşıyordu acı içinde bana bakışını gördüm.
Deli gibi geçen arabalar olmasa belki alıp kenara koyardım ama bakarak geçebildim.
Gif bölümünde kedi görünce de garip oldum...
O bakışı aklıma geldikçe ben de kötü olmaya başladım, can veriyordu resmen...Kucukken ustunden araba gecen bir kedi gormustum mahallenin cocuklari gozuyle oynuyorlardi portlemis gibiydi gozu kedileri severim ama o goruntu aklima geldikce kucuklukten kalan korkum var